Skyrunner 4912 Napisano Novembar 14, 2012 Drug član, 1876 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ovako, iako na forumu nisam ništa prodao/kupio mada bilo je pokušaja, stavljam ovu temu ako se neko od ozbiljnih ljudi odluči da prods svoj motor. Ovako trazim jedan naked do 600/650 kubika mladji od 2002(eventualno moze do 2000) I ne preko 2500 evra(ako je besprekoran do 3000) Prerade u streetfight me ne zanimaju Drugi treba da bude do 500 kubika i preko 250, za godišta važe ista pravila, cena izmedju 1500 i 2000 Možete mi slati ponude na PP poželjno sa slikama i sto iskrenijim opisom stanja motora, jer želim da izbegnem neprijatne situacije kad dođem da vidim motor. Plaćam naravno u kešu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TroxX 65 Napisano Novembar 14, 2012 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: Sabac-Debeljaca(Banat) Motocikl: kawa zx6r Prijavi odgovor kao problematičan Imas kod Mrki-ja u Pecincima hornjavu 2004 godiste za 2350 na slikama deluje jako korektno.Nalazi se u oglasniku Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FJCharlie 2322 Napisano Novembar 15, 2012 Elbow dragger, 2405 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1KRR Luna Nera / BMW S1KRR Lexa Prijavi odgovor kao problematičan ima lep gs500 2000god, nix sa foruma Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Woo3 112 Napisano Novembar 15, 2012 Svrati ponekad, 269 postova Lokacija: Beograd Motocikl: .... Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem ja er6-n 2009, ali trazim 3800 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stefan 24 Napisano Novembar 15, 2012 Svrati ponekad, 337 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Triumph Street Triple Prijavi odgovor kao problematičan Ja prodajem mog SV-a..besprekoran je, 1800e.Taman i ustedis;-) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 1951 Napisano Novembar 15, 2012 Skuteras, 3696 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Ako te zanima Hornet S (nije bas potpuni naked) u odlicnom stanju, javi se na PP Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skyrunner 4912 Napisano Novembar 15, 2012 Drug član, 1876 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem ja er6-n 2009, ali trazim 3800 I koja je svrha ovog glupog posta? :-/ Hajmo na temu, Naravno, zanimaju me i poluoklopljeni modeli Jedino me stari Fazer ne interesuje po ceni od 2700 Ja neću nikom da ubijam cenu iako je kraj sezone, ali razmislite za koliko bi zapravo dali svoj motor i tu mi i ponudite, ako je motor OK vi odmah dobijate sav novac i svi srećni kupoprodajom.Bez cenjkanja. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 1951 Napisano Novembar 15, 2012 Skuteras, 3696 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Da se vratimo na temu. Hornet je 2001, na satu ima 26000km. Od ulaganja u motor ima samo prednja guma (zadnja je stavljena nova Pilot Power 2CT) i registracija. Silver sivi, ima kres padove... Vozac je bolesno pedantan... Cena 2600 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ČIČA956 52 Napisano Novembar 15, 2012 Svrati ponekad, 101 postova Lokacija: valjevo Motocikl: Honda transalp Prijavi odgovor kao problematičan Ako te zanima er5 kava 2002 solidno stanje mogu ti poslati slike ..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1283 Napisano Novembar 15, 2012 UruK Hai, 2083 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan Zeljkamp razmislja da proda njegov FZ6 '05... cena je mal iznad tvog maximuma al je zato motor bombona sa mnogo opreme! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki.64 1949 Napisano Novembar 16, 2012 Drug član, 1855 postova Lokacija: NBgd Motocikl: Triumph Tiger 1050, Medlay 150 Prijavi odgovor kao problematičan Vidi jel ti ovo interesantno: http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/86344-honda-hornet-600/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skyrunner 4912 Napisano Novembar 16, 2012 Drug član, 1876 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Konačno su počele da stižu normalne ponude. Probao sam SV-a sa sivim ramom(granica 2500) i Fazera S1(nešto ispod 3000) Ljudi izgleda nisu shvatili šta hoću. Ja ne želim nikoga da uvredim i nudim pola cene motora i ostale jajarske fore jer je kao kriza, zato sam i napisao da se ne cenjkam(plus što ne umem). Zbog istog razloga sam rekao da cena u ponudi bude ona za koju bi dali motor, ko hoće da iscedi još 150€ može da pokuša preko zime ili na proleće sa sezonu starijom robom. Neke ponude su u stilu 'taman stigla ovca za šišanje' pa hajde da pokušam Ako mi odgovara to što se nudi, zvaću Ako ne srećno vama sa prodajom i meni sa kupovinom I woo3, nije dobro da preskačeš terapiju 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 1951 Napisano Novembar 16, 2012 Skuteras, 3696 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Meni je ovo neozbiljna kupovina. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
