Debeli Dejo 0 Napisano Novembar 23, 2007 U prolazu, 6 postova Lokacija: Novi Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ako neko ima motor registrovan na firmu, ili zna iz druge ruke, dali mora da se pise putni nalog? Mislim, zaustavi me policija i kaze: motorno vozilo, nebitno koliko tockova, daj putni nalog! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gogaa 1 Napisano Novembar 23, 2007 U prolazu, 21 postova Lokacija: SABAC Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam vozio do skoro motor registrovan na firmu i nikad me nije zezala murija mada u sustini mogu da ti traze nalog naj bezbolnije je da prevedes motor ili da pises putne naloge gde god da krenes pa cak i u lokalu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DonToni 570 Napisano Novembar 23, 2007 Zainteresovan, 624 postova Lokacija: Surčin Motocikl: GSF 1200 S Prijavi odgovor kao problematičan posto motor nije teretno vozilo, mislim da je dovoljno imati "mesecni" putni nalog... vazno je da ga imas, a i ne da li ga uredno popunjavas. Doduse nije ti ni tesko svako jutro upisati pocetnu km i u relaciji - lokal, ako si po lokalu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1215 Napisano Novembar 23, 2007 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Samo da znaš dažbnine za službeno vozilo su veće nego za fizičko lice! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Balki 5 Napisano Novembar 23, 2007 In memoriam, 170 postova Lokacija: Zg i tu i tamo Bg (po nekoliko dana) Prijavi odgovor kao problematičan Samo da znaš dažbnine za službeno vozilo su veće nego za fizičko lice! Ali odbiješ porez!(tj dio poreza) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1215 Napisano Novembar 23, 2007 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Samo da znaš dažbnine za službeno vozilo su veće nego za fizičko lice! Ali odbiješ porez!(tj dio poreza) Vidi, ako uspeš da registruješ motor kao kombi/dostavno vozilo pa da odbiješ porez svaka ti čast Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
moto shop 1 Napisano Novembar 23, 2007 U prolazu, 73 postova Lokacija: POZAREVAC Prijavi odgovor kao problematičan Ako neko ima motor registrovan na firmu, ili zna iz druge ruke, dali mora da se pise putni nalog? Mislim, zaustavi me policija i kaze: motorno vozilo, nebitno koliko tockova, daj putni nalog! odbijas porez na cenu vrednosti motora svake godine po malo. znaci svake godine po malo se odbija na ime poreza, tj. za toliko manje placas. Svaki trosak za motor moze da ide preko racuna i to se odbija od poreza, kao registracija, gorivo, popravke, ulje, delovi, reprezentacije za firmu motorom itd. obavezno nalog pisati, kaznjivo je, za firme je veca kazna. Pozdrav. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dimac 987 40 Napisano Novembar 23, 2007 Drug član, 1372 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam YBR kupio preko firme jer mi je bilo lakse da platim. Firma je na moje ime tako da u saobracajnoj pise ime firme i vlasnik u ovom slucaju ja. Nikad mi niko nista nije reko sto je na firmu, samo pogledaju i vrate. Nema putnog naloga a i servis i sve ostalo placa firma, i gorivo mozes da pravdas ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gogaa 1 Napisano Novembar 23, 2007 U prolazu, 21 postova Lokacija: SABAC Prijavi odgovor kao problematičan ma kazem vam ni ja nisam imao problema mozda je problem samo kad bi isao preko granice neznam kako to onda ide sto je motor na firmu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dimac 987 40 Napisano Novembar 23, 2007 Drug član, 1372 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Ma mislim da ni preko granice ne bi bio problem ako je firma na tvoje ima ali iako je na drugog onda se lepo uzme ovlascenje koje potpisuje direktor... