MmmmmM 0 Napisano Novembar 13, 2012 U prolazu, 7 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav. Imam 15 godina, u maju punim 16 pa cu da polazem za do 125ccm. Od dvanaeste godine vozim skuter (Keeway Hurricane 50ccm) pa me zanima da li bi ovo bio dobar motor za ulazak u svet sportskih motora? Kolika je trenutno cena za ovakav nov motor? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth_maniac 5989 Napisano Novembar 13, 2012 Drug član, 2775 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: SV 650S, Simson SR50, Cagiva Mito, CBF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Jeste fin motoric, kao i sve 125... I logican prelaz sa 50 ccm. Sadasnje 4T su mnogo mirnije od nekadasnjih Aprilija RS i Cagiva MITO i sl.i verujem da je milina vozati ih. 15ak konja i 135-140 kg je fino da se vezba za sledece. Od mene topla preporuka. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MmmmmM 0 Napisano Novembar 13, 2012 U prolazu, 7 postova Prijavi odgovor kao problematičan A ako znas mozda, kolika je cena novog? I da li je bolje uzimati nov ili polovan motor? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SLRS 98 Napisano Novembar 14, 2012 Gazda Slavko, 208 postova Lokacija: Srbija Motocikl: Aprilia RS 125 Prijavi odgovor kao problematičan Nov je oko 4000 evra,polovni se krecu u Srbiji oko 3000 evra,mozes pogledati na moto prodajnim sajtovima. A ako znas mozda, kolika je cena novog? I da li je bolje uzimati nov ili polovan motor? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth_maniac 5989 Napisano Novembar 14, 2012 Drug član, 2775 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: SV 650S, Simson SR50, Cagiva Mito, CBF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam uvek pre za varijantu god-dve starosti jer cena dosta opadne, a motor nije imao vremena da se iznjaka. Samo naravno, da ne bude lupan! Kad kupis novi i posle 3 dana ga prodajes, cena je vec 20 % opala. E sad, to je iz moje perspektive koji nemam za novo svakako. Da imam, mozda bih ipak drugacije razmisljao. Ovako je usteda novca uvek na 1. mestu. Pozdrav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MmmmmM 0 Napisano Novembar 14, 2012 U prolazu, 7 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hvala. A koji jos predlazete motor za pocetnike (125 ccm) ali da je sportskog tipa (mislim na izgled)? Znaci nikakvi coperi, kros, skuteri... Samo sport tip. Hocu nesto jeftinije za pocetak a da je dobro. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SLRS 98 Napisano Novembar 14, 2012 Gazda Slavko, 208 postova Lokacija: Srbija Motocikl: Aprilia RS 125 Prijavi odgovor kao problematičan Onda Aprilia RS 125 ili Cagiva Mito 125. Oba motora su najjaca u klasi,sportski izgled,pravi ,,racing" zvuk,stvoreni za krivine.. Upside down prednje vile,perfektne kocnice,cak Cagiva ima Brembo kocnice. Potrazi malo na forumu ima dosta tema i rasprava u vezi RS/a i Mita. Hvala. A koji jos predlazete motor za pocetnike (125 ccm) ali da je sportskog tipa (mislim na izgled)? Znaci nikakvi coperi, kros, skuteri... Samo sport tip. Hocu nesto jeftinije za pocetak a da je dobro. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MmmmmM 0 Napisano Novembar 14, 2012 U prolazu, 7 postova Prijavi odgovor kao problematičan Aprilia RS 125 je 2T valjda? Hocu neki 4T... Sta kazete na nesto ovako: http://polovni-motori.com/motori-oglasi/Yamaha/R-125/7561 http://www.halooglasi.com/motocikli/honda-cbr-125.o-102378.132.html Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brm-brm 846 Napisano Novembar 14, 2012 Zainteresovan, 617 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha SR250 Honda NTV650 Prijavi odgovor kao