ghost rider 2 0 Napisano Octobar 9, 2012 U prolazu, 5 postova Prijavi odgovor kao problematičan Imam problema sa crkavanjem svecica.Za dva meseca teci put menjem svecice, normalno ga voyim, nema nikakvog gusenja i odjednom iduceg dana nema paljenja.Dali neko zna da mi kaze sta to moze da bude?Neki mi kazu karburatori, neki lose svecice i dali stvarno one crkavaju za najmanju sitnicu? Znaci: nema gusenja, ne trokira, lepo vuce ali crkavaju svecice. Sta da radim? molim vas za savet? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zec 273 Napisano Octobar 9, 2012 Zainteresovan, 729 postova Lokacija: Beograd Motocikl: X8 Prijavi odgovor kao problematičan Da li kupujes svecice na istom mestu? Da li su ok svecice, te nove sto kupis? Da li si bio kod nekog majstora? Koji motor je u pitanju ili vozilo? Odakle pises? 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ghost rider 2 0 Napisano Octobar 9, 2012 U prolazu, 5 postova Prijavi odgovor kao problematičan radi se o HONDA CBR 900 RR, svecice sam kupovao u Mass conpany, a poslednje mi je majstor ugradio neke njegove cisto radi provere i nista ista stvar Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
anzakula 8 Napisano Octobar 9, 2012 U prolazu, 91 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Skyliner 180 Prijavi odgovor kao problematičan Svecice koje se kupuju moraju biti po fabrickoj oznaci za taj motor i model. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ghost rider 2 0 Napisano Octobar 9, 2012 U prolazu, 5 postova Prijavi odgovor kao problematičan pa da, po katalogu sam uzimao svecice.Ona radi ok 15-ak dana super bez problema i samo stane Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mohikanac 1209 Napisano Octobar 9, 2012 Drug član, 1318 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Uljara 1127cm i tetejac 600cm Prijavi odgovor kao problematičan Ili stalno kupujes fals svecice,ili sto je verovatnije nemas dobru smesu tj. mnogo benzin....sto dalje znaci da ti karburatori nisu u redu,ili ti je mator i prljav filter vazduha pa slabo propusta isti..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ratboy 1389 Napisano Octobar 10, 2012 Zainteresovan, 952 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pogledaj usput i kakvo ti je ulje i da ga nema vise nego sto si nasuo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
čičak 78 Napisano Octobar 10, 2012 Svrati ponekad, 165 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Samo karburatori i ništa više. Imao isto iskustvo...namenjao se milion svećica,još uvek ih nalazim po džepovima raznih jakni jer sam ih menjao 3 puta nedeljno... Preliva karburator,zalije svećicu i ona rikne. Dakle,servisiraj karbove i Bog da te vidi!!! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hayabusman 28 Napisano Octobar 10, 2012 Svrati ponekad, 115 postova Lokacija: Bečej Motocikl: Hayabusa Prijavi odgovor kao problematičan Definitivni do karburatora ili tamo gde tankuješ ima dosta vode u gorivu. Honda nosi specijalne konusne svećice CR9EH9 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ghost rider 2 0 Napisano Octobar 10, 2012 U prolazu, 5 postova Prijavi odgovor kao problematičan Znaci ako ne upali iz cuga malo duze verglas odose svecice? Kupio sam po katalogu u Mass Company svecice 1000din komad i na 30km kraj ali nema loseg rada da trokira i sl. samo pocne kao na tri klipa i pucanje i kraj, nema paljenja.ne u voznji nego sutradan prvo paljenje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cavalir 352 Napisano Octobar 10, 2012 Never drive faster than your angel can fly, 108 postova Lokacija: Louisville KENTUCKY; EU Motocikl: Harley Davidson, cbr 1000 rr Prijavi odgovor kao problematičan Troši li motor ulje i koliko? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Octobar 10, 2012 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan prelivaju karbovi...malkice malkice,,dovoljno da crknu svecice,,, Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ghost rider 2 0 Napisano Octobar 11, 2012 U prolazu, 5 postova Prijavi odgovor kao problematičan ne, motor ne trosi ulje! motor je fabrika! Ne prelazim sa njim puno km, i vozi se pod malim br obrtaja.2000-5000. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...