isterivac 269 Napisano Novembar 16, 2012 Svrati ponekad, 309 postova Motocikl: Honda CBR 600 Prijavi odgovor kao problematičan Meni je ovo neozbiljna kupovina. Zasto neozbiljna??? Covek je lepo napisao i opisao sta mu treba i kako, to sto neko pokusava da iskoristi situaciju na svoj nacin to je nesto drugo i nije za pohvalu. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Woo3 112 Napisano Novembar 16, 2012 Svrati ponekad, 269 postova Lokacija: Beograd Motocikl: .... Prijavi odgovor kao problematičan Druze nisam ja taj koji se ovde drogira. Vidim ja da si ti odavno pocheo 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skyrunner 4912 Napisano Novembar 18, 2012 Drug član, 1876 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Druze nisam ja taj koji se ovde drogira. Vidim ja da si ti odavno pocheo I neka si mi rekao Elem, Evo ja sam neozbiljno kaparisao FZ6 Fazer iz 2004 tako da taj deo priče možemo da zatvorimo. Naravno i dalje me interesuje motor od 250 do 500 kubika koji je star do 10 godina. Hvala svima na ponudama 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skyrunner 4912 Napisano Januar 6, 2013 Drug član, 1876 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan I dalje se traži motor do 500 kubika(sa 250 i više) proizveden posle 2002. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ČIČA956 52 Napisano Januar 8, 2013 Svrati ponekad, 101 postova Lokacija: valjevo Motocikl: Honda transalp Prijavi odgovor kao problematičan er 5 2002 ...?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
papacito 1354 Napisano Januar 8, 2013 Svrati ponekad, 232 postova Lokacija: Pecinci Prijavi odgovor kao problematičan ima moj drugar par motora pa ako te interesuje posalji mi pp.. poz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skyrunner 4912 Napisano Januar 8, 2013 Drug član, 1876 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Interesuje me naravno možete mi poslati nešto više o motorima i na PP Samo da budu do 500 kubika(a preko 250) pošto već imam jednu Apriliu RS i jednog FZ6 u kolekciji Generalno meni treba jedan comuter bike, znaci ne nešto što puca od snage I izvinjavam se ako se odmah ne javim, devojka mi je u bolnici pa sam često tamo Pozdrav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PSYCHO 18 Napisano Januar 10, 2013 U prolazu, 41 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: Kawa EX500 Prijavi odgovor kao problematičan Ako te zanima suzuki gs 500 2001 god, presao skoro 30000km, zadnja cena 1500 evra, to je kraj krajeva, uvezao sam drugi i treba mi kinta da ga sredim ! suzuki je u dobro stanju, ima neka sitna ulaganja, nista sto se vidi ako se bas ne zagledas u njega. ako si zainteresovan mozemo se dogovoriti, Pozz i srecni praznici ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaxomirR 31 Napisano Januar 10, 2013 Svrati ponekad, 141 postova Lokacija: Baranda Motocikl: Yamaha Tracer 900 GT '20 Prijavi odgovor kao problematičan Moj nije naked ali je nov motor pa te mozda zainteresuje. Pozdrav http://www.moto-berza.com/polovni-motori/aprilia-pegaso-650-trail-oglas-67736/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skyrunner 4912 Napisano Januar 10, 2013 Drug član, 1876 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ne odgovara mi taj Pegaso, nit je tip motora koji tražim, niti ima cenu koju sam spreman da platim. I mora da ima više od jednog cilindra. Već sam uzeo Fazera tako da mi sad treba samo nešto do 500 kubika. Psiho, hajde ako ti nije cim, pošalji mi slike, ali ja mislim da je to stari model Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ČIČA956 52 Napisano Januar 11, 2013 Svrati ponekad, 101 postova Lokacija: valjevo Motocikl: Honda transalp Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PSYCHO 18 Napisano Januar 11, 2013 U prolazu, 41 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: Kawa EX500 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...