vidik 246 Napisano April 16, 2013 Svrati ponekad, 313 postova Lokacija: Bgd-Žarkovo Prijavi odgovor kao problematičan Zelim ti pre svega mirnu noc, posle svega sto ti se izdesavalo i sta si preziveo. Izdrzace i meda dvonozni, a i onaj na dva tocka sve i opet ce se lepo druziti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šipi 222 Napisano April 16, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 555 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda XL600V Transalp Prijavi odgovor kao problematičan To nisam te video mi je mnogo dobro poznato.. Vazno je da si ti ok.. Motor ce se popraviti.. Zelim ti brz oporavak.. A evo i slike mog udesa isto nije me video taxista.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Black Adder 223 Napisano April 16, 2013 Zainteresovan, 627 postova Lokacija: Beograd Republika Miljakovac Motocikl: Kawasaki ZZR600E Prijavi odgovor kao problematičan To nisam te video mi je mnogo dobro poznato.. Vazno je da si ti ok.. Motor ce se popraviti.. Zelim ti brz oporavak.. A evo i slike mog udesa isto nije me video taxista.. Au brate! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šipi 222 Napisano April 16, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 555 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda XL600V Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Sitnica.. Popravka samo 1900e.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15879 Napisano Septembar 19, 2013 Integrisan, 9300 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Stigao sinoc, po mraku nije se mogla videti kolika je steta ali zato danas i te kako se dobro moglo videti Prednjeg kraja dadinho-vog Atlantika skoro da nema, bocne plastike, far, nosac fara, vizir, blatobran.... sve je u paramparcad otislo nosac vizira, ins. table visoko iskrivljen na gore evo i koliko je iskrivljeno sta se moze desiti pri brzini od leva strana pocepana, dobar udarac je pretrpeo AA E sad o kojoj sili je rec ne znam ali znam da je akumulator ( koji se nalazi ispod sedista u samom dupetu skutera ) probio poklopac, pokidao obe kleme i izleteo nekoliko metara pored motora Kolega je prosao sa 2 ogrebotine, imao je srece, srece ma da slavi taj dan kao drugi rodjendan. Udes se desio u Sopotu ma da je to nebitno, bitno je da iz ovih slika vidimo da nema opustanja na 2 tocka.... pamet u glavu i cuvajte se! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5957 Napisano Septembar 19, 2013 Svakom po zasluzi, 12421 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je baš totalna šteta, mislim da je neisplativo popravljati. A Dadinjo da slavi drugi rođendan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čorta 172 Napisano Septembar 19, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 346 postova Lokacija: Zaječar Motocikl: Kymco + Bandit Prijavi odgovor kao problematičan Sva ova oštećenja na skuteru deluju jezivo (i skupo), ali je najbitnije da je kolega ipak dobro prošao! Štaviše odlično, ako je sa samo par ogrebotina! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4878 Napisano Septembar 19, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 6014 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Šteta jeste velika ali jedino bitno je da je dadinho "pretek'o" Sve se da nadoknaditi, bitno da nije nagrabusio fizički. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11549 Napisano Septembar 20, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 4365 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Čuo sam se sa njim čim sam saznao šta se desilo, sva sreća pa njemu nije ništa skoro. Ali (biću odvratan) imamo AA za delove. Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bracabgd 895 Napisano Septembar 20, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 2075 postova Lokacija: Београд Motocikl: Био некад јапанац сада понтадеранац,и поново јапанац Prijavi odgovor kao problematičan Брз опоравак колеги ,и стварно ово је за други рођендан.