problematičan hyosung gtr125, kymco canyon 125, oba su ti 4t, lepo izgledaju (hyosung je korejanac, i sa full oklopima je otprilike ono sto bi te interesovalo). Solidni su motorini, hyosung se bas solidno pokazuje, a i cene su im znatno nize od japanaca. http://www.bikez.com/motorcycles/hyosung_gt125r_2009.php http://www.kymco.rs/motocikli/quannon-125.html Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MmmmmM 0 Napisano Novembar 14, 2012 U prolazu, 7 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hyosung GT125R ima 5 brzina a i nekako na izgled mi nije bas najleps za razliku od Kymco Quannon 125. Sad sam se 'zagrejao' i za Quannon 125, a i nije skup. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ljadza 331 Napisano Novembar 14, 2012 Svrati ponekad, 351 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Najbolji Prijavi odgovor kao problematičan Pa i Kymco ima 5 brzina. Ako gledas samo izgled ( relativna stvar) onda ok. Mislim da je u ovom izboru bolji Hyosung, V2 motor, USD viljuska, vodom hladjen. No ma sta da izaberes,opet je ok ,jednostavni motori za pocetnika, taman da se uvezbas za jace. pozdrav Ivan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fABFBAWFBA 806 Napisano Novembar 14, 2012 Svrati ponekad, 377 postova Prijavi odgovor kao problematičan A ako znas mozda, kolika je cena novog? I da li je bolje uzimati nov ili polovan motor? nikako ti se ne isplati da uzmes novog 125... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
enco 52 Napisano Novembar 14, 2012 Svrati ponekad, 327 postova Prijavi odgovor kao problematičan Imas jako lepe Derbi-je isto 125ccm po meni ubedljivo najlepse izgledaju a i dobri su http://www.bikez.com/motorcycles/derbi_gpr_125_2011.php Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MmmmmM 0 Napisano Novembar 14, 2012 U prolazu, 7 postova Prijavi odgovor kao problematičan Extra je i derbi, ali je skuplji malo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brm-brm 846 Napisano Novembar 14, 2012 Zainteresovan, 617 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha SR250 Honda NTV650 Prijavi odgovor kao problematičan Pa i Kymco ima 5 brzina. Ako gledas samo izgled ( relativna stvar) onda ok. Mislim da je u ovom izboru bolji Hyosung, V2 motor, USD viljuska, vodom hladjen. No ma sta da izaberes,opet je ok ,jednostavni motori za pocetnika, taman da se uvezbas za jace. pozdrav Ivan Hyosung nije vodom hladjen, to je hladnjak za ulje - uljara. Znaci nema antifriza, ali poboljsano hladjenje. Mmmmmmmmm, trebalo bi da ga vidis i uzivo, to je poprilicno gabaritan i ozbiljan motor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MmmmmM 0 Napisano Novembar 14, 2012 U prolazu, 7 postova Prijavi odgovor kao problematičan A ja nizak u PM... Kad sadnem na sredinu sedista mog keewaay-a ne mogu celim stopalom da stanem na pod sa obe noge. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ljadza 331 Napisano Novembar 14, 2012 Svrati ponekad, 351 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Najbolji Prijavi odgovor kao problematičan @ brm_brm jeste, ja na malo cudan nacin citam to OIL , pa prevodim ko voda, jesam corav @MmmmM imas na linkovima, cak je visina sedista kod Hyosunga niza za 3 cm pozdrav Ivan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miskoR6 12 Napisano Novembar 20, 2012 U prolazu, 24 postova Lokacija: Niš Motocikl: Yamaha R6 2006 Prijavi odgovor kao problematičan I ja sam isto o tome razmiljao r125 - ica nova je u NIsu 3674e pre nekih mesec dana bila. Gledao sam po oglasima imas je i za 2800 da je nadjes polovnu sa oko 10 000km na satu. Ukoliko posle planiras da predjes na nesto vece kao R6 dakle kao R6 onda nikako