velimirjevtic 470 Napisano Novembar 11, 2012 Zainteresovan, 618 postova Lokacija: Beograd/Užice Motocikl: Transalp 650 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav interesuje me da li neko ima da proda ili gde bih mogao da nabavim distancere za bisage, ovako nesto, inace imam kinroad xt250-16 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spaske 197 Napisano Novembar 11, 2012 Prošao, 184 postova Lokacija: Kotor Varoš (Republika Srpska) Motocikl: Kawasaki Ninja 250R Prijavi odgovor kao problematičan Nebi trebalo bit tesko napraviti to, masina za savijanje cijevi i dobar varioc pa na niklovanje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Saler 1571 Napisano Novembar 12, 2012 Bayerische Motoren Werke, 624 postova Lokacija: M.K."Čivija" Šabac Motocikl: BMW R1150GS, BMW R1250RT Prijavi odgovor kao problematičan Imaš sigurno nekog majstora u Užicu koji radi sa prohromom.Prohromske cevi,prohromski var,zatim sve ispoliraš i to nema smrti.Govorim ti iz iskustva jer sam ja tako uradio "roštilj" na top-case-u i odlično izgleda a ne zahteva nikakvo održavanje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...