MotorniZgoditak 28 Napisano Septembar 30, 2012 Svrati ponekad, 110 postova Lokacija: Beograd Motocikl: kawasaki er-6n piaggio bev500 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, Vratio sam se staroj ljubavi u 30oj. ali bolje ikad nego nikad Konačno sam se motorizovao Kawasakijem er-6n, ukratko prezadovoljan sam mašinom, uskoro ću detaljisati više o iskustvima sa njim i ubaciti koju fotku. To je to za sad Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stanebane 643 Napisano Septembar 30, 2012 Svrati ponekad, 442 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilia Scarabeo Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rilence 0 Napisano Octobar 1, 2012 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo kolega Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MotorniZgoditak 28 Napisano Octobar 1, 2012 Svrati ponekad, 110 postova Lokacija: Beograd Motocikl: kawasaki er-6n piaggio bev500 Prijavi odgovor kao problematičan @rilence, sutra te stavljam na moju mašinu da vidimo od kakvog si štofa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...