Rema Kwt 3 Napisano Octobar 29, 2012 U prolazu, 6 postova Motocikl: Tomos Automatik ZAKON! Prijavi odgovor kao problematičan Dobar dan svima, znam da su mnogi od nas vozili stare motor, poput mog tomosa,pa rekoh da postavim temu,da vidim koji ste vi motor vozili u mojim godinama (12godina).......Pa evo jedna slika (ja sam levo) ali je ova slika stara.....bio sam mali ....a ovo desno, to je moj brat Lazar, Na ovom forumu je upisan Lasko Pa hajde da vidimo masine 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nesa-St 243 Napisano Octobar 29, 2012 Zainteresovan, 501 postova Motocikl: R 1250 GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan ...u moje vreme pre25 god. su fotoaparati bili prava retkost ...a jurio sam APN 4, Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Octobar 29, 2012 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Aj ne pricaj svasta...Prije 25 godina skoro svako je imao foto aparat u kuci ( bar u gradu ),pa makar to bila i Smena 8,ako ne neki bolji Zorki, Kiev, Zenit ili Praktika,a da ne pricam o Nikonima i Canonima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
arnyman 1729 Napisano Octobar 29, 2012 Drug član, 2753 postova Lokacija: MNE-SRB-BIH-CRO (trenutno Herceg Novi)) Motocikl: GPZ 500 Street Twin Prijavi odgovor kao problematičan Jok kolega, to su imali oni koji su se bavili fotografijom u imalo ozbiljnijem obliku. Inace je skoro svaka kuca imala Altix, koji je po licenci sklapao Zrak Sarajevo, imao ga i moj deda i to mnooogo godina prije nego sam se ja rodio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10549 Napisano Octobar 29, 2012 Hronični Motociklopata, 7341 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan hehe, mi smo imali ruski "Lomo Smena 8" ,s njim su slikane prve porodicne slike i on je negde nestao, bio zaturen , izgubio se ko zna ali kad am ja vec poceo da vozikam motorcice uvek sam se ogrebao od nekog za fotku sa 12 sam vozio biciklu sa 15 sam dobio svoj prvi motorcic Tomos Automatic 3M ('81) sa 17 sam menjao taj Tomos za MZ 125 ES ('75) a ostalo je vec istorija 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cvesa 9 Napisano Octobar 29, 2012 Svrati ponekad, 129 postova Lokacija: Beograd Motocikl: u perspektivi Prijavi odgovor kao problematičan sad ce da krenu da se redjaju slike sa jawama,mz-eicima,tomosima,izovima,nsuovima,horehima...ja sam prvo imao mz 250 etz,pa onda jawu 350ts...okacicu slike cim ih budem skenirao.Rado se secam tog vremena. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MarkoT 125 Napisano Octobar 29, 2012 Svrati ponekad, 217 postova Lokacija: Vrsac, Srbija Motocikl: Gilera Nexus 500, ZX6R Prijavi odgovor kao problematičan sa 12.5 godina hayabusu. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jigoro cano 234 Napisano Octobar 30, 2012 Zainteresovan, 978 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: MZ 175/1 ES , MZ 250 ETS ,ETZ 250 , 2 komada trkacka MZ-a (u pripremi), KTM LC4 , MZ 660 Mastif Prijavi odgovor kao problematičan Naravno da mora da postoji red , tj. lestvica napredovanja . Svako ko je presklace kasnije sebe dovodi u fazu da preskace i druge stvari . Valjda ne racunamo bicikl kao pocetak voznje dvotockasa , ali 50 ccm je svakako pravi pocetak , pa sam tako i ja na Tomosu 3m poceo tu karijeru . Bilo je to i sa vise godina od pokretaca teme , ali se finansijske mogucnosti nisu ranije stvorile . I ne zalim jer mislim da je dobro vreme sazrevanja a ne kao kada sa malo godina neko sedne na puno konja ili kubika . Mozda je dobra brzina napredovanja ta da mozes sebi da priustis ono sto samostalno mozes da zaradis i kupis . