Arakis 5793 Napisano Septembar 28, 2012 Svakom po zasluzi, 12402 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Čitam jutros u novinama: " Jedan muškarac je poginuo, a drugi je ostao bez noge kad su pali s motocikla na Ibarskoj magistrali, kod Rušnja. Tragedija se dogodila sinoć oko 23 sata. Teško povređen mladić prevezen je u Urgentni centar. Dvojica mladića na motociklu išla su u smeru ka Čačku, ali je vozač iz nepoznatih razloga izgubio kontrolu i udario u zaštitnu ogradu. Posle udarca mladići su pali s motora, koji je nastavio putanju još oko 30 metara i zapalio se. Na lice mesta ubrzo je došla Hitna pomoć, koja je pokušala reanimacijom da spase mladića, ali nije mu imalo spasa. " http://www.kurir-info.rs/motociklista-poginuo-suvozac-ostao-bez-noge-clanak-432810 Zna li se nešto više o ovome? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola2607 774 Napisano Septembar 28, 2012 Svrati ponekad, 220 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Multistrada 1260S GT / KTM SXF 350 Prijavi odgovor kao problematičan Strašno, u Blicu navode da je dečko izgubio nogu i ruku . Neka mi Bog oprosti, bolje da je otišao sa svojim drugom. ufff Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Iron_Floyd 408 Napisano Septembar 28, 2012 BIG ENDURO FREAK, 645 postova Lokacija: Novi Sad; Zrenjanin; Motocikl: Honda TRANSALP XL600V 1987 Prijavi odgovor kao problematičan Upravo procitah vest... horor... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mare70a 1399 Napisano Septembar 28, 2012 veloce come un proiettile , 728 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa Gts Super 300 Prijavi odgovor kao problematičan I ja cuo jutros na jutarnjem programu i najezio sam se. :'( Saucesce porodici i prijateljima preminulom a povredjenom mladicu brz i lak oporavak zelim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuleta 839 Napisano Septembar 28, 2012 Drug član, 872 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: ... Prijavi odgovor kao problematičan Tuga... Jel ovo TA?.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sokobgd 500 Napisano Septembar 28, 2012 Svrati ponekad, 312 postova Prijavi odgovor kao problematičan Saucesce porodici. Tragedija. Vozac je imao 22 godine, putnik 17. Koleginica poznaje roditelje od tog decka, kaze da su isli oko 200 kada su pali. Malom je odmah amputirana noga do kolena, za ruku nije znala nista da mi kaze. A nije ni situacija pogodna da previse zapitkuje. 200 na ibarskoj!!?? Ne razumem, stvarno, ne razumem. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lawyer 324 Napisano Septembar 28, 2012 Festina lente!, 260 postova Lokacija: Beograd - Košutnjak Motocikl: SUZUKI DL 1000 V-Strom Prijavi odgovor kao problematičan Sad čuo na vestima, pominju samo amputaciju noge. Ništa od vesti za ruku. Dva mlada života... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5793 Napisano Septembar 28, 2012 Svakom po zasluzi, 12402 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Tuga... Jel ovo TA?.. Na propratnoj slici jeste TA kao ilustracija ali dečko je vozio Yamahu. Neka počiva u miru... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
skuteras 73 Napisano Septembar 28, 2012 Svrati ponekad, 214 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda XL1000VA Prijavi odgovor kao problematičan Deluje da jeste TA 600, što nam govori da nisu mogli da idu 200km/h. Užas ljudi ne kažem da ima veze sa godinama nesreće se događaju i događaće se, ali za sve ove stvari kriva je država, zakon i obrazovanje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Duxill 1276 Napisano Septembar 28, 2012 Zainteresovan, 594 postova Lokacija: Bgd Motocikl: ADV T☆34 Prijavi odgovor kao problematičan Vraćao sam se u to vreme iz Valjeva. Ukupno osam rotacija je bilo na drumu. Prizor jeziv... Radoznalih koliko hoćeš... Kao da je bomba pala na mestu nesreće... Jednom rečju, jezivo! Tragedija. Saučešće porodici, Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sokobgd 500 Napisano Septembar 28, 2012 Svrati ponekad, 312 postova Prijavi odgovor kao problematičan Deluje da jeste TA 600, što nam govori da nisu mogli da idu 200km/h. Užas ljudi ne kažem da ima veze sa godinama nesreće se događaju i događaće se, ali za sve ove stvari kriva je država, zakon i obrazovanje. Motor je izgoreo. To u kuriru je slika iz arhive, nema veze sa ovom nesrecom. Vozili su "sportski" motor - to je koleginica posredno saznala od rodbine prezivelog. E sad, "sportski" je laicima sve sto ima oklope. