orlovi 594 Napisano Octobar 8, 2012 Stara Garda, 274 postova Motocikl: VARADERO 1000 PGM-FI Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Brate Shokla...Zamalo ja da je kupim.. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
salle_ 59 Napisano Octobar 9, 2012 Svrati ponekad, 204 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: CBR 954RR Prijavi odgovor kao problematičan Guma nije bila zapakovana tako da si mogao da vidis jel dobra ili ne, mogao si da ne prihvatis paket , i opet nisi mogao da skupis muda i da okrenes i kazes da nije dobra i da je vratis . Posalji gumu slobodno i dobices svoje pare nazad , nije meni toliko stalo do pisljivih 2000 din a ni do gume , ako cak i neces da je posaljes dobices pare postnetom pa radi sta hoces , samo ne volim kada je neko pi*ka i prepucava se preko tastature . 4 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHOKLA 1752 Napisano Decembar 17, 2012 Drug član, 1488 postova Lokacija: KLADOVO, KLADOVO, KLADOVO Motocikl: Mali Plavi Zeka S '06., VFR 800 V-Tec '02., TL 1000s '97., FJR 1300 '02., Gillera Runner FXR '02., Peugeot Vivacity. Suzuki AY 50 Katana - za sada... I SVI LEPI!!! Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Brate Shokla...Zamalo ja da je kupim.. :takoje: SLUZIMO NARODU!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...