DoXy_RO 3 Napisano Septembar 30, 2012 U prolazu, 36 postova Lokacija: Banatsko Novo Selo Motocikl: Suzuki SV650, Suzuki gsxr k7 Prijavi odgovor kao problematičan Imam problem sa motorom, sve ide normalno, motor radi savrseno, samo kada ga vozim po gradu i kada radi vise ventilator, ako ga ugasim kad hocu da ga upalim kao da nema struje nece uopste da zavergla pa mi gasi tablu. Posle ga na gurku upalim i sve radi ok. Regler sam zamenio, ali kablovi od reglera idu preko glave motora. Sad da nije od toga pa kablovi kad se zagreju nemaju spoj ili prosto regler ne puni koliko treba pa se prilikom paljenja ventilatora isprazni akumulator? Jel imao neko ovakvih problema? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stevan B. 635 Napisano Septembar 30, 2012 Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: Banatsko Novo Selo Motocikl: Varadero(Krmaca) 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Koliko ti je star Komulator? Jesi li merio napon punjenja? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DoXy_RO 3 Napisano Septembar 30, 2012 U prolazu, 36 postova Lokacija: Banatsko Novo Selo Motocikl: Suzuki SV650, Suzuki gsxr k7 Prijavi odgovor kao problematičan Merio sam napon punjenja na leru ga ima preko 14volti, kad dodajem gas na jacim obrtajima malo opada ali je veci od 13. Komutator ne bi trebalo da pravi problem, kad krenem da ga zaverglam on izgubi celu struju, pa posle ponovo dobije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
goranl 28 Napisano Septembar 30, 2012 Svrati ponekad, 164 postova Lokacija: temerin Motocikl: yamaha virago 125,Yamaha Tdm 850 3vd Prijavi odgovor kao problematičan Probaj sa drugim akumulatorom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6104 Napisano Septembar 30, 2012 Svakom po zasluzi, 12435 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Premeri stator alternatora, pregledaj konektore između alternatora i reglera...ako je to sve u redu, regler ne valja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stevan B. 635 Napisano Septembar 30, 2012 Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: Banatsko Novo Selo Motocikl: Varadero(Krmaca) 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Probaj sa drugim akumulatorom Ili kontakti? Negde gubi kontakt! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DoXy_RO 3 Napisano Septembar 30, 2012 U prolazu, 36 postova Lokacija: Banatsko Novo Selo Motocikl: Suzuki SV650, Suzuki gsxr k7 Prijavi odgovor kao problematičan Akumulator stavljen nov u martu. Premericu stator. Samo da ne bude da kad se ugreje da gubi kontakt u dzeku, posto kabal za regler mu bas ide preko glave motora i tu mi je dzek. Jel to moguce? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stevan B. 635 Napisano Septembar 30, 2012 Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: Banatsko Novo Selo Motocikl: Varadero(Krmaca) 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ako si aku uzeo u Admidu odnesi ga Saletu da ga testira! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DoXy_RO 3 Napisano Septembar 30, 2012 U prolazu, 36 postova Lokacija: Banatsko Novo Selo Motocikl: Suzuki SV650, Suzuki gsxr k7 Prijavi odgovor kao problematičan Nije od Saleta, donesen je iz louisa, posto sam imao dobrih iskustva sa unibatom hehe Stator sam proverio koliko znam pre promene reglera i bilo je sve ok. Isti problem sam imao i sa starim reglerom, sad moguce da kablovi u dzeku nekad gube kontakt ili ventilator vuce puno struje... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DoXy_RO 3 Napisano Octobar 25, 2012 U prolazu, 36 postova Lokacija: Banatsko Novo Selo Motocikl: Suzuki SV650, Suzuki gsxr k7 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala gixeRR-u menjao sam regler, stavio taj pravljeni, puni extra, samo imam taj problem, mozda mogu da nabacim regler malo sa strane, da ne bude direktno iza hladnjaka, mozda ce to resiti stvar. A stavio bi mu i neku termo zastitu tu gde idu kablovi preko glave motora, pa ako neko zna neku dobru zastitu, neka javi 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maksimovic v2 5 Napisano Octobar 28, 2012 Svrati ponekad, 122 postova Lokacija: knicanin Motocikl: sv650 Prijavi odgovor kao problematičan azbestno platno probaj da stavish Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DoXy_RO 3 Napisano Octobar 28, 2012 U prolazu, 36 postova Lokacija: Banatsko Novo Selo Motocikl: Suzuki SV650, Suzuki gsxr k7 Prijavi odgovor kao problematičan probacu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...