Може неки инфо како,шта се десило? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dieselman 45 Napisano Septembar 20, 2013 BJB Maxi scooter club, 134 postova Lokacija: Vrbas Motocikl: Aprilia Atlantic 200 Prijavi odgovor kao problematičan Strasno!Nepazznja ili previd?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nntom 1540 Napisano Septembar 20, 2013 Drug član, 1555 postova Lokacija: BGD Motocikl: ljuta Aprilia Sportcity 200 Prijavi odgovor kao problematičan U bre. Velika šteta. Pozdrav kolegi i da se brzo oporavi. PS Ja parkirao skuter iza džipa kod mene na pijaci, pored ulaza. Prošao je tuda čova koji vozi džip, pored mog skutera, ušao u džip, krenuo u rikverc i samo sam čuo tresak. Oborio mi skuter i spala kaciga. Najsmešnije je što ispred njega 30 metara nije bilo nijednog parkiranog automobila... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dadinho 40 Napisano Septembar 20, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 174 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilia Atlantic 500ie / Yamaha T-max / Yamaha MT-09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Dare me je preduhitrio, evo da se javim i ja, umetnik ovog "remek" dela. Najbitnije od svega da sam imao ludacku srecu i da sam prosao bez i jedne povrede sem male ogrebitinice, 2 cm na kolenu! imao sam ful opremu na sebi, koznu jaknu sa stitnicima, rukavice, gacigu.... sve! Nesreca se desila u nekom selu pre Sopota, tj u nenaseljenom mestu, seoski uzak put, neobelezen. Vozio sam normalno, nisam jurcao, sto se i vidi na instrument tabli, malo ispod 60kmh na sat, vozio sam blizu sredine puta, i u krivini koju je "malo" isekao lik sa automobilom, sudar je bio neizbezan. Ni sam ne znam kako sam uspeo da prodjem bez ikakvih posledica, pogotovo sad kad vidim slike AA. ali znam da me je on u velikoj meri zastitio i da sam bio na bilo kom drugom skuteru ili motoru da bih prosao mnogo gore... Za sada ne znam sta mi je ciniti, popravljati ili u delove, AA je kod Dareta a ja cekam i nadam se da ce on ispasti kriv i da naplatim stetu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
panta_kg 687 Napisano Septembar 20, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 1551 postova Lokacija: kragujevac Motocikl: Burgman 400 2007 Prijavi odgovor kao problematičan hvala bogu i opremi da si dobro,svega ostalog ce biti 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milosh86 6 Napisano Octobar 20, 2013 U prolazu, 12 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kad smo vec kod AA500 ,evo da se upisem i ja u ovoj temi sa mojim iskustvom . . . Leto 2012,poterala neka guzva na poslu, ja danima nmg da stignem da registrujem bajk.Konacno stizem da uradim 6og jula, na rodjendan. Posle zavrsavanja svih obaveza u SUP, krecem kuci i nailazim na raskrsnicu , na kojoj moj put ima prvenstvo, dok dve bocne ulice imaju STOP.I nailazim tako,idem nekih 45km/h, vidim juga levo u ulici stoji na stopu i propusta vozila koja idu meni u susret,i taman sto je njih propustio , ja da prodjem , kad lik izlazi ispred mene bukvalno na 10metara , ja odmah na kocnice ali . . .kasno. .tresnem u juga nekako po sredini , i kako sam ga udario pustio sam motor i uspeo da skocim na drugu stranu . .Sreca pa je jugo bio u okretanju pa nisam bas udario u njega po 90stepeni, nego malo iz kosa, sto je bilo dobro po mene .Sve u svemu, ja se ugruvao poprilicno, ali bez ozbiljnije povrede.Na motoru su popucale sve plastike napred na levoj strani,instrument tabla, far, vizir . . ma sve . .jedino ram i viljuska nisu imali ostecenja . . . Savet:ako se vozite u lokalu, investirajte u neki izduv, tako da vas cuju i na drugoj strani grada kad upalite masinu, msm da su tako dosta vece sanse da vas zapaze u saobracaju. P.S.uvece sam morao da se otkinem sa ekipom po dva osnova Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