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cope 215 Napisano Novembar 23, 2007 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan Mikka ima motor na firmu, i kad ga zaustavi žandar prokomentariše - Sinko, dobra ti firma, balgo tebi ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Debeli Dejo 0 Napisano Novembar 23, 2007 U prolazu, 6 postova Lokacija: Novi Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Vam svima koji ste pojasnili situaciju! Firma je moja i ovaj deo oko poreza(ne radim dostavu pica i poste, pa mi motor nije osnovno sretsvo-moram da platim PDV),troskova registracije,servisa i benzina (koji jesu odbitna stavka od poreza), knjigovodja je znao da objasni,ali saobracajne propise i realnost na ulici-nije.Planiram motor na firmu zato sto para na racunu imam, a u dzepu nemam!U svakom slucaju, ovaj poslednji post-ne postoji putni nalog za motocikl-mi se najvise dopao! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlatar 3 Napisano Novembar 24, 2007 Svrati ponekad, 113 postova Lokacija: Borova glava-Barski most Prijavi odgovor kao problematičan putni nalog se iydaje za vozilo. a u ovom slucaju motocikl je vozilo. u svakom nalogu pise vrsta vozila, reg.broj, vozac i da ne nabrajam. nego se ti malo bolje raspitaj nadji nekog pravnika, a ja cu se raspitati malo bolje kod saobracajnih inspektora koji su zaduzeni za to pa cu okaciti ovde Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlatar 3 Napisano Novembar 24, 2007 Svrati ponekad, 113 postova Lokacija: Borova glava-Barski most Prijavi odgovor kao problematičan nista ja nisam sporio. izneo sam moje misljenje a i rekao sam da cu se raspitati kod saobracajnih inspektora posto je to u njihovoj nadleznosti. upravo sam ga zvao i on mi je objasnio da svako vozilo koje se vodi na pravno lice pa i motocikl mora imati putni nalog a to je propisano u zakonu o transportu (tacan naziv zakona cu okaciti veceras dok mi javi ortak). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1215 Napisano Novembar 24, 2007 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan ...Planiram motor na firmu zato sto para na racunu imam, a u dzepu nemam!... Kako mi je ovo samo poznato. Imas neki savet za "pranje para"...na pp naravno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Debeli Dejo 0 Napisano Novembar 25, 2007 U prolazu, 6 postova Lokacija: Novi Beograd Prijavi odgovor kao problematičan E, pa stvarno! Sad mogu samo da pretpostavim da ce treci policajac imati trece tumacenje problema! Inace za Pekija imam resenje za tekuce troskove: putnicko vozilo koje je na privatnog vlasnika rentiras tvojoj firmi (napise se i overi ugovor),poresko nece postavljati pitanje do 50-60.000 din.mesecno isplate(njima platis 18%-bolje nego 74% doprinosa na licna primanja) i mozes 3x nedeljno da podignes po 1.200 din.putnih troskova(pokriveno putnim nalozima) i imas pravo da sa racuna placas gorivo i mazivo.Izvinjavam se ako sam "otkrio toplu vodu", meni je lepo to sto kane, a posebno opusteno sipanje na pumpi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dimac 987 40 Napisano Novembar 25, 2007 Drug član, 1372 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam pre nekih dva dana platio redovan servis preko firme 4500din i nije imalo problema jer se vodi na firmu. Sve troskove koje imas(registracija, ulje, kocnice itd) mogu se pravdati na firmu i tu nema nikakvih problema. U saobracajnoj mi pise ime firme i vlasnik(ja sam vlasnik) tako da kad vide u vozckoj i saobracajnoj ime samo me puste. Nikad nisam doziveo da mi neko trazi neki putni nalog ili sl. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlatar 3 Napisano Novembar 25, 2007 Svrati ponekad, 113 postova Lokacija: Borova glava-Barski most Prijavi odgovor kao problematičan ljudi ti putni nalozi su izmisljeni za firme da bi direktori odnosno vlasnici kontrolisali radnike. policija nema nista sa tim da li ti imas ili nemas putni nalog. naravno saobracajci ga koriste kako bi otkrili greske tahografa jer tu pise polazna kilometraza i mesto polaska pa da se uporedi da li tahograf ispravno radi. a i kada bi ga popunjavao nije nista strasno niti dangubno. minut posla. srecno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bucko 103 Napisano Novembar 26, 2007 Svrati ponekad, 282 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW GS ADV , Yamaha T MAX Prijavi odgovor kao problematičan ljudi ti putni nalozi su izmisljeni za firme da bi direktori odnosno vlasnici kontrolisali radnike. policija nema nista sa tim da li ti imas ili nemas putni nalog. naravno saobracajci ga koriste kako bi otkrili greske tahografa jer tu pise polazna kilometraza i mesto polaska pa