drumskalisica 8741 Napisano Novembar 28, 2008 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan 1903. Dreadnought, konstrusian od strane pionira britanskog motociklizma Harold "Oily" Karslake-a, nazvan po prvom teško naoružanom vojnom brodu. Svaka cast - Pogodjeno Pucaj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
goran-sm 131 Napisano Novembar 28, 2008 Svrati ponekad, 210 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Kawasaki Vulcan 500 Prijavi odgovor kao problematičan Ja bih se zadržao na ovim neodoljivim staritetima. Pa, evo jedan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Novembar 28, 2008 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Ovo mi je poznato s'k cu ga nadjem ! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
revolution 51 Napisano Novembar 28, 2008 Drug član, 1261 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Marsch Metz 'MM' 1087ccm 1913 izezetan komad, jedan od mojih omiljenih ;D ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
goran-sm 131 Napisano Novembar 28, 2008 Svrati ponekad, 210 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Kawasaki Vulcan 500 Prijavi odgovor kao problematičan Ako ovako nastavimo ovo više neće biti kviz, već ćemo na postavljenu sliku u glas odgovarati model, godina, oblik mašine,... :D Svaka čast, pucaj, al nešto stvarno teško ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4775 Napisano Novembar 29, 2008 Ne silazi, 5558 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Ja bih ucestvovao u kvizu, ali uprkos svoj mojoj ljubavi, sa znanjem vam nisam ni do kolena... Svaka vam cast! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spredrag 1130 Napisano Novembar 29, 2008 Zainteresovan, 914 postova Motocikl: BMW R50/5 Prijavi odgovor kao problematičan Dotore, dotore... Internet je čudo! Al' treba znati i gde da se traži. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
revolution 51 Napisano Novembar 29, 2008 Drug član, 1261 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Izvinjavam se što ste ovoliko čekali, danas sam ceo dan bio u servisu na radnom zadatku. Nova zagonetka, nadam se ne teška za ljubitelje,u pitanju je strašto čuvena fabrika ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Novembar 29, 2008 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Vodom hladjeni Bultaco TSS 250 - godiste - oko 1962 - 1966 ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
revolution 51 Napisano Novembar 30, 2008 Drug član, 1261 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Znao sam da će biti lako. Pucaj ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Novembar 30, 2008 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Evo nesto zahebano : Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shejtan 378 Napisano Novembar 30, 2008 Drug član, 1893 postova Lokacija: NBGD Motocikl: XRV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Douglas? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Novembar 30, 2008 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Douglas? Nije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bogdan 142 Napisano Decembar 1, 2008 Zainteresovan, 760 postova Lokacija: Donji Milanovac Prijavi odgovor kao problematičan Ili smo svi odsutni ili je stvarno zaj....o , taj prednji blatobran mi lici na nekog Italijana , ali ..... hajde foxi pomozi malo. ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Decembar 1, 2008 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Ili smo svi odsutni ili je stvarno zaj....o , taj prednji blatobran mi lici na nekog Italijana , ali ..... hajde foxi pomozi malo. ??? Nije italijan, al jeste evropljanin . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
revolution 51 Napisano Decembar 1, 2008 Drug član, 1261 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ajde neku bistriju sliku, ne vidi se uopšte agregat. U pitanju su najkasnije rane dvadesete (pogon je na kaiš) prema tome samo je agregat sporan, da li je to previše ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Decembar 1, 2008 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Ajde neku bistriju sliku, ne vidi se uopšte agregat. U pitanju su najkasnije rane dvadesete (pogon je na kaiš) prema tome samo je agregat sporan, da li je to previše ;D ;D ;D ;D Ovo je jedina slika ovog motorcikla koju sam nasao na netu. Sto se agregata tice, agregat je DKW , al samo agregat ( kao sto je puno firmi koristilo JAP, MAG ili ILO agregate). Evo jos jedne slike istog proizvodjaca, al od drugog modela. Ovaj model je imao JAP-ov agregat. Motor koji sam zadao je iz 1929 godine i ima 200 ccm Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Decembar 1, 2008 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Inace firma je postojala od 1925 do 1932 godine. Uglavnom su u svoje motorcikle ugradjivali DKW-ove agregate od 173 ccm, 198 ccm, 206 ccm i 298 ccm, a kasnije i JAP-ove od 293 ccm.. Ajd sad da vas vidim ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
goran-sm 131 Napisano Decembar 2, 2008 Svrati ponekad, 210 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Kawasaki Vulcan 500 Prijavi odgovor kao problematičan Ne vredi. Snajka ima jake noge, sakrila celu mašinu. :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
revolution 51 Napisano Decembar 2, 2008 Drug član, 1261 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ma švaba je garant, vidi kakve ruke ima samo joj krigle piva fale za Oktoberfest ;D ;D ;D D-rad ??? ??? ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Decembar 2, 2008 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Evo danas sam skenirao sliku iz moje knjige, sve se vidi lepo pa pogadjajte ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Decembar 2, 2008 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Ma švaba je garant, vidi kakve ruke ima samo joj krigle piva fale za Oktoberfest ;D ;D ;D D-rad ??? ??? ??? Nije D-rad Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
revolution 51 Napisano Decembar 2, 2008 Drug član, 1261 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan HULLA ;D ;D ;D ;D ;DGermany. Znao sam da je pivska dama ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Decembar 2, 2008 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast Hulla je u pitanju . Pucaj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
revolution 51 Napisano Decembar 2, 2008 Drug član, 1261 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan A sad novitet Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...