m900 227 Napisano Januar 30, 2008 Zainteresovan, 537 postova Lokacija: Virovitica Motocikl: 916 SPS; M900;A35 AML Racing Prijavi odgovor kao problematičan Tratatatira , ćao drugari , malo sam zaspao pa me nije bilo na forumu , ali evo jedno pitanjce ;D Tko je ovom tata ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Januar 30, 2008 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan Tratatatira , ćao drugari , malo sam zaspao pa me nije bilo na forumu , ali evo jedno pitanjce ;D Tko je ovom tata . komunisticka masina ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shejtan 378 Napisano Januar 30, 2008 Drug član, 1893 postova Lokacija: NBGD Motocikl: XRV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Rus? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Januar 30, 2008 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan vashod ili tako nesto ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
m900 227 Napisano Januar 30, 2008 Zainteresovan, 537 postova Lokacija: Virovitica Motocikl: 916 SPS; M900;A35 AML Racing Prijavi odgovor kao problematičan Blizu ste , jako blizu ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Januar 30, 2008 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan iz 175 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MOTOSIKI 7 Napisano Januar 30, 2008 Svrati ponekad, 316 postova Lokacija: Krusevac Motocikl: Moto guzzi Nevada 750; Honda CB 750 K7 Prijavi odgovor kao problematičan IZH 350 Cross Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
revolution 52 Napisano Januar 30, 2008 Drug član, 1261 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Mislio sam da je ovo posten kviz. cim nabodem nesto saljem rebus, koji me mucio 10 godina..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sstruja 115 Napisano Januar 30, 2008 Drug član, 2314 postova Lokacija: Staro Selo Motocikl: Yamaha XT600 Prijavi odgovor kao problematičan Niko ne odgovara na ovo pitanje? Ko je, kada i na kom motociklu PRVI obisao svet? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mile505 0 Napisano Januar 30, 2008 U prolazu, 4 postova Lokacija: Bijeljina Prijavi odgovor kao problematičan horex Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
m900 227 Napisano Januar 30, 2008 Zainteresovan, 537 postova Lokacija: Virovitica Motocikl: 916 SPS; M900;A35 AML Racing Prijavi odgovor kao problematičan IZH 350 Cross Točno ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Januar 30, 2008 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan pu,znao sam da je rus sam sam mal promasio model :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shejtan 378 Napisano Januar 31, 2008 Drug član, 1893 postova Lokacija: NBGD Motocikl: XRV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Niko ne odgovara na ovo pitanje? Ko je, kada i na kom motociklu PRVI obisao svet? Robert E. Fulton junior, 1932-33 godine na Douglasu Svoje putovanje je opsao u knjizi "One Man Caravan", presao 71000 km i 22 zemlje... Jel teba jos? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sstruja 115 Napisano Januar 31, 2008 Drug član, 2314 postova Lokacija: Staro Selo Motocikl: Yamaha XT600 Prijavi odgovor kao problematičan E, nije! Ima jedan pre njega! To je odgovor na prvo pitanje na koje je Bokilic vec odgovorio! E, da, kilometraza ti ne valja! Presao je oko 40.000km! Nailazio sam i ja na vece podatke o kilometrazi ali se radi o konveziji iz milja u kilometre! Oriligalna kilometraza je 25.000 milja! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shejtan 378 Napisano Januar 31, 2008 Drug član, 1893 postova Lokacija: NBGD Motocikl: XRV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Jbg sstrujo a ja se taman obradovah, ako nadjem koji je ja cu napisati, mada se svuda ovaj spominje kao prvi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sstruja 115 Napisano Januar 31, 2008 Drug član, 2314 postova Lokacija: Staro Selo Motocikl: Yamaha XT600 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam lepo napisao da ko je pratio BJBikers da ce lako odgovoriti na ovo pitanje.... ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MOTOSIKI 7 Napisano Januar 31, 2008 Svrati ponekad, 316 postova Lokacija: Krusevac Motocikl: Moto guzzi Nevada 750; Honda CB 750 K7 Prijavi odgovor kao problematičan Carl Stearns Clancy iz Njujorka bio prvi čovek koji je na motociklu putovao oko sveta na motorciklu Henderson model 4! Krenuo je na put 5. oktobra 1912 a stigao godinu dana kasnije prešavši 18.000 milja. Ruta puta je bila: New-York - Evropa - Alžir - Sahara - Egipat - Cejlon (od 1972 Šri Lanka) - Indija - Japan - zapadna obala SAD do istočne obale i New York-a. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sstruja 115 Napisano Januar 31, 2008 Drug član, 2314 postova Lokacija: Staro Selo Motocikl: Yamaha XT600 Prijavi odgovor kao problematičan Carl Stearns Clancy iz Njujorka bio prvi čovek koji je na motociklu putovao oko sveta na motorciklu Henderson model 4! Krenuo je na put 5. oktobra 1912 a stigao godinu dana kasnije prešavši 18.000 milja. Ruta puta je bila: New-York - Evropa - Alžir - Sahara - Egipat - Cejlon (od 1972 Šri Lanka) - Indija - Japan - zapadna obala SAD do istočne obale i New York-a. Vidim da neko cita moje tekstove http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_content&task=view&id=95&Itemid=38 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MOTOSIKI 7 Napisano Januar 31, 2008 Svrati ponekad, 316 postova Lokacija: Krusevac Motocikl: Moto guzzi Nevada 750; Honda CB 750 K7 Prijavi odgovor kao problematičan Pa naravno prosacov'o sam sve forume!jel ja to sad imam pravo na dva pitanja? Sta je sad pa ovo? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
revolution 52 Napisano Januar 31, 2008 Drug član, 1261 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan panther...80...100... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MOTOSIKI 7 Napisano Januar 31, 2008 Svrati ponekad, 316 postova Lokacija: Krusevac Motocikl: Moto guzzi Nevada 750; Honda CB 750 K7 Prijavi odgovor kao problematičan Oooo pa ovo je najbrzi odgovor do sada!Tacno izvolte pitajte!jel da da je bilo lako?Jel da? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
revolution 52 Napisano Januar 31, 2008 Drug član, 1261 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Da ne vide onako nagnut cilindar i specifican karter, po obliku rezervoara bi se mozda i prevario, posto sam ljubitelj predratnih modela ove firme, ona varijanta nema ogibljenja samo jedan cilindar, 1000 ccm, i mnogo vibracija...... A sada spektakl Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Januar 31, 2008 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan enlez Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
revolution 52 Napisano Januar 31, 2008 Drug član, 1261 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan naravno, tada drugi nisu ni pravili motorcikle, ok mozda nemci francuzi i ameri Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MOTOSIKI 7 Napisano Februar 1, 2008 Svrati ponekad, 316 postova Lokacija: Krusevac Motocikl: Moto guzzi Nevada 750; Honda CB 750 K7 Prijavi odgovor kao problematičan Orijentaciono o kojoj se godini radi? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...