predrag59 0 Napisano Octobar 9, 2012 U prolazu, 2 postova Lokacija: Mladenovo Motocikl: Yamaha XTZ 660 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima. Zovem se Predrag, zivim u Mladenovu. Volim motore i vozim Yamahu XTZ 660. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
B@ne 307 Napisano Octobar 9, 2012 Drug član, 1520 postova Motocikl: KTM 990 Adventure, KTM Lc4 Adventure-R 640 Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodošao ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Simon69 674 Napisano Octobar 9, 2012 Drug član, 1126 postova Lokacija: Mladenovo Motocikl: KTM 660 SMC & KTM 1190 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vjeko 180 Napisano Octobar 9, 2012 Svrati ponekad, 388 postova Lokacija: Karađorđevo-Bačka Palanka-Kraljevo Motocikl: Suzuki gsx 750f Prijavi odgovor kao problematičan E, pa lepo! I ja sam tu negde. Sada živim u Kraljevu, a inače sam iz Karađorđeva. Doletim kad stignem! Pozrav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Simon69 674 Napisano Octobar 10, 2012 Drug član, 1126 postova Lokacija: Mladenovo Motocikl: KTM 660 SMC & KTM 1190 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Al se komsije skupise? Bas lepo Vjeko,nedavno mi je neko pricao u Karadjordjevu da mu je sin kupio Suzuki750,vidis koja koincidencija,a seticu se ko je. Ako je to ta prica onda se sa srecom vozao,racunam da je jos uvek sveze Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vjeko 180 Napisano Octobar 10, 2012 Svrati ponekad, 388 postova Lokacija: Karađorđevo-Bačka Palanka-Kraljevo Motocikl: Suzuki gsx 750f Prijavi odgovor kao problematičan Da! Skupiše se komšije! Nema potrebe da se prisećas. Osvežiću ti pamćenje. To je moj stari verovatno, mada mi nije ništa pominjao. Ivan Petriško. Uzeo je krug da provoza i ostao bez teksta Jeste sveža priča, kraj je sezone, ali Bože zdravlja, pa će biti još dosta vožnje. Samo pametno! Pozdrav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Simon69 674 Napisano Octobar 10, 2012 Drug član, 1126 postova Lokacija: Mladenovo Motocikl: KTM 660 SMC & KTM 1190 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Da,u pravu si,Ivica mi rekao,i on se opasno lozi na motore,kad god me sretne nasmeje se i oci mu zacakle dok gleda masinu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
predrag59 0 Napisano Octobar 10, 2012 U prolazu, 2 postova Lokacija: Mladenovo Motocikl: Yamaha XTZ 660 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala svima koji su propratili moje prvo obracanje pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vjeko 180 Napisano Octobar 10, 2012 Svrati ponekad, 388 postova Lokacija: Karađorđevo-Bačka Palanka-Kraljevo Motocikl: Suzuki gsx 750f Prijavi odgovor kao problematičan Eto! Mali je svet, a čudni putevi kojima nas život vodi. Baš mi je drago da smo se našli, makar to bilo i ovde. Srešćemo se... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...