Andreja 1330 Napisano Septembar 28, 2012 ENDURO, 1344 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Honda XR600R Prijavi odgovor kao problematičan Trenutno radim u PC "Ušće", u firmi Secut koja pruža HTO i FTO usluge, radno mesto OnajŠtoGuraMašinuKojaPerePodove U firmi sam dve godine, uslovi nisu baš sjajni pa bih voleo da promenim posao. Završio sam TŠ "Zmaj" u Zemunu, smer mašinski tehničar za kompjutersko konstruisanje. Radio bih dosta toga, voljan sam da naučim nešto novo. Ono što mi je bitno da je plata redovna i posao stabilan, ne bih da dam otkaz u ovoj firmi pa da izvisim. Pa ako znate nekoga ko zna nekoga da zna nekoga ko zna nekoga... Trenutno sam na godišnjem (još nekih nedelju dana) tako da sam slobodan 24/7. Hvala 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pera00 46 Napisano Octobar 5, 2012 U prolazu, 43 postova Lokacija: Vrcin Motocikl: BMW R65 Prijavi odgovor kao problematičan Pitala me jedna bakuta da je odradis, onako, domacinski (dobro placa)...pa ako si raspolozen... 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1362 Napisano Octobar 5, 2012 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan A bre, sad se zovemo SIOM-Invest. Ne znaš bre ni gde radiš OT, Srećno sa nalaženjem posla. I ja jedno godinu i neki mesec tražim bolji posao... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andreja 1330 Napisano Octobar 19, 2012 ENDURO, 1344 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Honda XR600R Prijavi odgovor kao problematičan Hvala, Peđa Oglas je aktuelan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andreja 1330 Napisano Novembar 25, 2012 ENDURO, 1344 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Honda XR600R Prijavi odgovor kao problematičan 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andreja 1330 Napisano Januar 2, 2013 ENDURO, 1344 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Honda XR600R Prijavi odgovor kao problematičan Dao sam otkaz Niko ništa, a? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andreja 1330 Napisano Januar 28, 2013 ENDURO, 1344 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Honda XR600R Prijavi odgovor kao problematičan Trenutno radim u PC "Ušće", u firmi Secut koja pruža HTO i FTO usluge, radno mesto OnajŠtoGuraMašinuKojaPerePodove U firmi sam dve godine, uslovi nisu baš sjajni pa bih voleo da promenim posao. Završio sam TŠ "Zmaj" u Zemunu, smer mašinski tehničar za kompjutersko konstruisanje. Radio bih dosta toga, voljan sam da naučim nešto novo. Ono što mi je bitno da je plata redovna i posao stabilan, ne bih da dam otkaz u ovoj firmi pa da izvisim. Pa ako znate nekoga ko zna nekoga da zna nekoga ko zna nekoga... Trenutno sam na godišnjem (još nekih nedelju dana) tako da sam slobodan 24/7. Hvala Zaboravih da kažem da engleski koristim odlično, jako dobro poznajem rad u MS Office-u, Photoshop-u, AutoCad-u (manje - više), Solid Works tu i tamo... Vozačka A2 i B kategorije. Volim da pravim, popravljam, učim nove stvari... Trenutno nemam posao pa bih radio bilo šta (osim nemoralnih stvari ) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nntom 1540 Napisano Februar 12, 2013 Drug član, 1555 postova Lokacija: BGD Motocikl: ljuta Aprilia Sportcity 200 Prijavi odgovor kao problematičan Sa srećom druže! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andreja 1330 Napisano Februar 12, 2013 ENDURO, 1344 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Honda XR600R Prijavi odgovor kao problematičan Hvala puno, trebaće mi Ništa se nije promenilo od mog poslednjeg oglašavanja ovde. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
legatto 14 Napisano Septembar 16, 2013 U prolazu, 70 postova Lokacija: Umka Motocikl: Sprint Challenger 250 cc Prijavi odgovor kao problematičan majko... nemoj se ljutis, ali bratac... promeni profilku, ako zelis da navatas neki posao, ili navataj nekog starijeg da te malo pogura ovde, i takodje motherthumper ti neide uopste u prilog. Siguran sam da si ok, ali cisto prvi utisak ne odgovara ozbiljnom i radnom coveku 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cyber0167 759 Napisano Septembar 22, 2013 Drug član, 1497 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: YZF-R1 Prijavi odgovor kao problematičan @legatto Ja stvarno mislim da se zjbavas ili imas predrasude. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
