Squirrel 96 Napisano Decembar 1, 2007 Svrati ponekad, 208 postova Lokacija: SRB Uzice Rade-Squi... Prijavi odgovor kao problematičan A da se ova tema slegne jedno mesečak dana, pa onda kada se strasti smire lagano razmenimo utiske Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
trifun3 0 Napisano Decembar 2, 2007 U prolazu, 33 postova Lokacija: Majilovac Prijavi odgovor kao problematičan Slazem se. Samo neznam gde sam ja to "dirnuo" u nesto nedodirljivo pa ovoliko drvlja i kamenja. Necu vise da se javljam po ovoj temi dok ne uradimo nesto konkretno. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doda 127 Napisano Decembar 2, 2007 Zainteresovan, 599 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: BMW R 1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan Vudu ne kapiram u cemu je problem. Sta to ljudi "nece ili ne mogu da razumeju o cemu se prica"? ??? ??? Ja BJB kapiram kao sajt sa forumom pomocu kojeg smo se mnogi upoznali, razmenili svoja misljenja ili nasli brojne odgovore na nasa pitanja i dileme,a ne kao organizaciju koja okuplja bajkere i ima aspiraciju da vodi moto scenu Srbije pa i sire NAJZAD KLJUCNA RECENICA!!! BJB je sajt i ima imaginarno clanstvo koje ne podleze nikakvoj odgovornosti i moze da pise sta im padne na pamet(naravno,ukoliko urednicima ne smeta). Hocu da kazem sledece: Nas predstavnik BJB sajta ne moze da ode negde i da nas predstavlja u pravnom smislu. Nema nase potpise,nema pecat,nema ziro racun,jednom recju pravno smo NIKO. MAS je sa druge strane sa pravnog gledista NEKO i kao takav treba da postoji da bi se borio za nasa prava i da nas predstavlja u pravnom svetu. U svetu birokratije ako nemate pravni legitimitet nemate sta da trazite, zato je potreban MAS. Sa druge strane MAS je jedna suvoparna,birokratska stvar i ne moze ni u kom slucaju da zameni BJB i nase upoznavanje i diskusiju o motorima. PA U CEMU JE PROBLEM ??? Problem treba traziti izmedju redova,izmedju sajtova,izmedju sujete raznih ljudi ukljucenih u sve ovo. Sa jedne i sa druge strane. Niko nije savrsen,i to je dobro! KO ZNA SHVATICE,ko ne zna --ne mora da lupa glavu,zivece isto kao i do sada . Moram i ovo da napisem,jer kod nas ako si ne dorecen odmah ti prikace etiketu(ko zna kakvu). Ja sam svim srcem za ovaj sajt,lepo funkcionise,sve je OK. Ali sam takodje svim srcem za MAS jer jedno je druzenje i zezanje a drugo ostvarivanje prava motorista preko legitimnog zastupnika. Molim vas da se niko ne nadje uvredjen i prozvan jer to nije moj cilj , niti toga ima , ali na zalos, moje iskustvo u politici mi pokazuje gde je problem. Verujte,ovaj "problem " nije nista drugaciji nego neki drugi oko koga se svadjaju politicke partije. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 2338 Napisano Decembar 2, 2007 Vlasnik sajta, 5415 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Ja BJB kapiram kao sajt sa forumom pomocu kojeg smo se mnogi upoznali, razmenili svoja misljenja ili nasli brojne odgovore na nasa pitanja i dileme,a ne kao organizaciju koja okuplja bajkere i ima aspiraciju da vodi moto scenu Srbije pa i sire.Izgleda da je neko ovde pobrkao loncice,a sve mi se cini da to nisam ja. Skupstina u Majilovcu je imala za cilj da razresi mnoga pitanja u vezi dotadasnjeg funkcionisanja MAS-a i da da odgovore na pitanje da li ta asocijacija treba i dalje da postoji ili je treba ugasiti.S obzirom na broj prisutnih predstavnika moto-klubova(iza kojih stoji njihovo clanstvo)reklo bi se da je bilo veliko interesovanje za navedena pitanja.Takodje razultati glasanja pokazuju da vecina moto-klubova(i njihovih clanova) ima zelju za dalje funkcionisanje pomenute organizacije,sa zeljom da ubuduce uradi mnogo vise u razresenju brojnih problema koji se ticu CELOKUPNE BAJKERSKE POPULACIJE. Usput receno,svi predstavnici klubova su imali mandat od svog clanstva da diskutuju po odredjenim temama,ali se nesto ne secam da smo na forumu imali temu kojom bi nekome dali ovlascenje da diskutuje u ime nas clanova foruma!Posebno je problematicno sto evidentno nemamo isto misljenje! I jos za kraj.Izgleda da smo uspeli da srocimo jos jednu srpsku izreku:"Lako je biti general PRE bitke"! Ocigledno je da nisi shvatio BJB pricu dobro jer bi tada znao da je BJB odavno prevazisao okvire samo internet domena. Voleo ti to ili ne, BJB se barem potrudio prosle i ove godine da ucini nesto za motoriste svojim akcijama i povezivanjem ljudi. Ali ko sam ja da ti to objasnjavam, jel tako? Ja sam samo jedan od osnivaca BJB price (pored NesheXX-a i IgorXT-a), a ti sto ne osecas da tako treba da bude, to je tvoj problem. Inace, nije tacno da predstavnik BJB-a ne moze da ide i da predstavlja zajednicu. Nas je kontaktirao nacelnik u Ljermontovoj da ucestvujemo u dogovoranjima za ovogodisnji defile kroz Beograd; nas je kontaktirao SAT da ucestvujemo u njihovom casopisu i to se trenutno radi; nas je kontaktirao Tigar koji je voljan da uspostavi saradnju i ta lista nije time gotova... Al sta ja to vama pricam kad vi znate da je neko pobrkao loncice. Evo i ja prekidam pricu o MAS-u dok MAS ne bude nesto uradio. A kad bude uradio, recicemo nase kritike, bilo pozitivne bilo negativne. Ni po babu ni po stricevima. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 2338 Napisano Decembar 2, 2007 Vlasnik sajta, 5415 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan I na kraju sta se bre mi ovde raspravljamo o BJB-u, ovo je tema o skupstini MAS-a koja je odrzana vec. Noca je prvi zapoceo raspravu tako sto 'ne zeli da seje zlu krv', a sad se nesto cudi u sta je to 'dirnuo'. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...