NeshaXX 372 Napisano Septembar 27, 2012 jedan od DDMZ, 816 postova Lokacija: NBG Motocikl: R, gsx R Prijavi odgovor kao problematičan Drugari, Evo prilike da se okupimo još jednom ove godine. Povod je poziv koji smo dobili od Gradskog Sekretarijata za Bezbednost Saobraćaja i Informisanje (u prilogu). To je prilika da se barem malo odužimo ovom Gradskom telu koje nam je više puta (direktno ili indirektno) pružalo podršku da bi naše akcije bile uspešne, kao što su bile. Opšti je interes da ovaj dobar odnos održavamo i razvijamo, te vas ovim pozivam na: - Okupljanje na parkingu Arene u 10:45, - priključivanje grupi koja kreće sa Ušća, - kratku vožnju do Trga Republike, - DDK. Dobrovoljno davanje krvi se uklapa u naš "kalendar" (poslednja organizovana akcija je bila 2.juna), a to je dovoljno da u subotu "iskrvarimo" još jednom (ovo bi bila XIV akcija DDK). Samo 2 dana je do akcije, ali mi bajkeri smo poznati da nam za organizaciju ne treba puno. Vidimo se u subotu. Poziv za 29sept2012.pdf Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
thelord 97 Napisano Septembar 27, 2012 Stomatolog na motoru, 1522 postova Lokacija: NBGD Motocikl: Transalp XL600V-X Prijavi odgovor kao problematičan Nemoj da je neko propustio od starih DDK akcijasa! 1. NeshaXX 2. Thelord Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NOTORIOUS 487 Napisano Septembar 27, 2012 Svrati ponekad, 461 postova Lokacija: Beograd-jug Motocikl: Yasmina TDM '97 Prijavi odgovor kao problematičan Au Boga mu ovo je na bum ali bolje sad nego sa pederima opet ko prosle godine 1. NeshaXX 2. Thelord 3. NOTORIOUS 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
thelord 97 Napisano Septembar 27, 2012 Stomatolog na motoru, 1522 postova Lokacija: NBGD Motocikl: Transalp XL600V-X Prijavi odgovor kao problematičan Vala jes na bum, al bice lepo vreme! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
redAlert 10 Napisano Septembar 27, 2012 U prolazu, 72 postova Lokacija: Beograd Motocikl: YamahaTDM850 Prijavi odgovor kao problematičan Posle dugo vremena da i ja odvozam sa vama doduse na skuteru 1. NeshaXX 2. Thelord 3. NOTORIOUS 4. redAlert Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drvodelja 851 Napisano Septembar 27, 2012 ., 437 postova Prijavi odgovor kao problematičan Au Boga mu ovo je na bum ali bolje sad nego sa pederima opet ko prosle godine Mislim da je u najmanju ruku neprimereno i nelogično da kao pripadnik marginalizovane grupe ljudi koja je sa svih strana prokužena i optužena, čiji je svaki pripadnik krivac i kada ga na pravdi Boga ubiju, koja je po zakonu ravnopravan učesnik u saobraćaju, a koju bi svako ko ne vozi motocikl želeo da ukine; i koja je više puta godišnje kao i ovom prilikom prinuđena da se okuplja da bi skrenula pažnju na to da ima pravo da postoji i da se kreće drumovima - imaš nešto protiv ljudi koji se mogu opisati rečima koje upravo napisah za motocikliste. Za očekivati je da onaj koji je izložen nekom vidu diskriminacije ili nepravde ima više razumevanja za nekoga ko se nalazi u sličnoj situaciji. Naročito ako želi i očekuje da i njegove apele ljudi razumeju. Ili ako već nema razumevanja, makar da se uzdrži sasvim nepotrebnih izjava kojima daje do znanja da nema razumevanja. Stvarno nije bilo potrebe da pominješ pedere. 15 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Robin Hood 3967 Napisano Septembar 27, 2012 Princ Sherwood-a, 2447 postova Lokacija: Blokovi Prijavi odgovor kao problematičan Hm... Da polemišemo o ovome? 