Jump to content

Moto Zajednica

Cross Brustpanzer???

Recommended Posts

• Zainteresovan, 560 postova

Narucio bih iz kataloga 1 od ovih oklopa(Alpinestars,Fox,Ufo...)...E sad-neki su univerzalna velicina a neki imaju m i xl broj...Ako neko ima ili je imao prilike da koristi ovu stvarcicu-molio bih ga da mi razjasni par stvari...

1.Da li ovi oklopi univerzalne velicine zaista odgovaraju svima(188cm-visina;83kg-tezina) ili je bolje ici na ovu varijantu m i xl velicinei koja velicina bi odgovarala datim proporcijama?

2.Kakva je razlika izmedju ovih proizvodjaca(osim u ceni)...Isplati li se dati vise para za Alpinestars Storm ili ici na jeftiniju varijantu tipa Ufo-u cemu je razlika?

Hvala...

1Os9j_storm20mx20chest20bluewep8.th.jpg Fg7cC_pg15155aj1.th.jpg

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Svrati ponekad, 318 postova

Ne znam kakav je Alpinestars, ufo je odličan za tu cenu. Video sam fox, on je prva liga ali je dosta skuplji. Što se tiče broja uzmi xl, sve plastike vise na elastičnim kaiševima koji imaju mogućnost podešavanja, a koliko zanam sve je univarzalna veličina( prodaje se za decu i za odrasle)

Sta ti nosis kao zastitu kad vozis CRF-a?Sinoc sam surfujuci netom naleteo na firmu Knox koja u ponudi ima majcu sa svim protektorima-deluje mi kao veoma prakticno resenje u paru sa enduro jaknom...

knoxls3.th.png

Back protector unbuckles in seconds.

• Unzip elbows from shirt.

• Chest protector with quick release buckles

• Designed for use across a range of sports where protection is required.CE approved shoulders, elbows, Stowaway      back and chest that can be worn as 1 garment, or in 10 other ways

• Maximum breathability using tough stretch mesh which allows unrestricted movement

• Newly developed Knox Waist Strap System to fit all sizes

• Technically advanced fabrics include L System with Coolmax and antibacterial treatment

• Tough tear resistant mesh

• Mesh bonded polyetheylene foam for added comfort and breathability

• Honeycomb polypropeylene and K Resin protectors

• Svrati ponekad, 318 postova

Moj ti je savet da zaboraviš to jer je u toj majci sa protektorima pretoplo za cross a i prilično je nepraktična. Kupi pancir, štitnike za kolena i ako hoćeš štitnike za laktove.Čizme se podrazumevaju. Tako voze svi motokrosisti( mislim na takmičare ). Dobar izbor opreme imaš u Auner-u, a robu odatle donose skore svake nedelje.

Moj ti je savet da zaboraviš to jer je u toj majci sa protektorima pretoplo za cross a i prilično je nepraktična. Kupi pancir, štitnike za kolena i ako hoćeš štitnike za laktove.Čizme se podrazumevaju. Tako voze svi motokrosisti( mislim na takmičare ). Dobar izbor opreme imaš u Auner-u, a robu odatle donose skore svake nedelje.

Ok.

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja