castor 383 Napisano Novembar 22, 2007 Drug član, 1163 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z750 nigga rabbit edition Prijavi odgovor kao problematičan Ja ne znam ko je počeo sa golaćima, iskreno mi je i svejedno, ali dobar dio mojih želja među motorima je bio Kawasaki Zephyr 550/750. Duuugo vremena mi je to bio tako privlačan motor... Ali, Yamaha je učinila svoje... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wulfy 196 Napisano Novembar 22, 2007 Drug član, 1592 postova Lokacija: Budva - MNE Motocikl: Aprilia Pegaso 650 Strada Prijavi odgovor kao problematičan He he, ovo je naked koji bi kupio momentalno da imam na racunu vise na http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=11828.0 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kiro 153 Napisano Novembar 22, 2007 Drug član, 1334 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GSA Prijavi odgovor kao problematičan Al mu štrče cilindri sa strane...Ako malo omaknes s njega odma generalka. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wulfy 196 Napisano Novembar 23, 2007 Drug član, 1592 postova Lokacija: Budva - MNE Motocikl: Aprilia Pegaso 650 Strada Prijavi odgovor kao problematičan Aha, ukopcao sam, zato ima tako pristupacne cilindre... ;D uh, da nemam drugih finansijskih obaveza V7 bi bio moj... predivan je... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
m900 227 Napisano Novembar 24, 2007 Zainteresovan, 537 postova Lokacija: Virovitica Motocikl: 916 SPS; M900;A35 AML Racing Prijavi odgovor kao problematičan Aha, ukopcao sam, zato ima tako pristupacne cilindre... ;D uh, da nemam drugih finansijskih obaveza V7 bi bio moj... predivan je... Vidi se ko zna šta je motor , respect . A i tekstovi o motorima su ti odlični puno znaš i što je najvažnije nisi lijen i to napisati . Pozz M900 ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motoras 195 Napisano Novembar 24, 2007 Drug član, 1162 postova Lokacija: turija Motocikl: Kawasaki Z750 Prijavi odgovor kao problematičan svako ima sta voli plastikaneri ili erovi su lepi i atraktivni tu nema sta ali su meni lepsi naked motori i laksi su za upravljanje jeftini mozes na njima vise kilometara preci bez stajanja i odmaranja i dosta su jeftini i za odrzavanje su jeftini Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...