Šarba 1048 Napisano Novembar 1, 2012 Zainteresovan, 805 postova Lokacija: Bg Motocikl: ktm Prijavi odgovor kao problematičan Planiram da uzmem neki dual sport motor. Suzuki Drz400E, Kawa Klx250S i Husqvarna t410 Ako moze pomoc, za i protiv... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1319 Napisano Novembar 1, 2012 UruK Hai, 2092 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan Bolje da pocnes da se drogiras ko sav normalan svet!!!! Moj glas za DRZ... 5 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šarba 1048 Napisano Novembar 1, 2012 Zainteresovan, 805 postova Lokacija: Bg Motocikl: ktm Prijavi odgovor kao problematičan Bolje da pocnes da se drogiras ko sav normalan svet!!!! Moj glas za DRZ... Hocu i ja na drt 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Novembar 1, 2012 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan sto bas ta tri modela? nemaju bas mnogo slicnog? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bagi 175 Napisano Novembar 1, 2012 Svrati ponekad, 293 postova Lokacija: 021 Motocikl: 450 EXC Prijavi odgovor kao problematičan DRZ Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pera-s 434 Napisano Novembar 1, 2012 Kontraš!, 1271 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: KLX 650 sm/enduro Prijavi odgovor kao problematičan reko bih da je drz najpouzdaniji a mnogo toga moze da pruzi! Mada mene vise privlaci wr400 recimo Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šarba 1048 Napisano Novembar 1, 2012 Zainteresovan, 805 postova Lokacija: Bg Motocikl: ktm Prijavi odgovor kao problematičan sto bas ta tri modela? nemaju bas mnogo slicnog? Ne znam sta mi bi da ubacim T410, polomio bi mi ruke a KLX250s je jeftin. Najvise me zanima drz400e a nema mnogo ljudi kod nas taj model... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markopn 1 Napisano Novembar 1, 2012 U prolazu, 13 postova Lokacija: Paraćin Motocikl: Suzuki DR-Z 400 Prijavi odgovor kao problematičan DRZ u svakom slučaju, jer pruža sve što je jednom boljem vozaču potrebno.Nije što ga ja imam. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Novembar 1, 2012 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan DRZ AKO HOCES DA SE VOZAS T410 AKO IMAS BAS MNOGO PARA I BAS DOBRO MAJSTORA Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šarba 1048 Napisano Novembar 1, 2012 Zainteresovan, 805 postova Lokacija: Bg Motocikl: ktm Prijavi odgovor kao problematičan Ok. Tako sam i mislio. I bi drz Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spaske 197 Napisano Novembar 1, 2012 Prošao, 184 postova Lokacija: Kotor Varoš (Republika Srpska) Motocikl: Kawasaki Ninja 250R Prijavi odgovor kao problematičan Od tog izbora drz Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nidža 160 Napisano Novembar 2, 2012 Svrati ponekad, 380 postova Lokacija: Zvezdara Motocikl: KTM 1090 Adv R Prijavi odgovor kao problematičan Super je DRZ i on je u ovom izboru na prvom mestu , ali ja bih uzeo i KLX250S. Sigurno je dosta slabiji, ali za početak ti ne treba više a mislim da ćeš se i manje umarati na njemu. Verovatno ga možeš naći za dosta manje para, jedan se prodavao pre par meseci, skoro nov, kupljen u Srbiji, za oko 3000e. A i lep je. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šarba 1048 Napisano Novembar 2, 2012 Zainteresovan, 805 postova Lokacija: Bg Motocikl: ktm Prijavi odgovor kao problematičan Super je DRZ i on je u ovom izboru na prvom mestu , ali ja bih uzeo i KLX250S. Sigurno je dosta slabiji, ali za početak ti ne treba više a mislim da ćeš se i manje umarati na njemu. Verovatno ga možeš naći za dosta manje para, jedan se prodavao pre par meseci, skoro nov, kupljen u Srbiji, za oko 3000e. A i lep je. Iskreno o njemu sam bas razmisljao al' mi se cini da je nekako mali dosta. Ja skoro 190cm sa 95kg cu na njemu izgledati smešno, a druga stvar je zato sto bi ga verovatno 'prerastao' brzo. Jedina dobra stvar je sto je jeftin... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Novembar 2, 2012 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan u sa tom visinom i je i drz mali...inace drz spada u bas sitnije enduro motore Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Novembar 3, 2012 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Visok sam 185, i vrhovima prstiju dodirujem zemlju na DRZ-u. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šarba 1048 Napisano Novembar 8, 2012 Zainteresovan, 805 postova Lokacija: Bg Motocikl: ktm Prijavi odgovor kao problematičan Nasao sam nekog ktm-a 450exc 2006 godiste. Ima 7500km i 150h. Izgleda pristojno, jedina mana mu je sto je procureo semering i baterija mora nova da se stavi. Jel skupa popravka ili? I zanima me kakav je sto se tice odrzavanja, jel na sate kao drz400E ili? Neko kaze 1500-2000km a neko kaze na 50h??? Posto ce mi taj motor sluziti samo za off odnosno koristicu ga po asfaltu samo do staze i sume, prakticno 90-10 da li se isplati uzeti tog KTM-a? Nisam neki profi vozac tako da ne jurim neko vreme. Samo hocu da uzivam u voznji po sumi, stazi sa dragim mi drugarima Cuo sam da moze i neki amater da ga vozi a i profi vozac... Ajmo pomoc pa da vam se pridruzim Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bishke 263 Napisano Novembar 8, 2012 Drug član, 1083 postova Lokacija: BG-Avala Motocikl: zx6r Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da je ipak bolje DRZ ! NE zahteva tolike servise,400 kubika sasvim dovoljnih za neki off road ! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markodjurovic 818 Napisano Novembar 8, 2012 Drug član, 1413 postova Lokacija: Beograd/Kraljevo Motocikl: Husaberg FX 550, Honda Varadero 1000, Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan ... Samo hocu da uzivam u voznji po sumi, stazi sa dragim mi drugarima Cuo sam da moze i neki amater da ga vozi a i profi vozac... Ajmo pomoc pa da vam se pridruzim E pa ne moze druze, oces samo se vozis a neces odrzavas. Svaki od ovih motora mora se odrzava . EXC jeste malo brutalniji motor, ali sta neces da divljas po ulici sa njim nego ces se lepo vozikas po prirodi kako ti prija. I da servisni intervali su na sat. A to da se kvare pa jeste stariji su imali problema, noviji nemaju, samo menjaj ulje kako bog i manual zapovedaju i trajace. Takodje pre svake voznje na svakom motoru treba proveriti nivo ulja, rashladne tecnosti, .... I to se radi na svim motorima i traje 2 minuta. Na 50 sati ces mu raditi servis samo ako izvlacis max iz njega sto je veoma veoma tesko. Svi ovi ovde nabrojani motori su dobri na svoj nacin. Husqvarna trazi vise paznje ali daje vise snage i laksa je. KLX je malo slabiji, ali laksi za kontrolu. DRZ malo tezi ali trazi manje paznje, pa samim tim je i malo "slabiji" (zbog tih 20 kila razlike). EXC trazi malo manje paznje nego husqvarna, ali vise nego DRZ od koga je opet brutalniji. Opet sa druge strane u startu ces za DRZa dati vise kinte nego za neki "takmicarski", dok ces takmicarce posle nadoknaditi zamenama semeringa i slicnih sitnica Mada gledajuci po meni, meni je i 250 kuba sasvim dovoljno. Vazno je samo uzeti motor u sto boljem stanju. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šarba 1048 Napisano Novembar 8, 2012 Zainteresovan, 805 postova Lokacija: Bg Motocikl: ktm Prijavi odgovor kao problematičan ... Samo hocu da uzivam u voznji po sumi, stazi sa dragim mi drugarima Cuo sam da moze i neki amater da ga vozi a i profi vozac... Ajmo pomoc pa da vam se pridruzim E pa ne moze druze, oces samo se vozis a neces odrzavas. Svaki od ovih motora mora se odrzava . EXC jeste malo brutalniji motor, ali sta neces da divljas po ulici sa njim nego ces se lepo vozikas po prirodi kako ti prija. I da servisni intervali su na sat. A to da se kvare pa jeste stariji su imali problema, noviji nemaju, samo menjaj ulje kako bog i manual zapovedaju i trajace. Takodje pre svake voznje na svakom motoru treba proveriti nivo ulja, rashladne tecnosti, .... I to se radi na svim motorima i traje 2 minuta. Na 50 sati ces mu raditi servis samo ako izvlacis max iz njega sto je veoma veoma tesko. Svi ovi ovde nabrojani motori su dobri na svoj nacin. Husqvarna trazi vise paznje ali daje vise snage i laksa je. KLX je malo slabiji, ali laksi za kontrolu. DRZ malo tezi ali trazi manje paznje, pa samim tim je i malo "slabiji" (zbog tih 20 kila razlike). EXC trazi malo manje paznje nego husqvarna, ali vise nego DRZ od koga je opet brutalniji. Opet sa druge strane u startu ces za DRZa dati vise kinte nego za neki "takmicarski", dok ces takmicarce posle nadoknaditi zamenama semeringa i slicnih sitnica Mada gledajuci po meni, meni je i 250 kuba sasvim dovoljno. Vazno je samo uzeti motor u sto boljem stanju. Pa dobro bre jbg nisam retard znam da mora da se servisira. Samo sam napisao da hocu da uživam i da se vozim, nigde ne rece da necu da ga servisiram Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Novembar 8, 2012 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan A sto uopste ides na tako neudobne i takmicarski nastrojene motore. Na tim voznjama sto planiras to ti ne treba. Uzmi nesto pitomije i udobnije za pocetak, pa posle vidi sta ces. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šarba 1048 Napisano Novembar 8, 2012 Zainteresovan, 805 postova Lokacija: Bg Motocikl: ktm Prijavi odgovor kao problematičan A sto uopste ides na tako neudobne i takmicarski nastrojene motore. Na tim voznjama sto planiras to ti ne treba. Uzmi nesto pitomije i udobnije za pocetak, pa posle vidi sta ces. Ako sam Stroma sa fabričkim gumama vozio po nekim losim putevima i zezao se ne verujem da ce mi nesto lose biti na ovim... By the way hvala za pomoc za drz-a Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Novembar 8, 2012 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan U ostalom dodji u nedelju u Glinaru i sve ce ti biti jasno. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Novembar 8, 2012 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan I ponesi gajbu piva! 4 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šarba 1048 Napisano Novembar 8, 2012 Zainteresovan, 805 postova Lokacija: Bg Motocikl: ktm Prijavi odgovor kao problematičan I ponesi gajbu piva! Imas + Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2552 Napisano Novembar 10, 2012 Andragog, 5117 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Za DRZa je moj glas, a ima bolju prodju i za daljnju prodaju, kad nastupi momenat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...