miki083 8 Napisano Octobar 13, 2012 Svrati ponekad, 106 postova Prijavi odgovor kao problematičan treba mi neko ko se razume u elektriku ili elektroniku , kad dam kontakt pumpa goriva mi non stop radi (na kontaktu ), nece da iskljuci, motor kad se upali ide i radi normalno ,u pitanju je cbr 600rr, ne zelim nagadjanja ( da me pogresno ne shvatite ) tipa mozda je kontakt, mozda je relej itd pa da menjam pola motora dok ne dodjem do pravog....hocu da platim posteno i da dovezem coveka ko moze to da resi , uzeo sam i komplet drugu instalaciju , kras senzore i ostala cuda sa druge honde radi delova ako nesto treba da se zameni .... unapred hvala , ako neko ima iskustva nek se javi ovde Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mcm-racing 184 Napisano Octobar 14, 2012 Zainteresovan, 647 postova Lokacija: TEMERIN Motocikl: ZXR 750 R Prijavi odgovor kao problematičan koje ti je godiste motor i od kada ti se to desava? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miki083 8 Napisano Octobar 14, 2012 Svrati ponekad, 106 postova Prijavi odgovor kao problematičan napisao sam pp Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miki083 8 Napisano Octobar 15, 2012 Svrati ponekad, 106 postova Prijavi odgovor kao problematičan zar niko? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...