kosooki 1317 Napisano Octobar 10, 2012 Drug član, 1665 postova Lokacija: Cacak Motocikl: XF650 Zrakoprc :) Prijavi odgovor kao problematičan pre neki dan mi u voznji spadne sraf koji pricvrscuje vizir patent je sa T racvom na vrhu koja ulazi u zljeb na kacigi i rotacijom se vrsi njegovo ucvrscivanje, a sraf je plasticni i spolja izgleda isto kao na ovoj kacigi ako ko slucajno ima ovo smrdance u kuci, a visak mu je..... pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
B0JAN 57 Napisano Octobar 10, 2012 Svrati ponekad, 293 postova Lokacija: Kusiljevo/Svilajnac Motocikl: Suzuki GS 500 E Prijavi odgovor kao problematičan imas PP Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kosooki 1317 Napisano Octobar 11, 2012 Drug član, 1665 postova Lokacija: Cacak Motocikl: XF650 Zrakoprc :) Prijavi odgovor kao problematičan hvala druze za info, javicu se tamo ako ovde neko ne iskopa iz garaze ovo parce plastike @ostali - i dalje traje akcija doniranja srafa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gox 1864 Napisano Octobar 12, 2012 Drug član, 1180 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki SV 650 N Prijavi odgovor kao problematičan Meni je stradao desni šraf na Lazer paname. Danas zvao 3T Racing. Šalju mi u kompletu za 500 dinara. Eto pomoći. Nazovi njih pa vidi. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kosooki 1317 Napisano Octobar 12, 2012 Drug član, 1665 postova Lokacija: Cacak Motocikl: XF650 Zrakoprc :) Prijavi odgovor kao problematičan odlican info, hvala ti 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...