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andreja 1330 Napisano Octobar 30, 2012 ENDURO, 1344 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Honda XR600R Prijavi odgovor kao problematičan Mogao bih se zakleti da negde postoji slična tema U svakom slučaju, moj prvi motor, 1988. Jawa 638/350 Twin Sport, dvocilindrična cvaja, 27 konja, vožena jednu sezonu, samo 1700km sam prešao sa njom. Yamahu XT600 2kf iz 1989. sam kupio u aprilu ove godine, prešao nešto malo preko 5000km do sad, ne planiram da je menjam, odgovara mi u svakom pogledu 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stinger 35 Napisano Octobar 31, 2012 U prolazu, 92 postova Motocikl: XT600E Prijavi odgovor kao problematičan Mogao bih se zakleti da negde postoji slična tema U svakom slučaju, moj prvi motor, 1988. Jawa 638/350 Twin Sport, dvocilindrična cvaja, 27 konja, vožena jednu sezonu, samo 1700km sam prešao sa njom. Yamahu XT600 2kf iz 1989. sam kupio u aprilu ove godine, prešao nešto malo preko 5000km do sad, ne planiram da je menjam, odgovara mi u svakom pogledu Zasto smo mi sa XT-ovima ultra zadovoljni , i ne zelimo da mijenjamo motor ? sent from out of space .... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10549 Napisano Octobar 31, 2012 Hronični Motociklopata, 7341 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan vozio sam jednom prilikom stari XT 600Z Tenere, i motor me odusevio iako nisam enduras, mada sve vise i vise pocinjem da ih shvatam i cenim, jedina zamerka su vibracije sto je i karakteristicno za jednocilindrase Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
triton 230 Napisano Februar 14, 2013 Svrati ponekad, 297 postova Lokacija: Sombor Motocikl: Triumph sprint 900 Kawasaki Z500, Triton 650 Gilera 500 LTE 1938g. Prijavi odgovor kao problematičan (Powered by frubar.net) Evo,ovako je sve počelo,na ćaletovom motoru! Mirko 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bursac 74 Napisano Februar 20, 2013 Svrati ponekad, 206 postova Lokacija: Sabac Prijavi odgovor kao problematičan i jos uvek na motoru nek je ziv i zdrav nas mirko poz za njega :zdravo: 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BrankoBMW 1 Napisano Mart 4, 2013 U prolazu, 19 postova Lokacija: Knjazevac Motocikl: BMW R45 Prijavi odgovor kao problematičan Krenulo se sa APN 4 "sa ugradjenom petom brzinom " da bi se doslo do BMW-a medjutim APN i dalje sluzi po gradu i okolnim selima... eve gi zajedno... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sub zero 9 Napisano Mart 29, 2013 U prolazu, 69 postova Motocikl: Honda Cm 125 Custom Prijavi odgovor kao problematičan Tomos t12, slikan pre neki dan, moj prvi motor.. na njemu sam naucio kako popraviti neke ''osnovne'' kvarove, sve u svemu lepo je sluzio.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RADESM 6 Napisano April 7, 2013 U prolazu, 80 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: honda mvx250f,xt500,simson sr2 ,dkw nz350,zundapp db 200,sachs meile98,puch ds50,zundapp combinette,colibri 12,tomos t13,tomos n/nt,t/tt,solex 3800,nsu super fox125 Prijavi odgovor kao problematičan što ga prodaješ?ćuvaj ga. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Forest 319 Napisano Jun 1, 2013 Svrati ponekad, 265 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Honda NT700V, Kawasaki GPZ500R, Yamaha FJ1100, Kawasaki GTR1000, Honda VF500ADV, NSU Pretis 175, Suzuki DR750S Big, Honda XL600LM Prijavi odgovor kao problematičan Evo moje prve slike sa motorom slikano 2006 a sa apn4 nemam ni jednu iako smo imali neki fotoaparat Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...