plavobeli 14 Napisano Novembar 2, 2012 U prolazu, 15 postova Lokacija: beograd Prijavi odgovor kao problematičan Drugari prodadoh danas mog gpz-a,momku iz Kanade koji studira ovde,to mu je prvi ozbiljniji motor i znate kolika je to radost, ali malopre me zove i zalosno saopstava da mu je neko oborio motor ispred zgrade i da su gore navedeni delovi osteceni.Molim ako neko ima nesto od delova da proda-pokloni neka me kontaktira na tel.063/248289 Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Titja 5 Napisano Novembar 2, 2012 Zainteresovan, 875 postova Lokacija: Zrenjanin/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Imam od Ninje 636 2003. Trebalo bi da odgovara. 0669278987 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8605 Napisano Novembar 5, 2012 nekrunisani kralj moto cigana, 3205 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan Koji migavac? I da li je samo staklo ili ceo? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8605 Napisano Novembar 5, 2012 nekrunisani kralj moto cigana, 3205 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan Imam ovo staklo Dobiješ ga za pivo.... par komada Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...