Mikka 431 Napisano Novembar 28, 2007 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan Iskustva sa AGM Absorbed Glass Mat akumulatorima ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1215 Napisano Novembar 28, 2007 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan ... Da se ne lažemo, dok mi je čoper stajao ispred zgrade, nijedan akumulator mi nije valjao i svaku noć su bili na punjaču. ZZR je poznat kao popriličan žderač akumulatora, UniBat kiselinski, koji mu je kupljen pre godinu dana još nije ni zaštucao.... Proletos sam pazario unibat amumulator u guevari i formirao ga u servisu u Dimitrija Tucovića. Od tada pa do dana današnjeg motor mi je "garažiran" u dvorištu ispod nadstrešice i pali bez problema čak i posle nedavnih snežnih padavina. Ceo trik sa akumulatorima je formiranje. Ljudi se otvore za nov akumulator i onda se štekuju za 200-250 din koliko je formiranje i onda se drndaju sa paljenjem ceo vek akumulatora. Dragi moj Dexteru, nema žderača akumulatora. Ima samo marki motora kojima je dobra ili loša električna instalacija. Da je trebalo da pazariš hondu to znaš i sam, ne treba ja da ti kažem ;D ;D Ajd uzdravlje! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gojko 210 Napisano Novembar 28, 2007 Zainteresovan, 543 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Kawasaki zzr 1400 i Bmw r1200gsa Prijavi odgovor kao problematičan saito nije najbolji ali ako ga lepo formiraš i zimi skidaš najnormalnije će da traje 2-3 godine.. moraš videti dal si kupio pravu amperažu i ispitati punjenje reglera... ako ti bude problem zajedno ćemo to pretresti. Inače imaš u obrenovcu i BANEROVE akomulatore koji su takođe korektni uz pravilno rukovanje.. Inače imam mali punjač za osvežavanje elektrolita u akomul. . . . . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wice 84 Napisano Novembar 28, 2007 Drug član, 1838 postova Lokacija: obrenovac Motocikl: cbr 600f Prijavi odgovor kao problematičan gojko (iz barica) ako si taj onda sam od tebe kupio suzanu punjenje je dobro proveravao sam ,ali izgleda da akumulaor nema dovoljno snage ,tj ima amperaze da vergla ali nema dovoljan napon da bi upalio.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gojko 210 Napisano Novembar 29, 2007 Zainteresovan, 543 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Kawasaki zzr 1400 i Bmw r1200gsa Prijavi odgovor kao problematičan nije ti odgovarajući akomulator tj nedovoljno ah.. ps. nemoj tako glasno da si kupio suzanu od mene, vidiš da nepali dobro ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1215 Napisano Novembar 29, 2007 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan nije ti odgovarajući akomulator tj nedovoljno ah.. ps. nemoj tako glasno da si kupio suzanu od mene, vidiš da nepali dobro ;D Gojko brate provaljen si na forumu da trguješ motorima sumnjivih voznih karakteristika ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gojko 210 Napisano Novembar 29, 2007 Zainteresovan, 543 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Kawasaki zzr 1400 i Bmw r1200gsa Prijavi odgovor kao problematičan e jebiga :'( al ima još onih što nisu čuli ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wice 84 Napisano Novembar 29, 2007 Drug član, 1838 postova Lokacija: obrenovac Motocikl: cbr 600f Prijavi odgovor kao problematičan ne ne,,,nije on toliko losh.... koliko para toliko i muzike pa u manualu pise da ide od 12 ah ,taj sam i stavio pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikka 431 Napisano Novembar 29, 2007 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan e moj Gojko ! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Novembar 29, 2007 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan i na tarabu pise,,,,,,bolje neki ampercic jaci,,,,plus nastelovani pikapici,,,,,, Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wice 84 Napisano Novembar 29, 2007 Drug član, 1838 postova Lokacija: obrenovac Motocikl: cbr 600f Prijavi odgovor kao problematičan znam da je bolje da je veci ali ne moze da stane veci...i ovaj mi je malo visok pa se sediste oslanja na njega Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Novembar 29, 2007 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan proveri i kabal od mase na akumulatora do rama i do masine,,, Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wice 84 Napisano Novembar 29, 2007 Drug član, 1838 postova Lokacija: obrenovac Motocikl: cbr 600f Prijavi odgovor kao problematičan masa je ok,uradio sam i anlaser....moguce da su ili pikapovi ili accu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...