mooljacc 1 Napisano Novembar 6, 2012 U prolazu, 27 postova Lokacija: BL Motocikl: FZ6N , CB500 Prijavi odgovor kao problematičan Kako da rijesim ovaj problem sa rezervarom ??? pomagajte drugovi .pozzz mozda antirost ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čika Dule 152 Napisano Novembar 6, 2012 Самарићанин, 794 postova Lokacija: тамо где Дунав љуби небо Motocikl: коњусина с педес' коњића Prijavi odgovor kao problematičan Ima nekolicina tema sa istom pričom ovde, od od trpanja lanca u rezervoar i mućkanja, pa s raznim hemijama, pa sve do elektrolize i konačno sa silnim raspravkama šta posle čišćenja naneti kao zaštitu. Pretraži malo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mooljacc 1 Napisano Novembar 6, 2012 U prolazu, 27 postova Lokacija: BL Motocikl: FZ6N , CB500 Prijavi odgovor kao problematičan Potrazicu ,hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dejan75 6 Napisano Novembar 8, 2012 U prolazu, 16 postova Lokacija: batajnica Motocikl: liberty 125; Kymco Xciting 250 Prijavi odgovor kao problematičan nije mi bas ova slika najjasnija,mozda nisam najbolje ni skontao u chemu je problem,al' kad je rezervoar u pitanju,ima ok.lik u Indjiji,koji je u stanju da resi skoro sve sto ima veze s rezervoarom. Inache,kad nadje vremena,voza i svog dvotochkasa,chisto da kapiras da se moz' objasnit s njim i telefonom! mob.064 11 71 242. sretno! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mooljacc 1 Napisano Novembar 8, 2012 U prolazu, 27 postova Lokacija: BL Motocikl: FZ6N , CB500 Prijavi odgovor kao problematičan nije mi bas ova slika najjasnija,mozda nisam najbolje ni skontao u chemu je problem,al' kad je rezervoar u pitanju,ima ok.lik u Indjiji,koji je u stanju da resi skoro sve sto ima veze s rezervoarom. Inache,kad nadje vremena,voza i svog dvotochkasa,chisto da kapiras da se moz' objasnit s njim i telefonom! mob.064 11 71 242. sretno! problem je hrdja sto je probila ,nasao sam na forumu resenje sa elektrolizom to cu da odradim sam.... inace indjija mi je malo podaleko posto sam iz BL. pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
m.mitar 175 Napisano Novembar 8, 2012 Zainteresovan, 751 postova Lokacija: Bor Motocikl: yamaha fz 750 genesis Prijavi odgovor kao problematičan I ja sam imao problem sa rdjom u rezervoaru.Ako probas sa elektrolizom obavezno koristi hromov lim za unutar rezervoara.Sa ovim postupkom sam dosta ocistio rezervoar i to koristeci sodu bikarbonu.Samo ti treba jaci ispravljac,barem 15 ampera da gura. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mooljacc 1 Napisano Novembar 8, 2012 U prolazu, 27 postova Lokacija: BL Motocikl: FZ6N , CB500 Prijavi odgovor kao problematičan Konto sam uzeti napajanje od pc ono je 12-15A na 12v ,vec mene pati sad veci problem cep mi je sjeban tj. okvir cepa je skrsen .. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sergio 2328 Napisano Novembar 12, 2012 hoochie coochie man, 1239 postova Lokacija: BG/ZG Motocikl: Harley Davidson Road King Classic '07 & Honda CB750K '81 Prijavi odgovor kao problematičan Ovde imas detaljno uputstvo. Licno sam primenio ovu metodu na 3 rezerovara. Jedan je moj, jedan Pekijev i jedan Arsin... sva tri sa honde CB750 Provereno dobar recept http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/24720-skidanje-rde-elektrolizom/page__view__findpost__p__1059434 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mooljacc 1 Napisano Novembar 12, 2012 U prolazu, 27 postova Lokacija: BL Motocikl: FZ6N , CB500 Prijavi odgovor kao problematičan hahahah vjerovao ili ne ,ja se bas nameracio po tvom receptu da radim ,cekam da mi dodje cep od rezervara pa se bacam na posao .... :-) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...