rusic 261 Napisano Novembar 9, 2012 Prekidach, 1093 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin CRF1000L & Suzuki DR 650 SE Prijavi odgovor kao problematičan ima li ko u bg ove protektore.. da probam pre poruchivanja.. da se ne zajebem hvala! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stinger 35 Napisano Novembar 9, 2012 U prolazu, 92 postova Motocikl: XT600E Prijavi odgovor kao problematičan Koliko je ovo para? I odakle narucujes? sent from out of space .... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rusic 261 Napisano Novembar 9, 2012 Prekidach, 1093 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin CRF1000L & Suzuki DR 650 SE Prijavi odgovor kao problematičan imash u auneru bionic 2 za 180€... ovo je BNS model on je oko 230€ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
InkaBar 8 Napisano Februar 22, 2013 Svrati ponekad, 271 postova Lokacija: Zem00n Prijavi odgovor kao problematičan jel si narucio ovo? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4775 Napisano Februar 22, 2013 Ne silazi, 5558 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Imam ja, dolazim u martu u BG pa mogu da ponesem da probas ako se ne snadjes do tada. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
InkaBar 8 Napisano Februar 22, 2013 Svrati ponekad, 271 postova Lokacija: Zem00n Prijavi odgovor kao problematičan uraa! bas to mi treba! daleko je nizozemstvo da se ide samo zbog gladijatora/jakne, a da kupim bez da pipnem ne ide. castim! saljem ti moj broj na pm! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
InkaBar 8 Napisano Februar 22, 2013 Svrati ponekad, 271 postova Lokacija: Zem00n Prijavi odgovor kao problematičan xixi, "clan Doktor ne moze da primi vise poruka" evo ga broj ovde... 060/666-30-13 Nikola Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rusic 261 Napisano Februar 22, 2013 Prekidach, 1093 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin CRF1000L & Suzuki DR 650 SE Prijavi odgovor kao problematičan ja se preshaltao na leat adventure http://www.leatt-brace.com/index.php/choose-your-sport/street/leatt-body-protector-adventure manje para, ima u auner-u, bolje mi izgleda i plastika je kvalitetnija nekako Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...