srbac 2540 Napisano Avgust 2, 2024 Andragog, 5111 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Zaglavi ga na otvoreno i teraj dok ne stigne novi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shomsi 47 Napisano Avgust 2, 2024 U prolazu, 90 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Transalp XL700 Prijavi odgovor kao problematičan ma necu ga ni vracati u kuciste, probacu tako pa lagano da vidim kako se ponasa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shomsi 47 Napisano Februar 16 U prolazu, 90 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Transalp XL700 Prijavi odgovor kao problematičan Danas demontirao zadnji amortizer i oprugu Po servisnoj knjizi dovoljno je samo otpustiti gornji i donji sraf i stitnik za blato i to je to ja sam skinuo i akumulator i kuciste akumulatora jer sam ga kroz taj prostor uz malo tezeg manevrisanja i izvukao i morao sam da podignem rezervoar da bih drzao kontru za skidanje gornjeg srafa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shomsi 47 Napisano Mart 2 U prolazu, 90 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Transalp XL700 Prijavi odgovor kao problematičan Vracen amortizer, otprilike sve obrnuto od postupka skidanja Mora se obratiti paznja na iglicasti lezaj u gornjem nosacu, u sredini je lezaj, pa ima i dve o-ring gumice i posle krajnje neke kao caure/prstenove koji idu do nosaca, to valja podmazati i paziti da su gumice ok da ne bi ulazila prasina i voda podigao se dosta zadnji kraj, videcemo jos kad podesim sag i odem u probnu voznju 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shomsi 47 Napisano Mart 2 (promenjeno) U prolazu, 90 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Transalp XL700 Prijavi odgovor kao problematičan promenio sam i nosac kofera, posto prethodni vlasnik imao nosac ali ne bas odgovarajuci model, pa sam konacno narucio novi ne bas najsrecnije resenje sad je normalna prica ovaj stari poklanjam, ako nekome treba Promenio Mart 2 član shomsi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...