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drvodelja 851 Napisano Septembar 27, 2012 ., 437 postova Prijavi odgovor kao problematičan Naravno da ne. Niti je tema o tome, niti sam je započeo. Takođe me ne interesuje šta ti misliš o tome, niti bilo ko drugi. Baš o tome sam i govorio. Olako se izgovaraju neka mišljenja za koja se valjda podrazumeva da ih dele svi na ovom svetu. Znaš, jednom u hiljadu takvih slučajeva mi padne na pamet da bih mogao nešto da kažem po tom pitanju, čisto da se zna da to što ja i slični meni ne trubimo okolo da ne mrzimo pedere ne znači da smo protiv njih. Što se mene tiče može i treba da bude obrisano i ovo što sam ja pisao i ono što je Notorius napisao. 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja7 31 Napisano Septembar 27, 2012 U prolazu, 90 postova Lokacija: Beograd - Cerak Motocikl: Kawasaki ZX9R Prijavi odgovor kao problematičan Ja bih vrlo rado krenuo ali meni nece dati da dam krv, vec su me odbijali jer imam bronhijalnu astmu...zadnji put mi nisu dali da dam krv drugarici za operaciju, ne znam zasto ali takav im protokol...ali cu rado uvecati guzvu Pozz 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ruske011 601 Napisano Septembar 28, 2012 Svrati ponekad, 375 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Pa gde je okupljanje kod Arene ili kod Usca? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki.64 1951 Napisano Septembar 28, 2012 Drug član, 1855 postova Lokacija: NBgd Motocikl: Triumph Tiger 1050, Medlay 150 Prijavi odgovor kao problematičan - Okupljanje na parkingu Arene u 10:45 Vidimo se u subotu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NOTORIOUS 487 Napisano Septembar 28, 2012 Svrati ponekad, 461 postova Lokacija: Beograd-jug Motocikl: Yasmina TDM '97 Prijavi odgovor kao problematičan Kao prvo.... ne moz' se spava kolko je sparno Kao drugo @ruske011 najbolje je da dodjes do arene oko 10:30-10:45 Trece.. Kolega da sam hteo da iznesem svoj stav po tom pitanju, verovatno me ne bi vise bilo ovde. Pomenuo sam ih usputno jer i jeste bolje sto je organizovan DDK ovaj vikend, a ne sledeci... verujem da i sami znate sta se desavalo proslog oktobra... Sto se tice prava i nasa su bila ugrozena prosle godine, jer nismo mogli da se okupimo kako smo planirali pa smo se jurili po gradu i zvali ljude da ipak dodju do trga DA BI DALI KRV, a zasto... Na kraju krajeva necemo da trujemo ovde u prazno, bolje da iskoristimo ovo malo vremena da animiramo jos kolega da nam se prikljuce sutra. Ja se izvinjavam upravi, al' muka vise od trolovanja.... Svaki DDK neko se javi... Zivi bili i vidimo se sutra 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5958 Napisano Septembar 28, 2012 Svakom po zasluzi, 12422 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Drvodelja (Sale) i Notorius (Sale)...obojica dobri i pošteni momci ali eto kako reč ispisana tastaturom može da ima neželjeno značenje i bude predmet nesporazuma koga, u stvari i nema Vidimo se sutra 1. NeshaXX 2. Thelord 3. NOTORIOUS 4. redAlert 5. Arakis Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Losmi Capo 571 Napisano Septembar 28, 2012 Svrati ponekad, 433 postova Lokacija: Beograd-KARABURMA Motocikl: BMW R 1200 GS ADVENTURE LC 2015god, Piaggio Liberty 125ccm 2000god. Prijavi odgovor kao problematičan 1. NeshaXX 2. Thelord 3. NOTORIOUS 4. redAlert 5. Arakis 6. Loshmi Capo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Koprian 405 Napisano Septembar 28, 2012 Svrati ponekad, 245 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Beverly 500ie Cruiser Prijavi odgovor kao problematičan Nadam se da za uspeh akcije nije presudan broj ucesnika, jer nesto slabo ide. 1. NeshaXX 2. Thelord 3. NOTORIOUS 4. redAlert 5. Arakis 6. Loshmi Capo 7. Koprian Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ruža-Bandit 397 Napisano Septembar 28, 2012 Mangulica, 321 postova Lokacija: BGD Motocikl: SUZUKI BANDIT 400 Prijavi odgovor kao problematičan 1. NeshaXX 2. Thelord 3. NOTORIOUS 4. redAlert 5. Arakis 6. Loshmi Capo 7. Koprian 8. Ruža+ ekipa MK CRUISERS 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ruske011 601 Napisano Septembar 28, 2012 Svrati ponekad, 375 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan 1. NeshaXX 2. Thelord 3. NOTORIOUS 4. redAlert 5. Arakis 6. Loshmi Capo 7. Koprian 8. Ruža+ ekipa MK CRUISERS 9, Ruske011 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
