Lilith777 0 Napisano Septembar 26, 2012 U prolazu, 0 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima! Oduvek obozavam motore. Imala sam Tomos BT 50s, ponekad vozila i bratovu Hondu. Nikad nisam polagala za A kategoriju, ali planiram i to jednom. x) Trenutno vise ne vozim ni jedan motor, ali u skorije vreme, kada za pocetak polozim - planiram opet i jedva cekam. Inace, ovo je motor u koji sam zaljubljena (pored Tomosa BT 50s) - Yamaha R1 Toliko od mene za sada.. Citam vas ponekad i radujem se nasem druzenju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ISUS-HAD 7 Napisano Septembar 26, 2012 U prolazu, 44 postova Lokacija: München Motocikl: Honda Varadero 1000,honda Transalp 600 Prijavi odgovor kao problematičan Od mene zelim ti prijatnu dobrodoslicu na Forum. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lilith777 0 Napisano Septembar 26, 2012 U prolazu, 0 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Hvala ti ^_^ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cikapostar 21 Napisano Septembar 26, 2012 Svrati ponekad, 161 postova Motocikl: honda cbf600 Prijavi odgovor kao problematičan Ako imas uslove polazi odmah.Kasnije ce biti znatno skuplje i komlikovanije da se polozi.Pozdrav. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lilith777 0 Napisano Septembar 26, 2012 U prolazu, 0 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Znam to sve, ali hvala ti na savetu. Trenutno ne stignem uklopiti i to u svoje vreme, pa nemam izbora, nego sacekati. Sa druge strane, vise ce mi odgovarati da polazem kada zaradim za dobar motor + obezbedim garazu. Mislim da ljudi bas pate ako poloze, a nemaju motor ili gde drzati motor..barem ja bih xD Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
u2020bullet 122 Napisano Septembar 30, 2012 Svrati ponekad, 450 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: otisao... Prijavi odgovor kao problematičan Evo odmah i brat da ti pozeli dobrodoslicu Sad se lepo nacitaj, da ne moram ja sve uzivo da prepricavam A za R1, prvo redom 125, pa 500, pa 600, pa 750 pa ce onda doci i R1 Eto toliko od mene a ti ces mi utiske o forumu pricati ovih dana 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...