Milos_ 280 Napisano Octobar 30, 2012 MK. Sirius - Srbija, 806 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: KTM Supermoto T 990 '11, Piaggio Beverly Tourer 250ie '08 Prijavi odgovor kao problematičan Dakle, kao sto naslov kaze, kupujem karburator Pierburg 2E-E. Karburator treba da bude potpuno ispravan, a to se proverava montazom na auto. Fabricki se ugardjuje na 1.6 PN masine, dakle Audi 80 B3, Golf II 1.6, pa i poneke Opele i Mercedese. S obzirom da ih je izuzetno malo, svaki savet, preporuka, kontakt telefon su dobrodosli. Hvala unapred. Milos 069/301-4011 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marphi 1138 Napisano Octobar 30, 2012 bu!, 609 postova Lokacija: Pa Motocikl: Honda Deauville 650 Prijavi odgovor kao problematičan imam ja jedan karburator cak mislim da je taj...ali moracu sutra da pogledam pa ti javim...bio je na autu vw polo,proban je i na audi jaje i funkcionise kako treba... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TA96 300 Napisano Octobar 30, 2012 Drug član, 1423 postova Lokacija: Bliski Istok-Pančevo Motocikl: Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Mile Agovic 632-294 Pancevacki put 48, Starcevo. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djokic 995 Napisano Decembar 8, 2012 Ol' dirty bastard, 633 postova Lokacija: Zvezdan Motocikl: Yamaha Prijavi odgovor kao problematičan Ide i na Golfa dvojku sa 1.3 motorom, mucio sam se sa njim neko vreme, majstor je prao u onoj "fritezi" i zamenio sve membrane ili sta vec i opet to nije to. Meni su trazili 55e za ispravan - pre godinu-dve. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
arnyman 1729 Napisano Decembar 9, 2012 Drug član, 2753 postova Lokacija: MNE-SRB-BIH-CRO (trenutno Herceg Novi)) Motocikl: GPZ 500 Street Twin Prijavi odgovor kao problematičan A da probas da montiras Solexov karb od Zastave? Imao sam ga na Golfu 1.1, 1.3, 1.6, na Skodi 1.4, lako se montira i steluje, jedina igrarija je oko toga koliko mu debela guma treba izmedju tjela karba i usisne grane Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DUKI 215 Napisano Decembar 14, 2012 Drug član, 1404 postova Lokacija: Jagodina,Srbija Motocikl: Moto Guzzi Nuovo Falcone 500 Prijavi odgovor kao problematičan Ugradis plin i onda lepo radi i sa losim karburatorom,preporodio sam se kada sam svojevremeno ugradio plin na Polo sa Pierburgovim karburatorom. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...