sinke 451 Napisano Decembar 5, 2012 Zainteresovan, 592 postova Lokacija: BEOGRAD-DORCOL Motocikl: Stalno neki drugi :) Prijavi odgovor kao problematičan Zbog ovakvih stvari se i pocinje,a nikad ne prestaje voziti motor!!!Bravo,hvala i cestitam!!! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FJCharlie 2324 Napisano Februar 18, 2013 Elbow dragger, 2405 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1KRR Luna Nera / BMW S1KRR Lexa Prijavi odgovor kao problematičan vrhunski! :takoje: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrxfon 1495 Napisano Februar 18, 2013 Drug član, 1429 postova Lokacija: BG - Zemun - Zvornik Motocikl: Yamaha FJR 1300, Ktm exc300 Prijavi odgovor kao problematičan Planiram i ove godine da skoknem na Alpe ako mi vreme dozvoli, tj. ako pocetkom maja bude lepo vreme. Mada, sad bih obisao samo kraj od Cortine d'Ampezo do Canazei-a, jer je po meni najlepsi od ovih delova koje sam obisao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejan ADV 133 Napisano Jun 2, 2013 Svrati ponekad, 154 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R 1200 GS ADV, Yamaha yz 250f, Piaggio Zip Prijavi odgovor kao problematičan druze, odlicna tura. upravo si mi resio dilemu gde da idem sa suprugom u julu. pozdrav, Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrxfon 1495 Napisano Jun 2, 2013 Drug član, 1429 postova Lokacija: BG - Zemun - Zvornik Motocikl: Yamaha FJR 1300, Ktm exc300 Prijavi odgovor kao problematičan Dejane, necete se pokajati sigurno. Ima bas dosta toga da se vidi a i putevi su fenomenalni. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban EN 549 Napisano Jun 2, 2013 Pažljivo prati, 629 postova Lokacija: Novi Sad-Futog Motocikl: Husqvarna 701 enduro Prijavi odgovor kao problematičan Čoveče pa nisam verovao kad su mi ljudi pričali kako je lep put po Alpama. Hvala ti na prelepim fotkama i ovo je zaista bilo ostvarenje sna. Puno sreće u budućim vožnjama i tebi i verenici Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejan ADV 133 Napisano Jun 2, 2013 Svrati ponekad, 154 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R 1200 GS ADV, Yamaha yz 250f, Piaggio Zip Prijavi odgovor kao problematičan Dejane, necete se pokajati sigurno. Ima bas dosta toga da se vidi a i putevi su fenomenalni. ako si raspolozen mozemo da se nadjemo ovih dana da popijemo kafu i malo porazgovaramo o turi, jer bi vec poceo sa planiranjem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrxfon 1495 Napisano Jun 11, 2013 Drug član, 1429 postova Lokacija: BG - Zemun - Zvornik Motocikl: Yamaha FJR 1300, Ktm exc300 Prijavi odgovor kao problematičan Druze, ja tek sad video poruku Naravno da mozemo da skoknemo negde na pice. Voljan sam da pomognem koliko mogu. Aj detalje cemo na PM. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...