bruja011 0 Napisano Octobar 8, 2012 U prolazu, 12 postova Lokacija: bataja Motocikl: gilera xr2 marathon Prijavi odgovor kao problematičan gilera 600 rc Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1657 Napisano Octobar 8, 2012 Drug član, 1714 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam nista u vezi motora ali znam jednu koja se prodaje u dobrom stanju i od prvog vlasnika, mislim i da je cena povoljna, ako te zanima javi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bruja011 0 Napisano Octobar 11, 2012 U prolazu, 12 postova Lokacija: bataja Motocikl: gilera xr2 marathon Prijavi odgovor kao problematičan interesujeme jer vec imam xr2 koji totalno lud motor . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aca018 8 Napisano Novembar 10, 2012 U prolazu, 41 postova Lokacija: Aleksinac Motocikl: Yamaha XT500 Prijavi odgovor kao problematičan Imas ovde kod mene u Aleksincu RC600 na prodaju, crvena odlicna i kod odlicnog lika Radeta. Ima je verovatno na oglasu na pol. aut....(ako je isteko, a zanima te motor, javi se na pp da ti dam br.tel. od coveka) Ima i jedna u Nisu, Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...