djura 28 Napisano Novembar 19, 2007 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan evo jos materijala za svadju oko toga ciji je veci. Novi GS i GS Adventure. U 2008. sa jacim motorom za 5% (sada 105KS) i sa opcionim ESA (Electronic Suspension Adjustment). Ko je bio dobar ove godine, Deda Mraz mu donese ovo: "obican" GS Adventure: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srkixt660 28 Napisano Novembar 19, 2007 Zainteresovan, 651 postova Prijavi odgovor kao problematičan 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
banebeograd 7 Napisano Novembar 20, 2007 U prolazu, 20 postova Lokacija: beograd Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav drugari a jel ne bi bio problem da oni koji imaju iskustva sa voznjom ove lepotice napisu malo vise svoje inpresije,rado bih posedovao jedan adventure pa bih voleo da saznam sto vise o njemu pre nego se i odlucim da investiram novac... zanima me kako se ponasa u gradu, ima li nekih skrivenih mana, da li je jednostavan i koliko je skup za odrzavanje... ja sam ubedjen da onaj ko kupi taj motor nema potrebe da ga menja dugi niz godina, to mi je jedan od glavnih razloga zasto bih se odlucio za ovaj model, ali mozda se ja i varam pa bih zato voleo bih da cujem vasa iskustva pozzz i hvala unapred Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa umag 11 Napisano Novembar 20, 2007 , 1322 postova Lokacija: Umag HR Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav drugari a jel ne bi bio problem da oni koji imaju iskustva sa voznjom ove lepotice napisu malo vise svoje inpresije,rado bih posedovao jedan adventure pa bih voleo da saznam sto vise o njemu pre nego se i odlucim da investiram novac... zanima me kako se ponasa u gradu, ima li nekih skrivenih mana, da li je jednostavan i koliko je skup za odrzavanje... ja sam ubedjen da onaj ko kupi taj motor nema potrebe da ga menja dugi niz godina, to mi je jedan od glavnih razloga zasto bih se odlucio za ovaj model, ali mozda se ja i varam pa bih zato voleo bih da cujem vasa iskustva pozzz i hvala unapred potrazi po forumu,ima nekoliko tema o ovom motoru Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano Novembar 20, 2007 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan Uff...neshto mi poznate ove gume... ??? Sale...pomoc?! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa umag 11 Napisano Novembar 20, 2007 , 1322 postova Lokacija: Umag HR Prijavi odgovor kao problematičan Uff...neshto mi poznate ove gume... ??? Sale...pomoc?! ;D to ti ja pricam... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
profa 9 Napisano Novembar 20, 2007 Svrati ponekad, 113 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: BMW R1100RS Prijavi odgovor kao problematičan Izgleda ok. za sledecih desetak godina.Verovatno su sad ispravili one nedostatke oko struje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AreOut 8 Napisano Novembar 20, 2007 Zainteresovan, 978 postova Prijavi odgovor kao problematičan Meni nije jasno kako uspiju na ovim promotivnim slikama da ga voze ovako kroz blato i pijesak a da ostanu ovako cisti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1214 Napisano Novembar 20, 2007 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Meni nije jasno kako uspiju na ovim promotivnim slikama da ga voze ovako kroz blato i pijesak a da ostanu ovako cisti Verovatno im Lukas (Star wars) radi reklame Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sith 66 Napisano Novembar 20, 2007 Svrati ponekad, 334 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: power of dreams Prijavi odgovor kao problematičan Jbt ovi iz BMW nisu normalni... Izgleda odlicno!! Mogu li se negde kod nas kupiti ovi kombinezoni kao sto nosi ovaj baja na slikama?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikka 431 Napisano Novembar 21, 2007 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan Jbt ovi iz BMW nisu normalni... Izgleda odlicno!! Mogu li se negde kod nas kupiti ovi kombinezoni kao sto nosi ovaj baja na slikama?? Nije kombinezon, jakna i lone, moze da se poruci kod radulovica, ne znam koja je cena kod njega ! jakna je $689.00 a lone $475.00 u USA Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sci 26 Napisano Novembar 21, 2007 Drug član, 1414 postova Lokacija: Beograd (zvezdara) Prijavi odgovor kao problematičan E, ovi su stvarno lepi ko` lutke! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sith 66 Napisano Novembar 21, 2007 Svrati ponekad, 334 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: power of dreams Prijavi odgovor kao problematičan Cena jes' jaka, ali osecam da vrede svaki cent. Ubitacno izgledaju i jakna i lone! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest diRRty Napisano Novembar 21, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Ma vredi svaki cent, ipak je to GS ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1862 Napisano Novembar 21, 2007 Vlasnik sajta, 5359 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Odlican je, mada mi je po bojama mnogo lepsi Adventure od 'obicnog'... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikka 431 Napisano Novembar 21, 2007 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan Da ADV ima lepse boje, meni licno ova kombinacija boja ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 1931 Napisano Novembar 21, 2007 Skuteras, 3695 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Izgledom i nije neka velika razlika u odnosu na predhodni.Laik bi rekao isti.Verovatno facelift i malo poboljsanja oko onih par stvari zbog kojih su toliko bili kritikovani.Sad Japanci mora ponovo da se trude Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikka 431 Napisano Novembar 21, 2007 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan pa nije novi model, vec kako si rek'o face lift ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1862 Napisano Novembar 21, 2007 Vlasnik sajta, 5359 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Jes' da je estetika nezgodna tema jer su ukusi razliciti, al mi je stari GS1200 lepsi oko rezervoara, ovde su to nekako poruznili... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest diRRty Napisano Novembar 21, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Jes' da je estetika nezgodna tema jer su ukusi razliciti, al mi je stari GS1200 lepsi oko rezervoara, ovde su to nekako poruznili... Ukrao si mi post iz tastature, isti komentar sam hteo da napisem samo bez slika Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dane@ 98 Napisano Novembar 21, 2007 Drug član, 1777 postova Lokacija: Sibir Prijavi odgovor kao problematičan Meni lepsi ovaj novi. I to crveni Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest diRRty Napisano Novembar 21, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Meni lepsi ovaj novi. I to crveni Kontrasu ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dane@ 98 Napisano Novembar 21, 2007 Drug član, 1777 postova Lokacija: Sibir Prijavi odgovor kao problematičan Meni lepsi ovaj novi. I to crveni Kontrasu ;D Lepsi mi, majke mi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ribolovac 491 Napisano Novembar 21, 2007 Zainteresovan, 863 postova Lokacija: Negotin Motocikl: @ UBER ALLES Prijavi odgovor kao problematičan Meni bi svakako odgovarao bilo koji od ova dva GS-a bez da ulazim u izgled , koji je manje -vise OK , ali sam se pitao da li i kod BMW-a sa novim modelima opada kvalitet materijala (izuzmimo elektroniku) kao kod vecine novoplasirane tehnologije , a iz razloga "propali bi da to traje vecno" !? Svakako da mi je Africa prva ljubav koja zaborava nema , ali svakako postujem BMW seriju GS i ako Bog da jednog dana sednem na jednog od njih. Upravo zato i moje pitanje , jer Africa se vise ne proizvodi ...i sta dalje ...GS !? Pozz ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikka 431 Napisano Novembar 22, 2007 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan Meni bi svakako odgovarao bilo koji od ova dva GS-a bez da ulazim u izgled , koji je manje -vise OK , ali sam se pitao da li i kod BMW-a sa novim modelima opada kvalitet materijala (izuzmimo elektroniku) kao kod vecine novoplasirane tehnologije , a iz razloga "propali bi da to traje vecno" !? Svakako da mi je Africa prva ljubav koja zaborava nema , ali svakako postujem BMW seriju GS i ako Bog da jednog dana sednem na jednog od njih. Upravo zato i moje pitanje , jer Africa se vise ne proizvodi ...i sta dalje ...GS !? Pozz ! Naravno da nikome od proizvodjaca ne ide u korist da naprave spravu koja ce da idrzi 100g.naravno da bi propali, to se vec desavalo, teraju nas da stalno kupujemo nove igracke, a moj GS, je jos u test fazi ;D tako da nisam primetio bilo kakav zamor i propadanje, jos je beba ! ;D vidjao sam likove sa matorim GS-ovima R 100 G/S koji su matori skoro ko' biblija, pa se jos uvek kotrljaju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...