feelgod 242 Napisano Octobar 28, 2012 Svrati ponekad, 121 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ploca je skoro nova ali mi nije potrebna, na motoru koji posedujem vec imam jednu. Cena 20E sa svim elementima za montazu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Loshmi82 354 Napisano Octobar 28, 2012 Drug član, 1081 postova Lokacija: Beograd, Vracar... Novi Sad Motocikl: Bev 250ie. Prijavi odgovor kao problematičan E da si poranio nedelju dana kupio bi je....jbg.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
feelgod 242 Napisano Octobar 28, 2012 Svrati ponekad, 121 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Sta da se radi trebace nekome drugome! Da sam znao ranije bi bacio na oglas. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
feelgod 242 Napisano Octobar 29, 2012 Svrati ponekad, 121 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan PRODATO! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...