icatenej 2435 Napisano Septembar 28, 2012 Duh Bez Sekire, 1037 postova Lokacija: Beograd - Miljakovac, Ljubovija Motocikl: Yamaha XJ600N, Cagiva Canyon 600, Husqvarna TE 250 Prijavi odgovor kao problematičan Vidimo se sutra. Taman je vreme za sledeće istakanje... 1. NeshaXX 2. Thelord 3. NOTORIOUS 4. redAlert 5. Arakis 6. Loshmi Capo 7. Koprian 8. Ruža+ ekipa MK CRUISERS 9. Icatenej Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
haugh 66 Napisano Septembar 28, 2012 U prolazu, 39 postova Lokacija: SOMEWHERE IN TIME Prijavi odgovor kao problematičan to ruzooooooo, mi krecemo iz kluba mk cruisers u 10 00 pa s vidimo kod arene .... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Limenko 132 Napisano Septembar 28, 2012 Svrati ponekad, 310 postova Lokacija: Bar Motocikl: YAMAHA xj 650 Seca, BMWk100 Prijavi odgovor kao problematičan Žao mi je što nisam bliže da vam se i ja pridružim ,pozdrav od jednog DDK. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HOGAR STRASNI 1168 Napisano Septembar 28, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 507 postova Lokacija: Beograd - epicentar Motocikl: BMW R1150RT Prijavi odgovor kao problematičan Vrlo rado bi se odazvao pozivu, kao i uvek, ali pre neki dan dadoh krv namenski, tako da ništa od toga. Gledaću bar da dodjem da pravim gužvu, i vidim drage ljude. BTW, Takođe me ne interesuje šta ti misliš o tome, niti bilo ko drugi. Sa kojim pravom očekuješ da bilo koga interesuje TVOJE razmišljanje, stav i komentar bilo čega, ako si spreman da OVO napišeš ??? 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr@g@n 345 Napisano Septembar 28, 2012 Svrati ponekad, 468 postova Lokacija: Selo Vrbovno Motocikl: BMW R 1150 GS (2003) Prijavi odgovor kao problematičan Cuvaj te se ljudi i ja cu biti tamo. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
haugh 66 Napisano Septembar 28, 2012 U prolazu, 39 postova Lokacija: SOMEWHERE IN TIME Prijavi odgovor kao problematičan jebote od neceg dobrog napravi se prica o pederima... cc.... hebeli ko sta ... nego oce biti klope bre sutra tamo ja vec gladan..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dukagss 353 Napisano Septembar 28, 2012 ○○○○○○○○○○, 213 postova Motocikl: Honda CBR 600 Ф Prijavi odgovor kao problematičan ...a ja taman mislio da dodjem i ako budu hteli dam krv, iskren da budem pre svega zbog mene samog a onda da pomogne i drugima, al' mi sad ne da ni da se vozim sa ovima koji bi da me uporedjuju, svrstavaju i izjednacuju sa tim diskriminisanima paraderima, daleko vama takvima i njima onakvima lepa kuca, jos bi na kraju izmislili da sam za te cirkusante krvnu grupu dao, ali eto totalno nisam moderan pa cu nazalost ipak ovaj put da nedodjem (ali mozda ako ne budem imao nista pametnije... zbog nekih drugih i sebe, sa neke druge strane i naidjem ) 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ruske011 601 Napisano Septembar 28, 2012 Svrati ponekad, 375 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ostavite predrasude i ego kod kuce zivite svoj zivot - vozite motor i ucinite neko dobro delo!! Ja sutra prvi put dajem krv ) 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...