badzabajker 89 Napisano Novembar 1, 2012 Svrati ponekad, 245 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GPZ 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Potrebni retrovizori originalni ( moze i polovni), desna stranica u bilo kojoj boji kao i komplet sa prekidacima za dugo svetlo i migavce ... 063/8282-122 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
badzabajker 89 Napisano Novembar 8, 2012 Svrati ponekad, 245 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GPZ 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Takodje ako ima neko sajlice za exup i poklopac exup-a na granama ili sve to komplet ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
badzabajker 89 Napisano Mart 20, 2013 Svrati ponekad, 245 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GPZ 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Nema niko sajlice i poklopac ?! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kovac85 38 Napisano Mart 21, 2013 U prolazu, 62 postova Lokacija: Pecinci Motocikl: Aprilia atlantic 125 Prijavi odgovor kao problematičan imam desnu novu deklu mislim da je za njega ako ti zatreba Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
badzabajker 89 Napisano Mart 21, 2013 Svrati ponekad, 245 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GPZ 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala ne treba, mislim da nije za Diodu jer bi trebalo da bude crne boje ... imam desnu novu deklu mislim da je za njega ako ti zatreba Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...