Saler 1571 Napisano Jul 29, 2013 Bayerische Motoren Werke, 624 postova Lokacija: M.K."Čivija" Šabac Motocikl: BMW R 1250 RT Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je opet neka igra u foto-shopu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
K1200S 114 Napisano Septembar 17, 2013 Svrati ponekad, 223 postova Lokacija: Düsseldorf / DE Motocikl: Pravi- Momacki Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sr3ck0 2224 Napisano Septembar 18, 2013 Drug član, 2329 postova Lokacija: Wien/Požarevac Motocikl: MZ ETZ 250, Suzuki GS 450L Prijavi odgovor kao problematičan Ili je ovaj motor postao previse mali ili ovaj vozac ima 2,20 metara visine ...?! Pogledajte samo kako mu noge (kolena) stoje... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BMW K1200R 1244 Napisano Septembar 20, 2013 Zainteresovan, 987 postova Lokacija: Düsseldorf / Germany Motocikl: R 1250 GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Evo i vatrogasci u Kini su postali pravi sektasi ! BMW R1200RT Fire-Fighter !!! http://www.mychinamoto.com/forums/showthread.php?703-BMW-motorcycle-dealers-in-mainland-China Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PECA BMW 1121 Napisano Septembar 20, 2013 Drug član, 1740 postova Lokacija: JAGODINA Motocikl: Tomos 14M BMW R 26 BMW R 65 BMW R1150R Prijavi odgovor kao problematičan Evo i vatrogasci u Kini su postali pravi sektasi ! BMW R1200RT Fire-Fighter !!! http://www.mychinamo...-mainland-China Odavno ih prave Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PECA BMW 1121 Napisano Novembar 5, 2013 Drug član, 1740 postova Lokacija: JAGODINA Motocikl: Tomos 14M BMW R 26 BMW R 65 BMW R1150R Prijavi odgovor kao problematičan I evo fotografije novog ! Jes da mu fale one maske dole oko mashine ali to je to ... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mr. No 558 Napisano Novembar 6, 2013 XXX, 474 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan http://www.youtube.com/watch?v=2TXps9eQTPQ http://www.youtube.com/watch?v=ukLKWKea2wk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
K1200S 114 Napisano Novembar 10, 2013 Svrati ponekad, 223 postova Lokacija: Düsseldorf / DE Motocikl: Pravi- Momacki Prijavi odgovor kao problematičan Nova S- Klasa je stigla... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1938 Napisano Novembar 16, 2013 Vlasnik sajta, 5372 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan A u cemu je sustinska razlika izmedju tog motora i K1600GT? Znam da je razlika u masini, ali iz perspektive nas motociklista, u cemu je razlika? Nije mi jasno zasto BMW prodaje dva jako slicna modela po nameni... Mozda jedino zato sto RT ima istoriju i fanove, a K1600GT je ekskluziva sama po sebi zbog 6 cilindara... Ali sad kad bi me neko pitao da odaberem izmedju ta dva motora, ne bih znao po cemu bih ih poredio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola-Pera 190 Napisano Novembar 16, 2013 Drug član, 1020 postova Lokacija: Sopot Motocikl: BMW R1200RT Honda VFR 800 v-tec MotoGuzzi falkone NSU SuperMAX Tomos T12 Prijavi odgovor kao problematičan Nova S- Klasa je stigla... Cestitam, da se lepo vozite........a kada ce cast da padne!!!???? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bmw 1750 Napisano Novembar 16, 2013 Drug član, 1693 postova Lokacija: Ljubljana Motocikl: BMW R1200C , BMW R1200GS, Yamaha TDM900,Kove 500X, KYMCO S200 People, Suzuki Burgman 650 executive, Tomos Automatic Prijavi odgovor kao problematičan A u cemu je sustinska razlika izmedju tog motora i K1600GT? Znam da je razlika u masini, ali iz perspektive nas motociklista, u cemu je razlika? Nije mi jasno zasto BMW prodaje dva jako slicna modela po nameni... Mozda jedino zato sto RT ima istoriju i fanove, a K1600GT je ekskluziva sama po sebi zbog 6 cilindara... Ali sad kad bi me neko pitao da odaberem izmedju ta dva motora, ne bih znao po cemu bih ih poredio. K1600GT je zamena za bivši K1200LT (znači oba su luksuzna turera) , a R1200 RT je samo nadogradnja starog modela.....u svakom slučaju "švabe" se zajebale na debelo....opet su uradile dva motora koji se prodaju za med.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
unas 786 Napisano Novembar 16, 2013 Zainteresovan, 823 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBF1000FA Prijavi odgovor kao problematičan A u cemu je sustinska razlika izmedju tog motora i K1600GT? Znam da je razlika u masini, ali iz perspektive nas motociklista, u cemu je razlika? Nije mi jasno zasto BMW prodaje dva jako slicna modela po nameni... Mozda jedino zato sto RT ima istoriju i fanove, a K1600GT je ekskluziva sama po sebi zbog 6 cilindara... Ali sad kad bi me neko pitao da odaberem izmedju ta dva motora, ne bih znao po cemu bih ih poredio. Turer i super turer, rekao bih. Mozda se moze porediti sa slucajem Honda: ST 1300 i GL 1800. Namena je ista, stvar je u interpretaciji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasko123 11 Napisano Novembar 29, 2013 U prolazu, 19 postova Prijavi odgovor kao problematičan jel izasao novi R1200S ? ili i dalje rade model iz 2008-me? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2429 Napisano Novembar 29, 2013 Andragog, 4995 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Meni lici na Skuter od 500 ccm Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bozo-Raus 33 Napisano April 18, 2014 Svrati ponekad, 130 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: BMW R1100GS, BMW R1100RT, HONDA CBX 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Vise mi se dopada predhodni RT vazduh-ulje hladjenje.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 4778 Napisano April 18, 2014 Drug član, 1488 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan ovaj kamuflirani jadan boli koliko je ruzan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Сплинтер 59 Napisano Jun 20, 2016 U prolazu, 71 postova Prijavi odgovor kao problematičan Bavaria zna šta radi! Послато са E2105 уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ronny 56 Napisano Februar 8, 2020 U prolazu, 84 postova Prijavi odgovor kao problematičan dižem staru temu iz mrtvih ali pošto sam razgovarao sa nekim vlasnicima ovih novih vodenjaka sve ih se više žali da pate za starima zračno-uljnim motorima.i sam imam staru uljaru rt1200 sa 110tkm i ne posustaje nimalo zadovoljan sam sa svime osim gabaritima kad su bočni koferi na njemu malo je usko za provlačenje izmedju auta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...