Jump to content

Moto Zajednica

problem sa akumulatorom

Recommended Posts

• Braćala..., 2179 postova
  • Motocikl: Honda CB750F 1981

... Da se ne lažemo, dok mi je čoper stajao ispred zgrade, nijedan akumulator mi nije valjao i svaku noć su bili na punjaču. ZZR je poznat kao popriličan žderač akumulatora, UniBat kiselinski, koji mu je kupljen pre godinu dana još nije ni zaštucao....

Proletos sam pazario unibat amumulator u guevari i formirao ga u servisu u Dimitrija Tucovića. Od tada pa do dana današnjeg motor mi je "garažiran" u dvorištu ispod nadstrešice i pali bez problema čak i posle nedavnih snežnih padavina. Ceo trik sa akumulatorima je formiranje. Ljudi se otvore za nov akumulator i onda se štekuju za 200-250 din koliko je formiranje i onda se drndaju sa paljenjem ceo vek akumulatora.

Dragi moj Dexteru, nema žderača akumulatora. Ima samo marki motora kojima je dobra ili loša električna instalacija. Da je trebalo da pazariš hondu to znaš i sam, ne treba ja da ti kažem ;D ;D

Ajd uzdravlje!

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Zainteresovan, 543 postova
  • Motocikl: Kawasaki zzr 1400 i Bmw r1200gsa

saito nije najbolji ali ako ga lepo formiraš i zimi skidaš najnormalnije će da traje 2-3 godine.. moraš videti dal si kupio pravu amperažu i ispitati punjenje reglera... ako ti bude problem zajedno ćemo to pretresti. Inače imaš u obrenovcu i BANEROVE akomulatore koji su takođe korektni uz pravilno rukovanje..

Inače imam mali punjač za osvežavanje elektrolita u akomul. . . . .

• Drug član, 1838 postova
  • Motocikl: cbr 600f

gojko (iz barica) ako si taj onda sam od tebe kupio suzanu :)

punjenje je dobro proveravao sam ,ali izgleda da akumulaor nema dovoljno snage ,tj ima amperaze da vergla  ali nema dovoljan napon da bi upalio....

• Zainteresovan, 543 postova
  • Motocikl: Kawasaki zzr 1400 i Bmw r1200gsa

nije ti odgovarajući akomulator tj nedovoljno ah..      ps. nemoj tako glasno da si kupio suzanu od mene, vidiš da nepali dobro ;D ;)

• Braćala..., 2179 postova
  • Motocikl: Honda CB750F 1981

nije ti odgovarajući akomulator tj nedovoljno ah..      ps. nemoj tako glasno da si kupio suzanu od mene, vidiš da nepali dobro ;D ;)

Gojko brate provaljen si na forumu da trguješ motorima sumnjivih voznih karakteristika ;D

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja