maxa_bb 13 Napisano Novembar 16, 2012 (promenjeno) U prolazu, 17 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ove slike koje cete videti u temi sam odradio na putu od BG-a do Nisa starim putem pre 2 godine. Tada sam vozio skuter Kymco Agility 50ccm za koji sam bio isprozivan kako je to tzv prdavac od motora pa sam bio prinudjen da dokazem njegovu izdrzljivost vozeci odozgo oko 8 sati bez pauze. Nije ni jednom stucnuo i trosio je 2 litra na 100km. Za sve informacije o kimkovim motorima mozete da me pozovete na 064 338 26 48 i dacu vam detaljne informacije. Trenutno vozim Kymco Quannon 125ccm i presao sam 11 000 km ove sezone sa samo menjanjem ulja na 2500km. E ovako: Krenuo sam iz naselja Besni Fok prema Beogradu, dok sam se iscupao iz gradske guzve i snasao da izadjem na Avalski put malo je potrajalo ali posle se vozi samo glavnim putem sve do mladenovca. Put nije los samo sto su uzbrdice, nizbrdice pa smori i samo je suma okolo. Sto se tice saobracaja, nema problema jer nije guzva nikad na tom putu. Odmorio sam svega par minuta dok sam slikao motor (slika broj 5 ) a ostale fotke sam napravio u voznji mobilnim telefonom. Nastavio sam dalje i posle Mladenovca do Topole pa zatim do Kragujevca, gde sam video da sam pogresio jer sam trebao iz Bg-a da idem za Pancevo pa da se spustam na dole za Jagodinu (to je blizi put iz Besnog Foka kojim sam inace dosao kad sam isao na gore) Nastavio sam iz Iz kragujevca za Krusevac i to je vec bio vise poznat put za mene kad se izadje na Deligrad i ide se do Aleksinca i onda do Nisa. Celokupno gledano, ovaj put nije bilo los i to je bila za mene lepa avantura. Nisam nikakvih problema imao osim sto nisam imao drustvo jer sam bukvalno odjednom odlucio da krenem, stavio stvari u sediste i krenuo... Promenio Novembar 16, 2012 član maxa_bb 9 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srrdjan 315 Napisano Novembar 16, 2012 Нек иде живот, 858 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vulkan 800 некада био Keeway Supershadow 250 Prijavi odgovor kao problematičan Свака част мада би ваљало и да напишеш коју реч о путовању и како је било успут 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andreja 1330 Napisano Novembar 16, 2012 ENDURO, 1344 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Honda XR600R Prijavi odgovor kao problematičan Sjajno, ovakvi poduhvati su baš zanimljivi, kad se vozikaš nekom slabijom mašinom, više detalja vidiš Voleo bih da probam samo što se ne bih osećao prijatno kao najsporiji učesnik u saobraćaju dok šleperi i autobusi šibaju pored mene i preko stotke 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milomir22 3671 Napisano Novembar 16, 2012 Malinar u pokusaju, 1733 postova Lokacija: Kg Motocikl: triumph tiger 1050 Prijavi odgovor kao problematičan Kada bi putevi bili pusti, nikada ne bih ni menjao moj prvi motor, tomos automatik. Em malo trosi, em ne smeta vetric u voznji oko 40-60 km/h, em pri toj brzini mozes da zveras svuda naokolo. Danas sam misljenja da je bezbednije voziti jaci motor, makar od 250 ccm pa navise. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maxa_bb 13 Napisano Novembar 16, 2012 U prolazu, 17 postova Prijavi odgovor kao problematičan Nije problem sto si spor na skuteru, ides 55-60, vozila te jedino na pravcu prestizu i to po neko jer nije tu gust saobracaj kao preko autoputa, tu nema slepera i autobusa. U krivinama i na tom putu za Mladenovac si dosta brzi jer ti u krivinu ulazis i seces je lakse od auta...ma sve je proslo super, nemam reci Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maxa_bb 13 Napisano Novembar 16, 2012 U prolazu, 17 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kada bi putevi bili pusti, nikada ne bih ni menjao moj prvi motor, tomos automatik. Em malo trosi, em ne smeta vetric u voznji oko 40-60 km/h, em pri toj brzini mozes da zveras svuda naokolo. Danas sam misljenja da je bezbednije voziti jaci motor, makar od 250 ccm pa navise. To si u pravu da je bezbedniji jaci motor, sto je veci motor, manja verovatnoca da padnes ali pod uslovom da se ne silis i vozis u skladu sa uslovima saobracaja. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1657 Napisano Novembar 16, 2012 Drug član, 1715 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kubikaza nije bitna, nekada je moj deda na T12 dzakove duvana vozio za Bujanovac i to je tada bio prilicno normalan poduhvat. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Harry.46 2 Napisano Novembar 16, 2012 U prolazu, 17 postova Lokacija: Vladimirovac- Pancevo Motocikl: Aprilia RS 50 Replica Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast za poduhvat Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mouse0 551 Napisano Novembar 16, 2012 Svrati ponekad, 333 postova Motocikl: Suzuki GSX600F '01 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam se davno uverio u Kymco kvalitet, ali moram te pohvaliti za ovo, svaka cast Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DaliborBP 1261 Napisano Novembar 16, 2012 BJB Maxi scooter club, 1684 postova Lokacija: Backa Palanka SRB / Ludwigsburg DE Motocikl: Sanja o NT1100 :) Prijavi odgovor kao problematičan Imao sam istog kymca, 2007 godiste! To je neunistiv motor, ja sam proslo leto zgazio 6500 km na njemu! Potrosnja 2l i gaaas! Sad sam uzeo malo veci skuter, pa jos da se povezes sa maxi skuterasima i da djiramo ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maxa_bb 13 Napisano Novembar 16, 2012 U prolazu, 17 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kubikaza nije bitna, nekada je moj deda na T12 dzakove duvana vozio za Bujanovac i to je tada bio prilicno normalan poduhvat. Naravno, druze, znam da nije bitna ali mnog imaju predrasude..."KYMCO KOJA JE TO SLJ MARKA" . Hteo sam samo da pokazem da nije za bacanje, daleko od toga. Naravno da ima i drugih dobrih skutera od 50ccm koji su takodje "neunistivi", samo potenciram to da po kvalitetu moze da bude u vrhu sigurno. A na drugom mestu je ekonomicnost odrzavanja i mnogo mala potrosnja goriva. Usluzan je mnogo za grad, ima na mestu gde se stavljaju noge bas veliki prostor, sediste je dosta duboko, staje brdo stvari u njemu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milomir22 3671 Napisano Novembar 16, 2012 Malinar u pokusaju, 1733 postova Lokacija: Kg Motocikl: triumph tiger 1050 Prijavi odgovor kao problematičan Kubikaza nije bitna, nekada je moj deda na T12 dzakove duvana vozio za Bujanovac i to je tada bio prilicno normalan poduhvat. Naravno, druze, znam da nije bitna ali mnog imaju predrasude..."KYMCO KOJA JE TO SLJ MARKA" . Hteo sam samo da pokazem da nije za bacanje, daleko od toga. Naravno da ima i drugih dobrih skutera od 50ccm koji su takodje "neunistivi", samo potenciram to da po kvalitetu moze da bude u vrhu sigurno. A na drugom mestu je ekonomicnost odrzavanja i mnogo mala potrosnja goriva. Usluzan je mnogo za grad, ima na mestu gde se stavljaju noge bas veliki prostor, sediste je dosta duboko, staje brdo stvari u njemu. Da se ne shvati pogresno, veca kubikaza nije potrebna zbog toga sto mali motori ne mogu da izdrze dug put, vec iskljucivo zbog bezbednosti na otvorenom putu. Sto se tice pouzdanosti, dvotaktni motori