bokilic 6101 Napisano Novembar 28, 2007 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan jakoprdalo[/img] Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Novembar 28, 2007 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan sstrujo ako pogodis sta je ovo dacu ti da provozas evo pomoci i to je jakoprdalo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikka 431 Napisano Novembar 28, 2007 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je samo za Mikku, dakle nije u pitanju marka, to se zna ;D Koja godina je u pitanju? Mala pomoc: Ima teleskopski viljusku ne vredi, ne mogu da se setim modela ! znam da je bio prototip i tada ispred vremena, prva teleskopska viljuska... :-[ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
enone 10 Napisano Novembar 28, 2007 Svrati ponekad, 489 postova Lokacija: Kraljevo<->Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Evo neceg iz novije moto istorije!!! jel kubikazza 850??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srkixt660 28 Napisano Novembar 28, 2007 Zainteresovan, 651 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pa ovaj gore crveni je Dukac 620 ili 800 sport,a moze da bude i 800 ili 1000 supersport.E sad jel i ovo belo cudo Dukac? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Novembar 28, 2007 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan Pa ovaj gore crveni je Dukac 620 ili 800 sport,a moze da bude i 800 ili 1000 supersport.E sad je i ovo belo cudo Dukac? nije ni jedan od njih,,,,al si blizu vruceeeee,krs koji me mucio danima. tela zena zbog njega da me ostavi samo kad ga upalim doduse,dok je ugasen nije kukala,, Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wulfy 207 Napisano Novembar 28, 2007 Drug član, 1592 postova Lokacija: Budva - MNE Motocikl: Aprilia Pegaso 650 Strada Prijavi odgovor kao problematičan Ducati 1000 DS... Hocu ja da ga vozim... Mogu li.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Novembar 28, 2007 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan nemoze promasio si za malko,,,,,,,,,joj da mu cujes ova dva topa sto grme,,,,,,,vruce vruce,,,,,,,motor je inace za americko trziste,,limitiran na 80ks,limitator izbacen.............stavljene original dizne i kaisnici za zupcenje svega101ks bi trebalo da ima,,,,nikako da pogodite sve ga ciljate gore ili dole Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srkixt660 28 Napisano Novembar 28, 2007 Zainteresovan, 651 postova Prijavi odgovor kao problematičan sve ga ciljate gore ili dole 900? ili mozda 750? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Novembar 28, 2007 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan bravooooo 900 ss krs nad krsevima,lepo ja kazem japanac svaba italijan pa tek ostali.......dukati je ipak krs,,ram kocnice ogibljenje extra masina nula,,,,talijan plus japanska ili svapska makina i nekako,,,,,a to vise u moju avliju ne ulazi sad ima novog vlasnika mada dolazi uskoro na servis pa cu mu snimiti grmljavinu iz topova,,to je jedino od makine sto mu vredi..nista bez 4 u red,,ili za moj ukus 1cilindar enduro... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srkixt660 28 Napisano Novembar 28, 2007 Zainteresovan, 651 postova Prijavi odgovor kao problematičan Al ajde da se vratimo kvizu.Sta je bre ono belo,kockasto gore na slici ? ? ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Novembar 28, 2007 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan mislim da je guzzi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
enone 10 Napisano Novembar 28, 2007 Svrati ponekad, 489 postova Lokacija: Kraljevo<->Beograd Prijavi odgovor kao problematičan guzzi leman II mozzda??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motoholic 2331 Napisano Novembar 28, 2007 ¡Siempre adelante!, 2188 postova Lokacija: Kalifornija Motocikl: BMW F650GS... Harley-Davidson Nightster Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je samo za Mikku, dakle nije u pitanju marka, to se zna ;D Koja godina je u pitanju? Mala pomoc: Ima teleskopski viljusku ne vredi, ne mogu da se setim modela ! znam da je bio prototip i tada ispred vremena, prva teleskopska viljuska... :-[ Jel' mogu ja? 1935 Al' ovo je prototip (R17) koji nije ni ulazio u serijsku proizvodnju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shejtan 378 Napisano Novembar 28, 2007 Drug član, 1893 postova Lokacija: NBGD Motocikl: XRV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Norton 750 Fastback Bravo!!! Tacan odgovor! Hoces li iskoristiti svoje pravo da zadajes glavobolje ili da postavim sledece pitanje Prvo imam i ja dusu da ne budem on-line Drugo ogovor je delimicno tacan. ovo je: Tomos Norton TN 750 Fastback iz 1970. :P :P Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shejtan 378 Napisano Novembar 28, 2007 Drug član, 