B0JAN 57 Napisano Octobar 1, 2012 Svrati ponekad, 293 postova Lokacija: Kusiljevo/Svilajnac Motocikl: Suzuki GS 500 E Prijavi odgovor kao problematičan kupio sam mz etz 251 i malo ga popravljam,trebace mi dosta delova ali za pocetak mi treba OSIGURAC SEMERINGA RADILICE,da bih sklopio motor za pocetak,pomagajte nema gde da se nadje..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
B0JAN 57 Napisano Octobar 1, 2012 Svrati ponekad, 293 postova Lokacija: Kusiljevo/Svilajnac Motocikl: Suzuki GS 500 E Prijavi odgovor kao problematičan tooo! nigde nmg da ga nadjem,odg sam ti PP..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jigoro cano 234 Napisano Octobar 2, 2012 Zainteresovan, 978 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: MZ 175/1 ES , MZ 250 ETS ,ETZ 250 , 2 komada trkacka MZ-a (u pripremi), KTM LC4 , MZ 660 Mastif Prijavi odgovor kao problematičan Ja ti nudio odavno ! i to i drugo , ali ... !? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
B0JAN 57 Napisano Octobar 2, 2012 Svrati ponekad, 293 postova Lokacija: Kusiljevo/Svilajnac Motocikl: Suzuki GS 500 E Prijavi odgovor kao problematičan brt,izvini,nije neki izgovor al nije mi radio fixni pa nisam nazvao,a i pisao sam svuda redom da mi to treba,a i trcao svuda,trebace mi jos delova pa cu da se javim tebi,da ne trazim bzvz.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...