lasko 114 Napisano Octobar 6, 2012 Svrati ponekad, 427 postova Lokacija: Beograd/Avala Motocikl: U potrazi Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem kofer GIVI sa plocom i srafovima koji su bili sa koferom... neznam tacno velicinu posto sam ga dobio uz skuter a kad sam ga prodao onda sam skinuo kofer... ali je sigurno veci od 30l,stane jedna kaciga i ima mesta pored nje jos za skoro jednu kacigu..u pitanju je fullface...i jos moze odozgo da se natrpa stosta... malcice je izgreban i sa jedne strane ima 2 tackice male kao da se topio..mozda je bio blizu nekog auspuha...ali to je samo malo..debljina je tu ista,znaci nema rupe... 50e fiksno,kofer radi,2 kljuca.... to je ovaj sa slike samo nemam moju sliku pa stavicu je kad budem mogao... inace,crne je boje ceo: Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lasko 114 Napisano Octobar 7, 2012 Svrati ponekad, 427 postova Lokacija: Beograd/Avala Motocikl: U potrazi Prijavi odgovor kao problematičan cena sad 5000 din ... to je 43e Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lasko 114 Napisano Octobar 7, 2012 Svrati ponekad, 427 postova Lokacija: Beograd/Avala Motocikl: U potrazi Prijavi odgovor kao problematičan 5000 din sa plocom i srafovima.... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lasko 114 Napisano Octobar 8, 2012 Svrati ponekad, 427 postova Lokacija: Beograd/Avala Motocikl: U potrazi Prijavi odgovor kao problematičan ima zainteresovanih? 40e cena!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aćimo 1144 Napisano Octobar 8, 2012 Drug član, 1531 postova Lokacija: Beograd-Čačak Motocikl: XRV 750, TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Kad padne cena na 3500rsd javi gde da dođem po kofer. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...