tadijasid 16 Napisano Octobar 10, 2012 U prolazu, 35 postova Lokacija: Šid Prijavi odgovor kao problematičan Posto iz nekog razloga jedino ovde mogu da otvorim novu temu, stavljam je ovde, neka moderatori prebace gde treba da bude. Poklanjam sat i obrtomer od Yamahe thunderace mislim da pase na jos neke modele, trebalo bi da su ispravni jer su bili pre udesa. Ako nekome treba kontakt iskljucivo na PM. Jedino placate kurira. 16 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dane Deda 2685 Napisano Octobar 10, 2012 Drug član, 1225 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1100R Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast za gest,nekoga ces usreciti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zikaslika 136 Napisano Octobar 11, 2012 Svrati ponekad, 125 postova Prijavi odgovor kao problematičan ovo se zove bajkerska kolegijalnosti, a ne one civutske varijante prodajem par polovnih zmigavaca sa kojim ne znam sta cu a po ceni novih Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
eclipse 220 Napisano Octobar 12, 2012 Svrati ponekad, 233 postova Lokacija: Šabac/Beograd, Srbija Motocikl: Nekad bilo: V-Strom 1000 2014, Fazer 600 S2 '09, V-Strom 650 '05, CBR 600RR '06; Suzuki GS 500F '04, Kymco Agility Sport 50 Prijavi odgovor kao problematičan Bravo Tadija! Plus od mene! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tadijasid 16 Napisano Decembar 8, 2012 U prolazu, 35 postova Lokacija: Šid Prijavi odgovor kao problematičan Satovi su udomljeni, moze katanac. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...