IvanNBGD 782 Napisano Septembar 22, 2013 Tvrdo kuvan, 472 postova Lokacija: Blokovi Motocikl: mi je mnogo glasan. Prijavi odgovor kao problematičan Andreja, mislim da je legatto u pravu. poslodavci uglavnom imaju predrasude i prvi utisak im je jako bitan. Znaci, moras da budes obrijan, veseo, obucen u skladu sa onim poslom na koji ides za razgovor. Jbg, ja sam moram da skinem mindjusu.. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Septembar 23, 2013 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Legatto je u pravu potpuno...ali ne da menjas profil na bjb forumu,vec da se takav nikako ne pojavljujes ni na jednom razgovoru...Bradica,minjdjusa...su znak nepostovanja poslodavca,i signal da ti imas svoja pravila i da ti se jebava bas ...Ovo je dobronamerna sugestija... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Septembar 23, 2013 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Ma ne slušaj ih.. istetoviraj se po glavi i licu.. namunji još par desetina minđiša i pirsinga i takav idi na razgovor za posao 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Septembar 23, 2013 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pa sad, ako solicitira za konobara u nekom hard rock cafe-u, bez bradice i mindjuse tek nema sansi. Treba se malo (malkice, tek toliko da se pokaze neki respekt) prilagoditi prilikama, a ostati sto vise svoj, sto se ipak najvise cijeni. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Septembar 23, 2013 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Pa sad, ako solicitira za konobara u nekom hard rock cafe-u, bez bradice i mindjuse tek nema sansi. Treba se malo (malkice, tek toliko da se pokaze neki respekt) prilagoditi prilikama, a ostati sto vise svoj, sto se ipak najvise cijeni. Kod nas su sanitarno-higijenska pravila veoma rigorozna...tako da ne pije vodu ni po kaficima...Doduse momak i nije spomenuo Hard Rock Cafe...moze on i u tatoo pirsing studija takav,slazem se... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Septembar 23, 2013 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pa bradica i mindjusa ne znaci santirarno higijensko nepogodan (=prljav i smrdljiv) A i ja imam dojam da ne trazi neku chief hypocrisy officer poziciju, nego jednostavan posao koji moze laadno da obavlja sa izgledom na profilci. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andreja 1330 Napisano Septembar 25, 2013 ENDURO, 1344 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Honda XR600R Prijavi odgovor kao problematičan Nisam se logovao par meseci, tek sad vidim nove odgovore. Hvala na savetima i lepim željama, samo da kažem da sam od nove godine promenio tri posla, na ovom radnom mestu sam četiri meseca i zadovoljan sam. A izgledam ovako 9 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Septembar 25, 2013 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Bole tebe uši što Srbija nema more 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Septembar 25, 2013 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Brate da imam kafanu , stavio bih te ispred konkurentske .... sa sve automatikom 16 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Septembar 25, 2013 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Nisam se logovao par meseci, tek sad vidim nove odgovore. Hvala na savetima i lepim željama, samo da kažem da sam od nove godine promenio tri posla, na ovom radnom mestu sam četiri meseca i zadovoljan sam. A izgledam ovako [cenzura] U kaljuzi Srbiji? Jesi li ti to uvezani clan pupsa ili si samo uporan? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marko13 2058 Napisano Septembar 25, 2013 Zainteresovan, 974 postova Lokacija: Dembelija Prijavi odgovor kao problematičan Brate, slika je hit. Ali stvarno hit. Ali mislim da je generalno glupo imati predrasude pri zaposljavanju. Ali mi smo izuzetno primitivno drustvo. Ja npr volim tetovaze, najradije bih komplet ruke istetovirao do dlanova ali mi ne pada na pamet bas zbog toga kako ljudi na takve stvari gledaju. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Septembar 27, 2013 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Septembar 27, 2013 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan A dal je neko primetio reklamu za valvoline kako se gasi na početku monologa.. i pali na kraju? eeee Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hitman 352 Napisano Septembar 27, 2013 - enduro sector -, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: adventure Prijavi odgovor kao problematičan Ali mislim da je generalno glupo imati predrasude pri zaposljavanju. Ali mi smo izuzetno primitivno drustvo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...