boba_moto 39 Napisano Novembar 7, 2012 (promenjeno) U prolazu, 55 postova Lokacija: s.selo Motocikl: Ducati, Kawasaki, KTM Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem odlicno ocuvanog horneta,2001god, ima nov scorpion izduv,slajdere,vizirce,polirane felne,gume odlicne,takodje i lanac,lacanici,reg do aprila 2013,nema ulaganja,uvezena iz dojclanda ove god,sa 33000km,sad ima 37300km legalnost ja garantujem :zdravo:tel 063 10 72 853 cena oko 2300e Promenio Novembar 8, 2012 član boba_moto Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
idanijel 1718 Napisano Novembar 7, 2012 Drug član, 826 postova Lokacija: Srem Motocikl: Bandit 650 K7, V-Strom k8 Prijavi odgovor kao problematičan slike Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mr.Racer 284 Napisano Novembar 12, 2012 Svrati ponekad, 432 postova Lokacija: Staro selo Prijavi odgovor kao problematičan Na koliko kilovata glasi saobracajna ? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boba_moto 39 Napisano Novembar 12, 2012 U prolazu, 55 postova Lokacija: s.selo Motocikl: Ducati, Kawasaki, KTM Prijavi odgovor kao problematičan Na koliko kilovata glasi saobracajna ? nazalost 70kw,svi me to pitaju,valjda zbog novog zakona Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Subasha 13 Napisano Novembar 21, 2012 U prolazu, 31 postova Lokacija: Velika Plana Prijavi odgovor kao problematičan Odlicna Hornet !!! Video , probao , stvarno odlican motor ! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boba_moto 39 Napisano Novembar 25, 2012 U prolazu, 55 postova Lokacija: s.selo Motocikl: Ducati, Kawasaki, KTM Prijavi odgovor kao problematičan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1042 Napisano Decembar 9, 2012 Drug član, 3006 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan A auto mali, benzinac? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1042 Napisano Decembar 9, 2012 Drug član, 3006 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan SUZUKI BALENO 1,3 GS, nocne slike... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boba_moto 39 Napisano Decembar 15, 2012 U prolazu, 55 postova Lokacija: s.selo Motocikl: Ducati, Kawasaki, KTM Prijavi odgovor kao problematičan SUZUKI BALENO 1,3 GS, nocne slike... NE BI SUZUKI,NEKI CIVIK,MOZE moguca zamena ktm,2003 do 2006g Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1042 Napisano Decembar 15, 2012 Drug član, 3006 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Kad sam imao KTM-ove niko ih nije hteo... sad se traze! Ne ide me... Npr moj bivsi 525 EXC se sad posle pet godina prodaje po ceni koju sam ja onda trazio... i naravno tada samo je zameni mogao da ode, LUDO VREME!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 962 Napisano Decembar 15, 2012 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan hmmm....koliko li bi sad kostao moj crx 1.5, 1986.......? (sorry za off ) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1042 Napisano Decembar 16, 2012 Drug član, 3006 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam koga pitas, ja ne znam jer nisam u trgovini uopste.... a i NE ide me!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boba_moto 39 Napisano Decembar 20, 2012 U prolazu, 55 postova Lokacija: s.selo Motocikl: Ducati, Kawasaki, KTM Prijavi odgovor kao problematičan hmmm....koliko li bi sad kostao moj crx 1.5, 1986.......? (sorry za off ) nije ni bitno ionako neki smak sveta Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fruitcake 478 Napisano Decembar 28, 2012 oddball, 1146 postova Lokacija: Alba Greca Motocikl: tri šrafa u nozi Prijavi odgovor kao problematičan Da sam na tvom mestu pre bih se odlucio za Baleno nego za Civic 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzaver 130 Napisano Decembar 30, 2012 U prolazu, 82 postova Lokacija: Irig Motocikl: Suzuki SV 650N Prijavi odgovor kao problematičan U zamenu nudim: http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/84248-mjenjam-auto-za-motor/page__p__1349888__fromsearch__1#entry1349888 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1042 Napisano Decembar 30, 2012 Drug član, 3006 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Da sam na tvom mestu pre bih se odlucio za Baleno nego za Civic Provereni agregat iz SWIFTA GTI 16V kome je snaga spustena na 87 KS... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boba_moto 39 Napisano Januar 12, 2013 U prolazu, 55 postova Lokacija: s.selo Motocikl: Ducati, Kawasaki, KTM Prijavi odgovor kao problematičan nova cena 2200e Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boba_moto 39 Napisano Januar 21, 2013 U prolazu, 55 postova Lokacija: s.selo Motocikl: Ducati, Kawasaki, KTM Prijavi odgovor kao problematičan nova cena 2200e honda je aktuelna.kupljen ducati, Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boba_moto 39 Napisano Februar 2, 2013 U prolazu, 55 postova Lokacija: s.selo Motocikl: Ducati, Kawasaki, KTM Prijavi odgovor kao problematičan honda,po ubava,moma fali joj momce,pa djihaaa Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boba_moto 39 Napisano Februar 8, 2013 U prolazu, 55 postova Lokacija: s.selo Motocikl: Ducati, Kawasaki, KTM Prijavi odgovor kao problematičan honda,po ubava,moma fali joj momce,pa djihaaa honda aktuelna ponovo,drugaru nije odobren kredit Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1042 Napisano Februar 8, 2013 Drug član, 3006 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Ako ti je DOBAR drugar kreditiraj ga ti na lastiš.... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boba_moto 39 Napisano Februar 8, 2013 U prolazu, 55 postova Lokacija: s.selo Motocikl: Ducati, Kawasaki, KTM Prijavi odgovor kao problematičan Ako ti je DOBAR drugar kreditiraj ga ti na lastiš.... ma teo sam i to da mi ne stoji dzabe,al tek naponio 23g,i corak,nov zakon,a sad naso polaze Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skyrunner 5079 Napisano Februar 8, 2013 Drug član, 1897 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan To je najbolji način da se posvađaš sa drugarom 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boba_moto 39 Napisano Februar 8, 2013 U prolazu, 55 postova Lokacija: s.selo Motocikl: Ducati, Kawasaki, KTM Prijavi odgovor kao problematičan To je najbolji način da se posvađaš sa drugarom bajkeru u pravu si zato smo i batalili trgovinu,vratih i kaparu,pa jovo nanovo Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skyrunner 5079 Napisano Februar 8, 2013 Drug član, 1897 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Нема фрке, продаће се већ. Тај Хормет ми је био у разматрању, али је дошла понуда за једног Фејзера коју напросто нисам могао да одбијем Само стави цену актуелну сад можда се људи заинтересују Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...