ne kupuj novo nista jer ces trecinu motora izgubiti na tim transakcijama u novcu. Inace sto se tice motora za pocetnike ja odmah na Yamahu R6 i samo polako. Prezadovoljan sam i kao sto vidis ziv sam dok ovo kucam jer imam vise u glavi nego u ruci. Sta god da uzmes pamet u glavu i samo polako-uzivaj ne stresiraj se. Nek ti motor bude poslednja stvar na planeti koja ce ti oduzeti zdravlje. Srecno nov imas ovde: http://www.polovniau...ha_r125_akcija/ A polovan mozda cak i za 2500e ovde: http://www.polovniautomobili.com/oglas2691750/yamaha_r125/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spaske 197 Napisano Novembar 20, 2012 Prošao, 184 postova Lokacija: Kotor Varoš (Republika Srpska) Motocikl: Kawasaki Ninja 250R Prijavi odgovor kao problematičan Licno i nisam uzivo odusevljen sa yzf 125r i daleko mi se vise svidja tzr 125 vrv zato sto je 2t i prije bi njega, ako naravno izuzmemo izgled. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
theSage 92 Napisano Novembar 21, 2012 MK Nameless Riders, 106 postova Motocikl: Kawasaki Z750s '06 Prijavi odgovor kao problematičan Ima jedan dečko u mom selu ovakvo motorče, jako lepo izgleda i ide. Ako ti je definicija "sportskog motora" da ima sportski oklop i da se devojčice lepe na njega onda je ovo pravi sportski motor za početnike. Ako tražiš sportske performanse, onda od 125 samo cvaje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kosooki 1317 Napisano Novembar 21, 2012 Drug član, 1665 postova Lokacija: Cacak Motocikl: XF650 Zrakoprc :) Prijavi odgovor kao problematičan RS, Mito, najjaci u klasi, zvuk, najbolje ide, krivine....a pre samo 2 dana smo raspravljali o klincima koji su nastradali jer su bili nezreli za skuter od 250ccm ne zelim da hejtujem, ali svakako bih posavetovao neki pitomiji motorcic kojim ce lepo da se navoza kroz svoje tinejdzerske godine i da se spremi za nesto malo ozbiljnije kad napuni 20+ 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miskoR6 12 Napisano Novembar 21, 2012 U prolazu, 24 postova Lokacija: Niš Motocikl: Yamaha R6 2006 Prijavi odgovor kao problematičan Licno i nisam uzivo odusevljen sa yzf 125r i daleko mi se vise svidja tzr 125 vrv zato sto je 2t i prije bi njega, ako naravno izuzmemo izgled. Yzf 125r trosi ispod 3L na 100km a Tzr iste kubikaze bije i do 6! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SLRS 98 Napisano Novembar 21, 2012 Gazda Slavko, 208 postova Lokacija: Srbija Motocikl: Aprilia RS 125 Prijavi odgovor kao problematičan Evo covek ti je lepo rekao,ja mislim da nema potrebe da se dalje raspravlja. Svaka cast Kosooki. RS, Mito, najjaci u klasi, zvuk, najbolje ide, krivine....a pre samo 2 dana smo raspravljali o klincima koji su nastradali jer su bili nezreli za skuter od 250ccm ne zelim da hejtujem, ali svakako bih posavetovao neki pitomiji motorcic kojim ce lepo da se navoza kroz svoje tinejdzerske godine i da se spremi za nesto malo ozbiljnije kad napuni 20+ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spaske 197 Napisano Novembar 22, 2012 Prošao, 184 postova Lokacija: Kotor Varoš (Republika Srpska) Motocikl: Kawasaki Ninja 250R Prijavi odgovor kao problematičan Licno i nisam uzivo odusevljen sa yzf 125r i daleko mi se vise svidja tzr 125 vrv zato sto je 2t i prije bi njega, ako naravno izuzmemo izgled. Yzf 125r trosi ispod 3L na 100km a Tzr iste kubikaze bije i do 6! Kol'ko para tol'ko muzike Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miskoR6 12 Napisano Novembar 22, 2012 U prolazu, 24 postova Lokacija: Niš Motocikl: Yamaha R6 2006 Prijavi odgovor kao problematičan Za te pare polovan R6 pa da vidis svadbu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...