od 50 ccm sa vazdusnim hladjenjem bez problema mogu da izdrze dug put, upravo zbog jednostavnosti, ali nemaju dovoljnu udobnost za isti. Vozio sam kymco top boy 50 ccm pre par godina na jednu turu dugu 50 km, nije motor bio moj, vec burazerov, izdrzljivo magare koje se kod njega dokazalo mnogo puta kao dobar skuter i kymco je mnogo bolja marka od bilo kog kineskog skutera. Ipak sam ga vozio max 72 km/h po cajgeru i nisu me obilazili kamioni,ali sam mu zato dusu vadio, jer je vozen na maksimalnim obrtajima. Ja volim da vozim motor koji ide 130 do 100, 200 do 150 itd, zato sam pristalica vece kubikaze i drzanja sredine puta, pa ko hoce da me obidje, nek obilazi siroko kao auto, jer nije pametno vozacima ostavljati mogucnost da misle "ma mogu da prodjem, ima mesta". 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Boy 2807 Napisano Novembar 16, 2012 Braveheart, 707 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW S1000xr, Piaggio Madley 150. Prijavi odgovor kao problematičan 8 sati ne prestane voznje ??? Brate svaka cast Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maxa_bb 13 Napisano Novembar 16, 2012 U prolazu, 17 postova Prijavi odgovor kao problematičan 8 sati ne prestane voznje ??? Brate svaka cast Na gore je trajalo 12 jer ipak put nije "samo pravo", cim udjes u grad i neki put se radi pa mora obilaznicom dovede te do toga da moras da stanes pa da pitas prolaznike. Na gore sam odmarao kad sam stao 2 puta na pumpu da ga napunim za po 200 dinara hahahha Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1657 Napisano Novembar 16, 2012 Drug član, 1715 postova Prijavi odgovor kao problematičan Zanima me kako se ponasa/o na uzbrdicama, gubi li snagu i koliko? Imao sam nekada neki automatik, ne znam ni marku ali je dovezen iz ch cini mi se, koji je jednako vukao na ravnom i na uzbrdici... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maxa_bb 13 Napisano Novembar 18, 2012 U prolazu, 17 postova Prijavi odgovor kao problematičan Zanima me kako se ponasa/o na uzbrdicama, gubi li snagu i koliko? Imao sam nekada neki automatik, ne znam ni marku ali je dovezen iz ch cini mi se, koji je jednako vukao na ravnom i na uzbrdici... ma kakvi, ne gusi se, nisu to ogromne uzbrdice, nisam imao nikakvih primedbi, jedino ne valja da bude ona paklena vrucina kad se vozi jer ipak ima vazdusno haldjenje a koliko ce topao vazduh da ohladi motor, to bas nisam siguran Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Desert Fox 248 Napisano Novembar 18, 2012 Honda pa sve onda.... , 630 postova Lokacija: Pirot Motocikl: Africa Twin rd07, Suzuki dr 650 Prijavi odgovor kao problematičan Bravo za entuzijastu..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sr3ck0 2224 Napisano Novembar 18, 2012 Drug član, 2329 postova Lokacija: Wien/Požarevac Motocikl: MZ ETZ 250, Suzuki GS 450L Prijavi odgovor kao problematičan Морам признати колега, врло одважно!!! Свака част за вожњу! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
duleBec 36 Napisano Novembar 29, 2012 U prolazu, 27 postova Lokacija: bec Prijavi odgovor kao problematičan Zanima me kako se ponasa/o na uzbrdicama, gubi li snagu i koliko? Imao sam nekada neki automatik, ne znam ni marku ali je dovezen iz ch cini mi se, koji je jednako vukao na ravnom i na uzbrdici... ma kakvi, ne gusi se, nisu to ogromne uzbrdice, nisam imao nikakvih primedbi, jedino ne valja da bude ona paklena vrucina kad se vozi jer ipak ima vazdusno haldjenje a koliko ce topao vazduh da ohladi motor, to bas nisam siguran Ma kakvi, meni je redovna tura leti kad upeče sunce Kragujevac-Beograd ili obrnuto sa Neosom od 50 kubika i nema nikakvih problema. Stignem preko Topole i Mladenovca za efektivnih 2,5 sati vožnje! Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