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kosooki 1317 Napisano Septembar 28, 2012 Drug član, 1665 postova Lokacija: Cacak Motocikl: XF650 Zrakoprc :) Prijavi odgovor kao problematičan 21+17g, sportski motor... Zasto nisam iznenadjen crn dogadjaj, posebno za prezivelog decaka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
icatenej 2435 Napisano Septembar 28, 2012 Duh Bez Sekire, 1037 postova Lokacija: Beograd - Miljakovac, Ljubovija Motocikl: Yamaha XJ600N, Cagiva Canyon 600, Husqvarna TE 250 Prijavi odgovor kao problematičan Ja ljudi ne pamtim da je ovoliko mlađarije stradalo kao ove godine - što na motorima što u automobilima. Ništa mi više nije jasno - kakvo je to ludilo u mladima - kome i šta pokušavaju da pokažu i dokažu??? Pa majku mu jebem, može li se biti šmeker bez "200 na sat u krivinu", mora li se ginuti i sakatiti da bi pokazali da imaju veću pišu??? Gde su i šta rade pusti roditelji??? 16 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano Septembar 28, 2012 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Strasno, tragedija!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexandar137 12 Napisano Septembar 28, 2012 U prolazu, 33 postova Lokacija: Belgrade, Lipovica Motocikl: '03 Honda CBR600rr Prijavi odgovor kao problematičan Decko se zvao Dule, '92 godiste je, to rodjeni brat od mog drugara sa kojim sam isao svih 8 razreda osnovne. Iz istog smo kraja, samo 3 km od mene. Sad mi je javila drugarica i sav se jezim. Sreo sam ga na OMW-u na vidikovcu pre oko 2 nedelje i pricali sat vremena... Vezbao je stalno, nije pusio, zaposlio se, skupio pare, kupio auto, tek poceo da zivi, mnogo dobar ortak stvarno. Pricali smo o motorima i da ce da kupi motor i da se vozimo, da idemo na skupove......... Koji ga djavo natera da sedne sa nepoznatim klincem da isproba motor! Jos uvek ne dolazim sebi da se to desilo! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikulanac 7909 Napisano Septembar 28, 2012 nocni cuvar, 2583 postova Lokacija: White City / White Water Motocikl: Yamaha nouvo elegance Prijavi odgovor kao problematičan Ja ljudi ne pamtim da je ovoliko mlađarije stradalo kao ove godine - što na motorima što u automobilima. Ništa mi više nije jasno - kakvo je to ludilo u mladima - kome i šta pokušavaju da pokažu i dokažu??? Pa majku mu jebem, može li se biti šmeker bez "200 na sat u krivinu", mora li se ginuti i sakatiti da bi pokazali da imaju veću pišu??? Gde su i šta rade pusti roditelji??? Molim te, kazi mi recept sta bi roditelji trebali da rade? 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dača. 227 Napisano Septembar 28, 2012 Free Rider, 124 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Aprilia Pegaso 650 , Qingqi qm200 Prijavi odgovor kao problematičan Znao sam momke, dokazivanje ili sta je bilo u pitanju, uglavnom tuga Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
laca 10 Napisano Septembar 28, 2012 U prolazu, 39 postova Lokacija: novi sad Motocikl: Harley Davidson Fat Boy Prijavi odgovor kao problematičan Saucesce porodici. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gane bg 7 Napisano Septembar 28, 2012 U prolazu, 49 postova Lokacija: beograd Motocikl: ZZR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan i naravno odmah je isao 200 na sat i pametovanje, ko zna zasto je pao... uglavnom uzas za obojicu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
