peca92 1 Napisano April 2, 2014 U prolazu, 9 postova Prijavi odgovor kao problematičan drugari imam problem sa piaggio zip-om,od nedavno sam vlasnik i uzeo sam nov akumulator ,medjutim cuo sam da pored akumulatora treba da stoji neki relej i osigurac ili kako vec,ja nemam nista,imam samo akumulator, + i - ,i 2 buxnice koje nisu ubodene nigde,jedna ima 2 zice plavu i crvenu druga samo crvenu...ne znam gde one treba da stoje i da se ubodu,i onaj zarez kvadratastog oblika pored akumulatora stoji prazan sto je verovatno mesto za relej .razlog svega ovoga je da mi ne radi anaser i migavci,unapred hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Spiritwalker 35 Napisano April 2, 2014 Svrati ponekad, 104 postova Motocikl: Piaggio free 80cc, Kymco GD 80cc, Suzuki Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Aj molim Vas posto sam ja za Piaggio free radio komplet na 72cc RMS,(majstor me ubedjivao da je super)koliko kostaju Polini ili Malossi cilindar da vidim koliko me zakino.Mislim ne idem vise kod njega svakako, samo me zanima.Nek mu je na casti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Džoni Šova 18 Napisano Maj 21, 2014 U prolazu, 83 postova Lokacija: Novi Beograd - Friedrichshafen Motocikl: Piaggio Typhoon 50 / Kawasaki z900 Prijavi odgovor kao problematičan Dushmane meni nije radilo svetlo na pjadjolinu, a radila mi cvirena i migavci. Imas dzek kod ventilatora tu sa strane gde ti je auspuh, taj dzek ti je od namotaja i on je meni gubio kontakt, prodrmusaj ga malo pa mozda ti prorade svetla. Izgleda mi isto kao moj problem koji sam resio sa majstorom jednostavno smo zamenili dzek, nemoj nista da prckas sam, skupi par soma i teraj kod majstora. Ali verovatno ti je to u pitanju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...