eclipse 220 Napisano Novembar 29, 2012 Svrati ponekad, 233 postova Lokacija: Šabac/Beograd, Srbija Motocikl: Nekad bilo: V-Strom 1000 2014, Fazer 600 S2 '09, V-Strom 650 '05, CBR 600RR '06; Suzuki GS 500F '04, Kymco Agility Sport 50 Prijavi odgovor kao problematičan Maxo, prvo da ti kazem bravo za poduhvat. Drugo... zelim da potvrdim tvoju pricu za Kymco i za Agility konkretno. Imao sam isti takav motor, identican. Vozio sam ga dve godine i imam samo reci hvale za njega. Procitao sam milion tema pre nego sto sam kupio prvi skuter i za njega nisam nigde nasao nesto lose. Ruzno je to sto ljudi misle da je kinez. On sa njima nema ama apsolutno nista zajednicko. Potrosnja stvarno jeste smesna, ide kao zmaj i nije mnogo mali za dvoje. Trece... posto za grad nije velik motor, kad treba prozujati da se nesto zavrsi, razmisljam da ponovo kupim jedan skuter, pored veceg motora. Ako se odlucim na to, idealan potez ce biti novi Model Kymco-a (Visa R). Potrosnja jos bolja (1.5 L/100KM), Tockovi 17" i polu-automatski menjac. Pogledajte: novi model - Kymco Visa R Kazu da je ovo Hondino resenje. U Aziji ga koriste kao taxi vozilo. Prelazi dosta km. Ovo je copy/paste sa njihovog sajta: KYMCO najnoviji model, VISA R 50, od 15. JULA se nalazi na akciji, i prodaje se za samo 899 EUR. Ovaj ekonomični 4-taktni motor, sa 17"-colnim točkovima, troši svega 1,5 lit / na predjenih 100 km, i obezbedjuje autonomiju vožnje od preko 300 kilometara. Sa skinutom blokadom dostize bez problema brzinu od 70 km/h. Uz ovaj model, možete kupiti po akcijskoj ceni paket - nosač kofera i italijanski kofer KAPPA - za samo 5.999,- dinara. VISA R 50 je raspoloživ u beloj, crvenoj i crnoj boji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andreja 1330 Napisano Novembar 29, 2012 ENDURO, 1344 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Honda XR600R Prijavi odgovor kao problematičan Ko nije razmažen što se udobnosti i brzine tiče, kupi nešto ovako i obiđe svet za male pare, sklopi dobar putopis sa mnogo detalja, čak i pri punom gasu ništa ne može da ti promakne Kao što rekoh, privlačno rešenje, samo treba izbegavati frekventne saobraćajnice i voila! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikulanac 7910 Napisano Novembar 30, 2012 nocni cuvar, 2583 postova Lokacija: White City / White Water Motocikl: Yamaha nouvo elegance Prijavi odgovor kao problematičan Nije problem sto si spor na skuteru, ides 55-60, vozila te jedino na pravcu prestizu i to po neko jer nije tu gust saobracaj kao preko autoputa, tu nema slepera i autobusa. U krivinama i na tom putu za Mladenovac si dosta brzi jer ti u krivinu ulazis i seces je lakse od auta...ma sve je proslo super, nemam reci Ko te to slagao da si sa skuterom brzi u krivinama i da ulazis lakse od auta? Pa svaki fica bi te pocepao na pomenutoj destinaciji 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
somi032 29 Napisano Novembar 30, 2012 Svrati ponekad, 112 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Ni u najavi Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast za entuzijazam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7451 Napisano Novembar 30, 2012 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Najveci problem je pain in the ass . Ja sam vozio ture oko 200km na skuteru 50 kubika, a dupe pocinje da otkida. Takodje ne volim sto me svako obilazi- sleperi, autobusi itd. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...