1893 postova Lokacija: NBGD Motocikl: XRV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Evo neceg iz novije moto istorije!!! BFG Odyssey 1300 A evo ga golog Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikka 431 Napisano Novembar 28, 2007 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je samo za Mikku, dakle nije u pitanju marka, to se zna ;D Koja godina je u pitanju? Mala pomoc: Ima teleskopski viljusku ne vredi, ne mogu da se setim modela ! znam da je bio prototip i tada ispred vremena, prva teleskopska viljuska... :-[ Jel' mogu ja? 1935 Al' ovo je prototip (R17) koji nije ni ulazio u serijsku proizvodnju. ma znao sam da je neki prototip i godinu, al' nikako da se setim oznake ! :-[ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srkixt660 28 Napisano Novembar 28, 2007 Zainteresovan, 651 postova Prijavi odgovor kao problematičan Al evo i kratkog teksta o tom Nortonu iz Moto magazina: Veoma interesantan trenutak u Tomosovoj istoriji bila je kratkotrajna saradnja sa cuvenim engleskim proizvodjacem Nortonom.Kao grom iz vedra neba odjeknula je 1970. godine vest o pocetku proizvodnje,bolje receno sklapanja Nortona 750 Fastback,koji je nosio oznaku TN,sto je bila skracanica za Tomos-Norton.Srecnici koji su imali da odvoje tadasnji milion i po dinara mogli su u Tomosovoj radnji da kupe Nortona.Tada je tacno toliko kostao ponos Crvene Zastave - Fica.Treba naglasiti da je to bilo kao kada bi sada u svojoj lokalnoj piljarnici ugledali Hayabusu po ceni jugica.Naravno,sve sto je lepo kratko traje,pa se i ova cudna saradnja brzo ugasila,a Norton je i onako vec sa obe noge bio na kori od banane. Drugo ogovor je delimicno tacan. ovo je: Tomos Norton TN 750 Fastback iz 1970. :P :P Ma nemoj?Delimicno tacan?Pa procitaj ovaj post pa ces videti da sam to napisao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shejtan 378 Napisano Novembar 28, 2007 Drug član, 1893 postova Lokacija: NBGD Motocikl: XRV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Al evo i kratkog teksta o tom Nortonu iz Moto magazina: Veoma interesantan trenutak u Tomosovoj istoriji bila je kratkotrajna saradnja sa cuvenim engleskim proizvodjacem Nortonom.Kao grom iz vedra neba odjeknula je 1970. godine vest o pocetku proizvodnje,bolje receno sklapanja Nortona 750 Fastback,koji je nosio oznaku TN,sto je bila skracanica za Tomos-Norton.Srecnici koji su imali da odvoje tadasnji milion i po dinara mogli su u Tomosovoj radnji da kupe Nortona.Tada je tacno toliko kostao ponos Crvene Zastave - Fica.Treba naglasiti da je to bilo kao kada bi sada u svojoj lokalnoj piljarnici ugledali Hayabusu po ceni jugica.Naravno,sve sto je lepo kratko traje,pa se i ova cudna saradnja brzo ugasila,a Norton je i onako vec sa obe noge bio na kori od banane. Drugo ogovor je delimicno tacan. ovo je: Tomos Norton TN 750 Fastback iz 1970. :P :P Ma nemoj?Delimicno tacan?Pa procitaj ovaj post pa ces videti da sam to napisao Povlacim rec nisam citao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gojko 210 Napisano Novembar 29, 2007 Zainteresovan, 543 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Kawasaki zzr 1400 i Bmw r1200gsa Prijavi odgovor kao problematičan ej ljudi,.. dajte nešto novo - mislim staro!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motoholic 2331 Napisano Novembar 29, 2007 ¡Siempre adelante!, 2188 postova Lokacija: Kalifornija Motocikl: BMW F650GS... Harley-Davidson Nightster Prijavi odgovor kao problematičan ej ljudi,.. dajte nešto novo - mislim staro!!! OK, dok se sstruja ne vrati, evo jednog lakseg pitanja: Koji je ovo motor (proizvodjac + model)? Odmah da napomenem da nije BMW. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasha 2068 Napisano Novembar 29, 2007 MSC Member (Maxi Scooter Club), 944 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki J300 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Ruski Dnjepar u kineskoj vojnoj verziji? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gojko 210 Napisano Novembar 29, 2007 Zainteresovan, 543 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Kawasaki zzr 1400 i Bmw r1200gsa Prijavi odgovor kao problematičan Ruski Dnjepar u kineskoj vojnoj verziji? slažem se ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sstruja 115 Napisano Novembar 29, 2007 Drug član, 2314 postova Lokacija: Staro Selo Motocikl: Yamaha XT600 Prijavi odgovor kao problematičan Da nije Ural 650? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shejtan 378 Napisano Novembar 29, 2007 Drug član, 1893 postova Lokacija: NBGD Motocikl: XRV 750 Prijavi odgovor kao problematičan OK, dok se sstruja ne vrati, evo jednog lakseg pitanja: Koji je ovo motor (proizvodjac + model)? Odmah da napomenem da nije BMW. da nije mozda Ural M72 ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...