U-Rosh 87 Napisano Septembar 28, 2012 Svrati ponekad, 198 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XRV750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svim forumasima, zovem se Urosh, zivim u Beogradu, od pre godinu ipo dana vozim motor i od tada pratim forum ali mi nije jasno kako se nisam prestavio . Inache interesuju me enduro i cross motori, do sada sam imao od motora yamahu dt 125 a pre toga sam vozio skutere, a nadam se da ce sledece da bude neka AT ili TA. Inache sam po zanimanju inzinjer zvuka i montazer. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
U-Rosh 87 Napisano Septembar 28, 2012 Svrati ponekad, 198 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XRV750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan E ljudi interesuje me zasto ne mogu da pokrenem temu tamo u opstim temama gde se postavljaju teme o ukradenim motorima. Sinoc su mi ukrali dt-a ispred zgrade(ruke im se osushile) na bulevaru pa bih to objavio i okachio sliku, mozda pomogne u pronalazenju? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...