mooljacc 1 Napisano Novembar 14, 2012 (promenjeno) U prolazu, 27 postova Lokacija: BL Motocikl: FZ6N , CB500 Prijavi odgovor kao problematičan Drugari ,gdje bi mogao naci oprugu dole sa slike za karburator u pitanju je Honda cb500 96g.p. ,kad sam rastavio karburatore u jednom je bila ok ali u drugom je biila isjecena tacnije iz tri djela Karburator je : Internal bore diameter measures 34mm Make KEIHIN Type VP Promenio Novembar 14, 2012 član mooljacc Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6795 Napisano Novembar 14, 2012 Ne silazi, 6591 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da bi bilo bolje da je trazis to kao deo karburatora, a ne kao deo motora. Iste ili jako slicne opruge se nalaze i u karburatorima montiranim na gomili drugih motora. Pogledaj koje je marke karb. i koji model...sve mora da pise na njegovom telu. Mozda mora malo da se brisne ili zagrebe. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mooljacc 1 Napisano Novembar 14, 2012 U prolazu, 27 postova Lokacija: BL Motocikl: FZ6N , CB500 Prijavi odgovor kao problematičan U pravu si ,veceras cu da okacim brojeve.poz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mooljacc 1 Napisano Novembar 14, 2012 U prolazu, 27 postova Lokacija: BL Motocikl: FZ6N , CB500 Prijavi odgovor kao problematičan U pravu si ,veceras cu da okacim brojeve.poz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zec 271 Napisano Novembar 14, 2012 Zainteresovan, 729 postova Lokacija: Beograd Motocikl: X8 Prijavi odgovor kao problematičan Bila je skoro negde tema o delovima karburatora pa mozda pomogne: http://www.nrp-carbs.co.uk/shop/index.php?route=common/home Druga opcija je da pogledas na ebay ili slicnim sajtovima... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth_maniac 6012 Napisano Novembar 14, 2012 Drug član, 2777 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: SV 650S, Simson SR50, Cagiva Mito, CBF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Cak moze da bude i u luisu. POgledaj proizvodjaca i modele karburatora i po tome mozes traziti. Karburatori su donekle standardiyovani, tako da ih verovatno ima par modela honde iz tog perioda. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mooljacc 1 Napisano Novembar 14, 2012 U prolazu, 27 postova Lokacija: BL Motocikl: FZ6N , CB500 Prijavi odgovor kao problematičan Karburator je : Internal bore diameter measures 34mm Make KEIHIN Type VP Gledao sam na ebay ali nema ,nasao sam na jednom britanskom sajtu ali lupaju cijenu izadje negdje 60-70e sa postarinom ,za te pare uvezes sleper rize Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Novembar 14, 2012 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan mislim da imam..063697094.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mooljacc 1 Napisano Novembar 16, 2012 U prolazu, 27 postova Lokacija: BL Motocikl: FZ6N , CB500 Prijavi odgovor kao problematičan Evo i dimenzija ,nadam se da neko ima viska : Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Novembar 16, 2012 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan pogledam ujutro.dobices je na poklon ak je imam, samo da vidim kako cu je poslati Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mooljacc 1 Napisano Novembar 28, 2012 U prolazu, 27 postova Lokacija: BL Motocikl: FZ6N , CB500 Prijavi odgovor kao problematičan Jos Uvjek trazim oprugu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...