Fangela89 1 Napisano Novembar 17, 2012 U prolazu, 40 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Honda Hornet 600 Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi gotova masina sklopio je malopre, radi kao doksa, a gotova je i fica Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
idanijel 1781 Napisano Novembar 18, 2012 Drug član, 832 postova Lokacija: Srem Motocikl: Bandit 650 K7, V-Strom k8 Prijavi odgovor kao problematičan super nek fercera bar 150000 al milja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fangela89 1 Napisano Novembar 18, 2012 U prolazu, 40 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Honda Hornet 600 Prijavi odgovor kao problematičan hvala takodje i tvoja makina Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bbbole 5 Napisano Novembar 19, 2012 U prolazu, 40 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honada Varadero XL1000V Prijavi odgovor kao problematičan odradio si ga svetski! ostala ti spolja sajla kilometar sata... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fangela89 1 Napisano Novembar 19, 2012 U prolazu, 40 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Honda Hornet 600 Prijavi odgovor kao problematičan hvala, znam namestio sam je Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hayabusman 28 Napisano Novembar 19, 2012 Svrati ponekad, 115 postova Lokacija: Bečej Motocikl: Hayabusa Prijavi odgovor kao problematičan Ala smo mudri i pametni.....još malo pa ćemo preko neta da vršimo operaciju slepog creva..... Sveznalice smo mi 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šanke 92 Napisano Novembar 30, 2012 Svrati ponekad, 121 postova Lokacija: Borča Motocikl: hooooonnddaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Prijavi odgovor kao problematičan Matori, meni počeo da dobija pukotine na delu gde je pričvršćen za ram, može li se to nekako sanirati, ili da čekam pa šta mu bude!? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fangela89 1 Napisano Decembar 1, 2012 U prolazu, 40 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Honda Hornet 600 Prijavi odgovor kao problematičan koji deo? gde ces cekati, popravljaj to Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šanke 92 Napisano Decembar 1, 2012 Svrati ponekad, 121 postova Lokacija: Borča Motocikl: hooooonnddaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Prijavi odgovor kao problematičan Jbg, aj slikaću pa da se vidi na šta mislim, ne deluje mi strašno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki_bg 38 Napisano Decembar 17, 2012 Svrati ponekad, 106 postova Lokacija: Beograd-Dorćol Motocikl: Honda hornet, Fz6,f800gs Prijavi odgovor kao problematičan Da li neko slucajno ima ili zna gde moze da se nabavi(novi ili polovni) zadnji levi suvozacev fuzaster. Letos mi je neko skinuo sa motora ili mi je otpao(ako je lose bio povezan sa onim osiguracem) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bbbole 5 Napisano Decembar 18, 2012 U prolazu, 40 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honada Varadero XL1000V Prijavi odgovor kao problematičan probaj kod onog lika iz Kanjize, ako se dobro secam... 063 636 156 mislim da vise modela ima isti zadnji fuzaster. inace mozes provereno sa stavis one univerzalne okrugle, drugar je stavio, msm negde oko 2000 din kostaju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fangela89 1 Napisano Decembar 18, 2012 U prolazu, 40 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Honda Hornet 600 Prijavi odgovor kao problematičan i meni je zadnji desni sj***n od pada stavis sva 4 univerzalna nova ako ima para Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki_bg 38 Napisano Decembar 18, 2012 Svrati ponekad, 106 postova Lokacija: Beograd-Dorćol Motocikl: Honda hornet, Fz6,f800gs Prijavi odgovor kao problematičan Gde moze da se pazare ti univerzalni u bg ili da se poruce Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fangela89 1 Napisano Decembar 18, 2012 U prolazu, 40 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Honda Hornet 600 Prijavi odgovor kao problematičan Gde moze da se pazare ti univerzalni u bg ili da se poruce znam da ovi imaju ali su iz ns-a, ako ne nadjes u bg-u poruci kod ovih pa ti posalju post expresom, nisu skupi http://shop.motobike...to/cat_970.html Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šanke 92 Napisano Decembar 20, 2012 Svrati ponekad, 121 postova Lokacija: Borča Motocikl: hooooonnddaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Prijavi odgovor kao problematičan Nikad da slikam, imam neki dreš od fona pa su zato loše fotke! Čini mi se da nije strašno a i gledam dali se širi! Kapiram da bi možda trebalo da se zapuni nekim tečnim metalom ili tako nečim. Vaša mišljenja? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki_bg 38 Napisano Decembar 20, 2012 Svrati ponekad, 106 postova Lokacija: Beograd-Dorćol Motocikl: Honda hornet, Fz6,f800gs Prijavi odgovor kao problematičan Gde moze da se pazare ti univerzalni u bg ili da se poruce znam da ovi imaju ali su iz ns-a, ako ne nadjes u bg-u poruci kod ovih pa ti posalju post expresom, nisu skupi http://shop.motobike...to/cat_970.html Zvao sam ih, nemaju zadnji. Pokusacu kod ovih sto prodaju polovne. Hvala u svakom slucaju.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki_bg 38 Napisano Decembar 21, 2012 Svrati ponekad, 106 postova Lokacija: Beograd-Dorćol Motocikl: Honda hornet, Fz6,f800gs Prijavi odgovor kao problematičan Da ne otvaram novu temu, molim za pomoc kolega bajkera... Da li moze neko da mi pozajmi ako ga ima, nosac kofera za hondu hornet? Тreba mi da dam majstoru da ima sablon posto se moj iskrivio prilikom klizanja motora. Verovatno mi treba na dan, dva. Ako ima nekog ili znate nekog ko ga poseduje zamolio bih ga da mi ga ustupi. Hvala unapred Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fangela89 1 Napisano Decembar 22, 2012 U prolazu, 40 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Honda Hornet 600 Prijavi odgovor kao problematičan Au Sanke ala si ga "krvrnicki" stego' popusti taj sraf malo nece mu tu nista biti samo sto mu tu nije uljni prostor, nece flisovati. Jedino ako ti smeta izgled uzmi malo gita nagituj, zaslajfuj nekom finom vodenom smirglom mozes 400 pa 800 i malo spricnes sivom bazom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šanke 92 Napisano Decembar 22, 2012 Svrati ponekad, 121 postova Lokacija: Borča Motocikl: hooooonnddaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Prijavi odgovor kao problematičan Tako sam i mislio,da nije strašno, a trebalo bi da stavim neke crashove pa ću možda nešto i maskirati, hvala! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šanke 92 Napisano Decembar 23, 2012 Svrati ponekad, 121 postova Lokacija: Borča Motocikl: hooooonnddaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Prijavi odgovor kao problematičan Baci pogled na nosač pa mi javi da li da skidam ili ... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šanke 92 Napisano Decembar 23, 2012 Svrati ponekad, 121 postova Lokacija: Borča Motocikl: hooooonnddaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Prijavi odgovor kao problematičan Evo još jedna! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki_bg 38 Napisano Decembar 24, 2012 Svrati ponekad, 106 postova Lokacija: Beograd-Dorćol Motocikl: Honda hornet, Fz6,f800gs Prijavi odgovor kao problematičan Nije taj nosac, kod mene je drugi. Ali hvala kao da si mi dao.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...