z7 4 Napisano Octobar 4, 2012 U prolazu, 23 postova Lokacija: Bor Motocikl: z750 Prijavi odgovor kao problematičan ovo je od drugara oprema,prodao Hondu bez ovog i cinim mu uslugu,trazi150e ja se u ovo ne razumem i to nije moj fazon,tako da slobodno komentarisite dali je ok ili ne,i naravno ako nekom treba nesto od ovog,nista nije polomljeno izguljeno sve je u dobro stanju ,torbice su Held marke Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SLOBANS 183 Napisano Octobar 4, 2012 Svrati ponekad, 495 postova Motocikl: Honda Shadow 750 Spirit, Yamasaki Sky 50, TMZ 50 LS Prijavi odgovor kao problematičan E, ja kupio vizir prosle nedelje, ni upola tako dobar! Dajem za rolku 30 jevreja! Jel to od Shadow VT750 ili od Shadow 600? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
z7 4 Napisano Octobar 5, 2012 U prolazu, 23 postova Lokacija: Bor Motocikl: z750 Prijavi odgovor kao problematičan vizir 80e Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
z7 4 Napisano Octobar 5, 2012 U prolazu, 23 postova Lokacija: Bor Motocikl: z750 Prijavi odgovor kao problematičan rol-bar može za 30e Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SLOBANS 183 Napisano Octobar 5, 2012 Svrati ponekad, 495 postova Motocikl: Honda Shadow 750 Spirit, Yamasaki Sky 50, TMZ 50 LS Prijavi odgovor kao problematičan Ok za cenu, dogovoreno, al ne rece mi jel od Shadow 750 ili 600? Koliko znam, nisu isti... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
z7 4 Napisano Octobar 5, 2012 U prolazu, 23 postova Lokacija: Bor Motocikl: z750 Prijavi odgovor kao problematičan kozica za rezervoar prodata ,ostalo kozno burence 20e Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
z7 4 Napisano Octobar 10, 2012 U prolazu, 23 postova Lokacija: Bor Motocikl: z750 Prijavi odgovor kao problematičan ostalo je samo burence kozno 15e Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...