Milanezi 2577 Napisano Novembar 14, 2012 Drug član, 1614 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: V-STROM Prijavi odgovor kao problematičan Kupujem vespu.Interesuju me modeli P,PX , mogu i stariji modeli.Indusi LML,NV i ostali me ne zanimaju,znači samo italijanske.Takodje me ne zanimaju sredjene i u tip top stanju pošto planiram kompletno da je sredjujem.Idealno bi bilo ako ima vespa u nekom podrumu,garaži,šupi da smeta i da pravi krš.Bitno je da je kompletna i da ima papire.Kad kažem kompletna mislim na vitalne delove,motor,menjač,školjku.Kontakt na PP. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milanezi 2577 Napisano Jul 4, 2014 Drug član, 1614 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: V-STROM Prijavi odgovor kao problematičan Kupujem vespu.Interesuju me modeli P,PX , mogu i stariji modeli.Indusi LML,NV i ostali me ne zanimaju,znači samo italijanske.Takodje me ne zanimaju sredjene i u tip top stanju pošto planiram kompletno da je sredjujem.Idealno bi bilo ako ima vespa u nekom podrumu,garaži,šupi da smeta i da pravi krš.Bitno je da je kompletna i da ima papire.Kad kažem kompletna mislim na vitalne delove,motor,menjač,školjku.Kontakt na PP. I dalje tražim vespu za sebe.Da se ne ponavljam,u prethodnom postu sam napisao šta bi mi odgovaralo.Ako ima neko takav primerak,neka ponudi slobodno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milanezi 2577 Napisano Četvrtak u 10:49 Drug član, 1614 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: V-STROM Prijavi odgovor kao problematičan Aktuelno i dalje, modeli P, PX, 80-200 kubika, vespa kojoj je potrebno sredjivanje i pažnja, sa papirima i pravom na registraciju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...