njyam njyam 46 Napisano Novembar 27, 2013 Svrati ponekad, 101 postova Motocikl: Yamaha xc300 Versity Prijavi odgovor kao problematičan Evo i ja da podelim kako sam ispao MAJMUN. Mene je udario klinac sa 17 godina u ne registrovanom jugu i naravno bez dozvole. Kad sam se probudio pocne mali da kuka kako ce sve da plati kako mu je danas rodjendan, roditelji se razvode, NEMOJ MOLIM TE DA ZOVES POLICIJU ... Ja da ispadnem OK, pustim ga sa 100evra, samo kad sam ostao ziv i zdrav. Mali se naravno vise nikad nije javio, a meni je ostala steta od 350evra. naravoucenije: Ako odmah ne naplatite sve pare, OBAVEZNO ZOVITE POLICIJU ... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivan88 855 Napisano Novembar 27, 2013 (promenjeno) Ludi kompjuteraš, 729 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Honda CBR250R 2011 Prijavi odgovor kao problematičan S obzirom da nije imao dozvolu, pitanje da li je uopste i polagao, nisi trebao da mu pruzis nikakvu milost. Sutra ce da zgazi i ubije nekoga. Promenio Novembar 28, 2013 član alexanto citiran prvi post iznad 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
njyam njyam 46 Napisano Novembar 28, 2013 (promenjeno) Svrati ponekad, 101 postova Motocikl: Yamaha xc300 Versity Prijavi odgovor kao problematičan Ma to mi je naj žalije, što sam tek posle skontao da je mali budala i da će sigurno neko još najebati zbog njegove vožnje ... Promenio Novembar 28, 2013 član alexanto citiran prvi post iznad Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
IvanNBGD 782 Napisano Novembar 28, 2013 (promenjeno) Tvrdo kuvan, 472 postova Lokacija: Blokovi Motocikl: mi je mnogo glasan. Prijavi odgovor kao problematičan Ja mislim da je dobro da si uzeo i tih 100e. Ne znam kako bih naplatio stetu od maloletnika, koji nema dozvolu, a osiguranju, jer je auto ne registrovan, da ne pricamo Promenio Novembar 28, 2013 član alexanto citiran prvi post iznad Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
njyam njyam 46 Napisano Novembar 28, 2013 (promenjeno) Svrati ponekad, 101 postova Motocikl: Yamaha xc300 Versity Prijavi odgovor kao problematičan Možda sam i mogao da naplatim preko suda ali bi to završio 2027-e. Naj važnije je da je ostala glava na ramenima ali sam shvatio da ne treba imati milosti u toj situaciji. Jednom sam ispao MAJMUN, više neću ... Promenio Novembar 28, 2013 član alexanto citiran prvi post iznad Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4878 Napisano Novembar 28, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 6014 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Drugari, nema potrebe da se citira prvi post iznad onog u kojem pišete Vaš komentar Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
njyam njyam 46 Napisano Novembar 29, 2013 Svrati ponekad, 101 postova Motocikl: Yamaha xc300 Versity Prijavi odgovor kao problematičan Скапир'о сам ! Нећу више никад мајке ми ... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
IvanNBGD 782 Napisano Novembar 29, 2013 Tvrdo kuvan, 472 postova Lokacija: Blokovi Motocikl: mi je mnogo glasan. Prijavi odgovor kao problematičan Majmun je preteska rec. Bolje reci, manjak iskustva. Ja sam imao sudara i sudara, sa kolima, i pre neki dan opet. Covek me spuca u kamion otpozadi. Ja mu kazem; ili vadi lovu ili zovem muriju, bio je inace pijan ko letva. Dacu ti pare. Ja kazem daj odma, nemam odma, tamo-vamo, znam da ne treba da ga cekam, ali reko ajde, jer kamionu nista nije bilo. Covek mi se javio sutra i doneo mi lovu. Sve u svemu nema pravila. Generalno, odma lova na licu mesta, ako nema zna se, 192 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
njyam njyam 46 Napisano Novembar 29, 2013 Svrati ponekad, 101 postova Motocikl: Yamaha xc300 Versity Prijavi odgovor kao problematičan Назовимо то ''мањак искуства'', мада је био недостатак памети ! А генерално, ДА, нема правила ... Али најсигурније је 192. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...