da se uporedi da li tahograf ispravno radi. a i kada bi ga popunjavao nije nista strasno niti dangubno. minut posla. srecno marko u beograu saobracajac cim vidi da je vozilo registrovano na firmu trazi ti putni nalog jer je kazna 14 triliona dinara ako ga nemas.to je odlican razlog da skines gace i fino se namestis , mozes da budes vlasnik sto puta.loze ljude da na vrata lepe odgromne natpise ZA SOPSTVENE POTREBE sto izgleda totalno debilno a ne bi me cudilo ta to moras da lepis i na motor,na primer na bocne kofere ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1215 Napisano Novembar 26, 2007 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan E, pa stvarno! Sad mogu samo da pretpostavim da ce treci policajac imati trece tumacenje problema! Inace za Pekija imam resenje za tekuce troskove: putnicko vozilo koje je na privatnog vlasnika rentiras tvojoj firmi (napise se i overi ugovor),poresko nece postavljati pitanje do 50-60.000 din.mesecno isplate(njima platis 18%-bolje nego 74% doprinosa na licna primanja) i mozes 3x nedeljno da podignes po 1.200 din.putnih troskova(pokriveno putnim nalozima) i imas pravo da sa racuna placas gorivo i mazivo.Izvinjavam se ako sam "otkrio toplu vodu", meni je lepo to sto kane, a posebno opusteno sipanje na pumpi. He, he...pišem putne naloge pa sve pršti. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikka 431 Napisano Novembar 26, 2007 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan ja ih pisem po nekad, do sad su me pitali dali ih imam i kad krenem da ceprkam po dokumentima on odustane i jako mi zavidi na sluzbenom vozilu !!! ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
johann 852 Napisano Januar 13, 2008 Cuore Sportivo, 1339 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KTM LC4 620, KTM 790 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Narode, ne morate da imate motor na firmi, vec jednostavno napravite ugovor sa samim sobom ako se motor vodi na vas. A to znaci da u ugovoru iskazete da se motocikl kao prevozno sredstvo koristi za potrebe firme, a firma ce za tu uslugu platiti sledece: Troskove registracije Popravke Gorivo I naravno tu NEMA ODBITKA PDV-A ! Ali za utehu ulazi u obracun za smanjenje poreza na dobit preduzeca. A ako neko nema kesha a ima na racunu nije nikakav problem da kupi preko racuna bilo od fizickog ili pravnog lica kao osnovno sredstvo (zavisi od registrovane delatnosti), pa posle par meseci donese odluku o prodaji osnovnog sredstva, pa proda samom sebi za "kikiriki" naravno tu treba imati meru jer ni inspektori nisu sisali vesla. ;D Johann...... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lancia88 83 Napisano Januar 14, 2008 Drug član, 1465 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, ja sve motore imam na firmu. Prvo, samo ako je na firmu, moze da se plati registracija sa racuna. Ostalo, cak i da prodje virmanska uplata u SUP-u, moglo bi da potraje smo dok ne dodje kontrola poslovanja u firmu pa bi naglo "poskupela" registracija za jednu solidnu kaznu. Drugo, odbitka PDV-a na registraciju nema, jedino se smanjuje finansijski rezultat za placanje konacnog poreza na dobit jer se registracija knjizi na teret troskova poslovanja. Trece, registracija nije skuplja za pravno nego za fizicko lice kada su motori u pitanju - isto kosta. Cetvrto, zakonom je propisano da se za sva sluzbena vozila mora imati trajno ovlascenje i validni putni nalog. Kod vremenskog ogranicenja trajanja tog naloga, zakonodavas je ostavio nesto lufta sto se u praksi da lepo iskoristiti. Naime, ja recimo pisem putne naloge sa rokom trajanja od mesec dana, zatim dodam novih mesec dana, pecat i potpis i to je to. U relacije stavim voznju u lokalu u okviru gradskih i prigradskih opstina a za dalje puteve pisem posebne naloge. Razlog je prakticne prirode, van Beograda ne komuniciram uvek na jednakoj talasnoj duzini sa policijom pa ume da potraje i to onda izbegnem striktnoscu u pridrzavanju propisa onako kako to i najzadrtiji policajac moze da vidi. Peto, u praksi sam samo dva puta imao slucaj da me neko pita za putni nalog, jednom van Bgd-a i jednom usred grada. Dakle, nije cesto niti uobicajeno ali ja zaista ne zelim zbog par minuta na mesec dana da imam nepotrebna zadrzavanja. Sesto, problemi sa motorom na firmu su izraziti samo u slucaju da se napravi neki prekrsaj koji ide na sud, tada prica nevesela jer su kazne visoke, sto za firmu a sto za vozaca. U ostalim slucajevima meni licno savrseno odgovara sto su mi motori na firmu. Da, uzgred, jesam li napomenuo da ja jos skinem PDV na svoje motocikle kad ih kupim, odnosno, oslobodim se naknadne obaveze u narednom periodu za taj iznos? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pit 237 Napisano Januar 14, 2008 Drug član, 1779 postova Lokacija: Nis- Bliski istok Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, ja sve motore imam na firmu. Prvo, samo ako je na firmu, moze da se plati registracija sa racuna. Ostalo, cak i da prodje virmanska uplata u SUP-u, moglo bi da potraje smo dok ne dodje kontrola poslovanja u firmu pa bi naglo "poskupela" registracija za jednu solidnu kaznu. Drugo, odbitka PDV-a na registraciju nema, jedino se smanjuje finansijski rezultat za placanje konacnog poreza na dobit jer se registracija knjizi na teret troskova poslovanja. Trece, registracija nije skuplja za pravno nego za fizicko lice kada su motori u pitanju - isto kosta. Cetvrto, zakonom je propisano da se za sva sluzbena vozila mora imati trajno ovlascenje i validni putni nalog. Kod vremenskog ogranicenja trajanja tog naloga, zakonodavas je ostavio nesto lufta sto se u praksi da lepo iskoristiti. Naime, ja recimo pisem putne naloge sa rokom trajanja od mesec dana, zatim dodam novih mesec dana, pecat i potpis i to je to. U relacije stavim voznju u lokalu u okviru gradskih i prigradskih opstina a za dalje puteve pisem posebne naloge. Razlog je prakticne prirode, van Beograda ne komuniciram uvek na jednakoj talasnoj duzini sa policijom pa ume da potraje i to onda izbegnem striktnoscu u pridrzavanju propisa onako kako to i najzadrtiji policajac moze da vidi. Peto, u praksi sam samo dva puta imao slucaj da me neko pita za putni nalog, jednom van Bgd-a i jednom usred grada. Dakle, nije cesto niti uobicajeno ali ja zaista ne zelim zbog par minuta na mesec dana da imam nepotrebna zadrzavanja. Sesto, problemi sa motorom na firmu su izraziti samo u slucaju da se napravi neki prekrsaj koji ide na sud, tada prica nevesela jer su kazne visoke, sto za firmu a sto za vozaca. U ostalim slucajevima meni licno savrseno odgovara sto su mi motori na firmu. Da, uzgred, jesam li napomenuo da ja jos skinem PDV na svoje motocikle kad ih kupim, odnosno, oslobodim se naknadne obaveze u narednom periodu za taj iznos? Sve je to tacno i lapo sto si napisao osim za oslobadjanje od PDV -a u narednom periodu.Mislim da se POVRACAJ PDV-a jedino moze ostvariti prilikom kupovine teretnih vozila(kamion,kombi ,pi-kap,dzipovi sa teretnim delom ) .Jedini razlog zbog cega bih ja registrovao motor na firmu je ako ne mogu da dignem pare sa racuna a hocu da kupim motor i nista drugo.A sto se troskova odrzavanja tice i goriva to pokrivaju ddruga vozila u firmi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lancia88 83 Napisano Januar 14, 2008 Drug član, 1465 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, ne, zapravo je tacan i deo sa PDV-om ustvari, ne mislis valjda da sam napisao da su svi moji motori na firmu, da se moze osloboditi PDV-a a da to nisam vec uradio? E sad kako, to je sasvim drugo pitanje, tu vec treba malko mozgati, ja sam smo napisao da je moguce u slucaju da imas preduzece. No nebitno, ono zbog cega hoces da kupis motor je OK, mozes ga pazariti i registrovati na firmu nemas nikakvih vanrednih troskova zato sto je na firmu ali ne mozes vuci iz racuna za gorivo PDV recimo (to mozes kod onih vozila za koje znas da mozes i celokupan PDV skinuti, ova varijanta to ne dozvoljava), ali zato opet mozes sve delove i servise placati sa racuna, jednako kao i registraciju. Kao sto rekoh, samo su kazne ono sto je boljka kod ovakve vrste registracije. Naravno, posle jedne do dve godine, zavisno od knjigovodstvenog nacina obracuna amortizacije, mozes sam sebi skroz uredno i bezbolno pokloniti taj motor sistemom otpisa/poklona i nadalje ga voziti na svoje ime eliminisuci i taj jedini potencijalni nedostatak ovog tipa registracije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...