skuteras 73 Napisano Septembar 28, 2012 Svrati ponekad, 214 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda XL1000VA Prijavi odgovor kao problematičan Ja ljudi ne pamtim da je ovoliko mlađarije stradalo kao ove godine - što na motorima što u automobilima. Ništa mi više nije jasno - kakvo je to ludilo u mladima - kome i šta pokušavaju da pokažu i dokažu??? Pa majku mu jebem, može li se biti šmeker bez "200 na sat u krivinu", mora li se ginuti i sakatiti da bi pokazali da imaju veću pišu??? Gde su i šta rade pusti roditelji??? Molim te, kazi mi recept sta bi roditelji trebali da rade? Roditelji uglavnom ne mogu nista tu da urade, osim mozda price i nekog otvorenog odnosa pa onda pokusas da predupredis da mlada usijana glava pravi gluposti. Ne vidim da je covek nesto lose ili pogresno napiaso i ne razumem tvoj cinizam, izvinjavam se unapred ako sam te pogresno shvatio. Svi se trgnemo i uplasimo kad procitamo ovakve vesti, pokusavamo da ubedimo sebe da bi mi ne daj boze u slicnoj situaciji bolje reagovali. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čeh 1009 Napisano Septembar 28, 2012 Drug član, 1542 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XLV 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Tuga... Jel ovo TA?.. Na propratnoj slici jeste TA kao ilustracija ali dečko je vozio Yamahu. Neka počiva u miru... Deluje da jeste TA 600, što nam govori da nisu mogli da idu 200km/h. Užas ljudi ne kažem da ima veze sa godinama nesreće se događaju i događaće se, ali za sve ove stvari kriva je država, zakon i obrazovanje. Motor je izgoreo. To u kuriru je slika iz arhive, nema veze sa ovom nesrecom. To je onaj TA sa obrenovačkog što se suljao niz bankinu bez vozača Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
icatenej 2435 Napisano Septembar 28, 2012 Duh Bez Sekire, 1037 postova Lokacija: Beograd - Miljakovac, Ljubovija Motocikl: Yamaha XJ600N, Cagiva Canyon 600, Husqvarna TE 250 Prijavi odgovor kao problematičan Ja ljudi ne pamtim da je ovoliko mlađarije stradalo kao ove godine - što na motorima što u automobilima. Ništa mi više nije jasno - kakvo je to ludilo u mladima - kome i šta pokušavaju da pokažu i dokažu??? Pa majku mu jebem, može li se biti šmeker bez "200 na sat u krivinu", mora li se ginuti i sakatiti da bi pokazali da imaju veću pišu??? Gde su i šta rade pusti roditelji??? Molim te, kazi mi recept sta bi roditelji trebali da rade? Ako pitaš šta bi roditelji trebalo da rade kad su im deca već praktično odrasla - odgovor je NIŠTA. Šta su uradili - uradili su. Treblo bi da čekaju unučiće ako su dobro "radili". 15 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tockic 14 Napisano Septembar 28, 2012 U prolazu, 25 postova Lokacija: beograd/vracar Motocikl: suzuki gsx 550 Prijavi odgovor kao problematičan nije TA nego fzr 750 stariji, kupio je motor nije se ni provazao krenuo je da ga proba burazer njegov je isao kolima ispred njega recimo nekih 700m i stao da vidi desu i samo je video zapanjen motor kako se sulja po putu kaze da su isli otprilike oko 160... decu je amputirana noga i ruka........ (( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
symon 137 Napisano Septembar 28, 2012 Svrati ponekad, 135 postova Lokacija: MK CRNA REKA Motocikl: Hayabusa Prijavi odgovor kao problematičan Ako pitaš šta bi roditelji trebalo da rade kad su im deca već praktično odrasla - odgovor je NIŠTA. Šta su uradili - uradili su. Treblo bi da čekaju unučiće ako su dobro "radili". Surovo ali istinito... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2003 Napisano Septembar 28, 2012 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Ja ljudi ne pamtim da je ovoliko mlađarije stradalo kao ove godine - što na motorima što u automobilima. Ništa mi više nije jasno - kakvo je to ludilo u mladima - kome i šta pokušavaju da pokažu i dokažu??? Pa majku mu jebem, može li se biti šmeker bez "200 na sat u krivinu", mora li se ginuti i sakatiti da bi pokazali da imaju veću pišu??? Gde su i šta rade pusti roditelji??? Molim te, kazi mi recept sta bi roditelji trebali da rade? Mozda to nije za ovu temu, ali Kochamatori je odradio fantastican posao po tom pitanju. Sta bi roditelji trebalo da rade - da prate Kochin recept! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...