Nesa-St 243 Napisano Octobar 22, 2012 Zainteresovan, 501 postova Motocikl: R 1250 GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan Postovanje svima, moje ime je Nenad iz Vranja sam ima 35 godina, prvi motor mi je bio APN 4, od svoje 14-te godine sam poceo da ga vozim,onda duza pauza posto su poceli problemi sa sinusima, jedino ga nisam vozio po snegu... Pre neku godinu sam se vratio na Kagivu 125 super city(1993), sa njim sam umalo pao kada mi je zaribao klip na auto putu, razocarao se u dvotakne motore i kupio prosle sezone Kawasaki ZZR 250(2002), dobar motor ali za nekog drugog, prodao sam ga pocetkom ove sezone i kupio Yamahu XJ600N diversion(2003) lep motor samo mi se ne svidjaju neke vibracije od 3-4000 obrtaja, ali za sada to je to. Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srrdjan 315 Napisano Octobar 22, 2012 Нек иде живот, 858 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vulkan 800 некада био Keeway Supershadow 250 Prijavi odgovor kao problematičan Ајд да разбијемо малер добродошао на форум 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brca95 40 Napisano Octobar 22, 2012 U prolazu, 40 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha FZS 1000 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cvesa 9 Napisano Octobar 22, 2012 Svrati ponekad, 129 postova Lokacija: Beograd Motocikl: u perspektivi Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spor 3 Napisano Octobar 22, 2012 U prolazu, 9 postova Lokacija: Zitoradja (Prokuplje) Motocikl: kawasaki gpx 750r Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav komsija - juzna pruga 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nesa-St 243 Napisano Octobar 22, 2012 Zainteresovan, 501 postova Motocikl: R 1250 GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan Ајд да разбијемо малер добродошао на форум Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nesa-St 243 Napisano Octobar 22, 2012 Zainteresovan, 501 postova Motocikl: R 1250 GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan Hvala, bolje Vas nasao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan@Ö 62 Napisano Octobar 28, 2012 Svrati ponekad, 145 postova Lokacija: Vračar Motocikl: V-Stom 650 (C7) Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav i dobrodosao! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...