Bishke 263 Napisano Octobar 27, 2012 Drug član, 1083 postova Lokacija: BG-Avala Motocikl: zx6r Prijavi odgovor kao problematičan Evo link ka oglasu,motor se nalazi u Loznici,zelim da znam njegovo stanje,kako sta.... Ako neko moze da pomogne,bicu veoma zahvalan ! http://www.polovniautomobili.com/oglas2665779/kymco_125/ P.S. usluga za clana foruma koji nema dovoljan broj postova Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Octobar 29, 2012 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Nisam iz Loznice, al sam pogledao oglas . Za te pare kolko traži ( 99 evra ) - vredi ! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3230 Napisano Octobar 29, 2012 ЗЕЉКАМП, 1820 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Poznajem jednog momka koji je iz Loznice i koji vozi ovakav motor. Znam da ga je kupio novog kod nas i na njemu se uci za nesto vece. Po ceo dan se vozika po gradu. Ako je to njegov motor, onda sigurno vredi jer je momak izuzetno pazljiv i brine o svojim stvarima. 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3230 Napisano Octobar 29, 2012 ЗЕЉКАМП, 1820 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Upravo sam se raspitao za motor. Stvari stoje ovako. Kymco je od momka na koga sam mislio. On ga je menjao za Beverly i sada ga novi vlasnik prodaje. Motor nikada nije imao havariju niti pad, redovno je odrzavan u ovlascenom Kymco servisu u Sapcu. Kilometraza je prava i mislim da je motor jos uvek pod garancijom. Oba vlasnika me poznaju i javi se na PP ako ti bude trebala pomoc . 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bishke 263 Napisano Octobar 29, 2012 Drug član, 1083 postova Lokacija: BG-Avala Motocikl: zx6r Prijavi odgovor kao problematičan @Zeljkamp Hvala na informacijama,mislim da je ovo sve sto sam trebao da znam Javljamo se ako nesto iskrsne Hvala jos jednom Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...